Vartotojo hikari pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-08-18 18:42:39 | Nuoroda

Sveikuciai  dar viena paklydeje kursioke prisijunge prie jusu  vis daugiau. Gyvenu visai ne Kaune  tad bendrabuti gauti butu visai saunu, kad ir kokios bukles jis butu. Tiesa sakant pagalvojus darosi baisoka, kad taip greitai rugsejo 1. Galima sakyt atostogu visai nemaciau

Žinutė parašyta: 2010-08-18 20:34:06 | Nuoroda

Iš kaimo kur gi daugiau  Vilūnų kaimas. Speju niekad nė regėte neregėjot žemėlapyje tokio . Aš pati jo niekad žemėlapyje pažymėto nesu mačius.  Miskų gūduma, civilizacijos galima sakyt 0 . Tad dabar šiek tiek bijau eiti gyvent į mietą.

Žinutė parašyta: 2010-08-18 21:34:03 | Nuoroda

As galvoju, gal man ryt tik paskambinti, nes man labai toli vaziuot . Niekaip neapsisprendziu ka daryt

Žinutė parašyta: 2010-08-18 21:50:21 | Nuoroda

jo zinau ka reiskia kaime gyvent ypac po tos audros  kai elektros ir vandens nebuvo 2 dienas ir dar kiek laiko praejo kol kiema sutvarkiau, nes is stogo beveik nieko neliko. Kaime mazai pailsesi.

Žinutė parašyta: 2010-08-18 22:07:59 | Nuoroda

vadinas tau tikrai pasiseke  

Žinutė parašyta: 2010-08-18 22:10:19 | Nuoroda
Vaivita:)* rašė:

galbut turi susikurusi one ar facebook? vistiek kaip ir grupiokes busimos

turiu ^_^ Karolina Vilkauskaite jei idomu :D

Žinutė parašyta: 2010-08-18 22:11:07 | Nuoroda

paieskojus tikrai rasi

Žinutė parašyta: 2010-08-18 22:17:10 | Nuoroda
hikari rašė:

galbut turi susikurusi one ar facebook? vistiek kaip ir grupiokes busimos

turiu ^_^ Karolina Vilkauskaite jei idomu :D

tai ne neidomu :D blemba norisi su kuo daugiau apsipazinti kad drasiau butu galbut teks kartu gyventi tai j dar labaiu norisi kazka pazinti :D

Tai gi gal vienoj grupej busim paskaitose, butu smagu. Nes tiesa sakant bijau, kad Mastaiciuose viena pasimesiu ar kelio nerasiu  o jei bendrabuti gautumem tai vis tiek susitiktumem  

Žinutė parašyta: 2010-08-18 22:29:08 | Nuoroda

Tikrai butu aisku bus sunku vieniem prie kitu taikytis, bet manau susigyvensim. Beja norejau paklaust koki sportini uzsijemima pasirinkot? As kai paklausiau kur reikia del jo uzsirasyt pasake, kad tai padarysiu rugseji taip ir likau  nezinau ka dabar reiks daryt ir vis suku galva ka pasirinkt. Visai noreciau i plaukima uzsirasyt, bet kad tik ezeruose plaukioju ir tai tik retkarciais  krepsinio komandoj buvau 2 metus kazkaip atsibodo noris kitko...

Žinutė parašyta: 2010-08-18 23:20:39 | Nuoroda

gerai butu, kad nekreiptu, nes plaukike is manes seip sau.  Na dar teks galvoti arba kaip visada sugalvosiu kai jau pasigaus ir privers pasirinkti

Žinutė parašyta: 2010-08-19 11:09:03 | Nuoroda

Tai va paskambinau ir sake, kad visi gavo bendrabuti, kurie studijuos zeldiniu dizaina  

Žinutė parašyta: 2010-08-19 13:15:18 | Nuoroda
hikari rašė:

Tai va paskambinau ir sake, kad visi gavo bendrabuti, kurie studijuos zeldiniu dizaina  

tikekimes manes neapgavo  vadinas greitu laiku vaziuosim ziuret busimuju namu

Žinutė parašyta: 2010-08-20 12:09:57 | Nuoroda

ir ne tik gelyciu  

Žinutė parašyta: 2010-08-22 17:06:30 | Nuoroda

kiek suprantu jau nepirmakurse kad tiek dauk ir tikslei informuoji  tad dar norejau paklausti del krikstynu, nes mano buvusei klasiokei panevezio kolegijoje jau rusejo 2 bus jos,o kada cia buna? 

taip as ir visai noreciau suzinot kada jos buna. Reiktu moraliskai pasiruost :D nes 11 klasei jau vienas atkentejau speju kaip ir dauguma jusu.  Prisiminus kas tada manes lauke brrr (skaudantys kelieniai bei rankos, miltuoti drabuziai..)

Žinutė parašyta: 2010-08-23 12:15:17 | Nuoroda

galejot bent koki svoguna duot sugraust :D matau kad jusu daug kas antradieni vaziuoja  kaip ir as nes mano soferis - tetis gali tik ryt. Vadinasi susitiksim :D jei is to strioko sugebesiu prakalbet  

Žinutė parašyta: 2010-08-24 18:42:02 | Nuoroda

mano kambarys treciam aukste :D 311 tik nepamenu a ar b :D tik speju sava lova teks vestis :D o gal zinot jau savo kambariokes?

Žinutė parašyta: 2010-08-24 19:14:03 | Nuoroda

seip turi visu sarasus, bet kambariu nesuskirste, nes kur as buvau prirasyta daugiau nieko nebuvo na tik paskui prirase buvusia klasioke nes pasakiau kad ja pazistu tik dar nezinia ar ji nores su manim gyventi :D kiekvienas turi teise pasirinkt :D beto kai klausiau sake dar 2 savaites galesim kraustytis is kambario jei nepatiks kambariai ar kambariokai. O atsikraustyt galesim tik nuo 31 kiek supratau.

Žinutė parašyta: 2010-08-24 19:45:30 | Nuoroda

seip dusas kiek vienam  aukste ir visai nieko :D o del virtuves :D na nezinau kaip bus nes stalas mazas :D na bet isgyvensim

Žinutė parašyta: 2010-08-24 19:49:35 | Nuoroda

o del lovos :D tai taip gavos mano tetis griestai pries ja nesuprantu kodel :D niekaip jo neikalbu kad jos tikrai geros, nezinau gal dar iseis pakeist jo nuomone :D sake kad toj lovoj neissimiegosiu ir po 3 metu mano stuburas iskyps ne ji idumba arba po spyruoklem teks deti lenta. Dar turiu laiko ziuresim kaip bus nes greitu laiku vel reiks ten vyki :d

Žinutė parašyta: 2010-08-24 19:51:52 | Nuoroda
hikari rašė:

seip dusas kiek vienam  aukste ir visai nieko :D o del virtuves :D na nezinau kaip bus nes stalas mazas :D na bet isgyvensim

o tu zinai savo kambariokes jau? :)

seip zinau galima kambarioke :D tai buvusi mano klasioke  nors jau nesimokem kartu 3  metus tik nuvaziavus suzinojau kad ji ir ten pat istojo :D tai vedeja sake paklaus ar ji nori su manim gyvent :D taigi dar nezinau tiksliai