Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-08-29
17:09:43
| Nuoroda
labas aš taip pat įstojau į gamtotvarkos vadybą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-30
13:58:47
| Nuoroda
ne viena tu taip galvojai aš tai išvis pasimetus, skaitau forumus, o nei vieno žmogučio nėra, kuris būtų įstojęs nes vis dėlto galvoju, kad būtų linksmiau ir įdomiau žinot kokioj kompanijoj mokinsiuos, bet nelabai gaunasi ir štai atradau vieną vienintelį žmogų su ta pačia specialybę :]]]] o gal žinai ir pažysti daugiau jų? :]]]
|
||
Žinutė parašyta:
2010-08-31
15:21:11
| Nuoroda
labas. gamtotvarkos vadyba ir vis nerandu, kas studijuoja dar todėl teks palaukti rytojaus, naujų mokslų metų pradžios beto aš Indrė |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-31
15:32:23
| Nuoroda
labas. aš jau užsisakiau lsp ir tikrai nekėliau savo jokiu nuotraukų tiesiog susimoki už lsp per swedbank...na o uzsiregistravus lsp.lt turėjai gaut, bent jau as gavau, i savo el.pasta nuoroda lsp.lsas.lt ir taip pat dar vartotojo nr ir slaptazodi. iejus su kodais tvarkai viska ko ten taves praso, atsispausdini anketa, iklijuoji nuotrauka, ir nunesi i pasirinkta swedbank pasirinktu laiku ir viskas na bent jau as taip dariau, nes man taip pat nesigavo su ikeliama nuotrauka |
||
Žinutė parašyta:
2010-08-31
16:58:00
| Nuoroda
na gan idomiai tada, nes as tai gavau
|
||
Žinutė parašyta:
2010-08-31
18:47:15
| Nuoroda
as ja zadejau det, bet tinkamos neturejau gali tiesiog nueit i fototelje ir jei turi pasine nuotrauka, arba jei neturi jos pasidaryk, ir paprasyt, kad tau ikeltu i diskeli ar kur ir tiesiog bedos jauciu bus issprestos, tada viskas turetu atitikti. mano drauge taip dare, tik dar teko primoketi kazkiek litu uz ikelima, bet neperdaugiausia
|
||
Žinutė parašyta:
2010-09-01
16:51:39
| Nuoroda
tai kam ilgai laukt, kuo greiciau turesi tuo geriau, beto jo gamyba uztrunka apie 2 savaites ar kazkiek maziau |