Vartotojo Gretys pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2012-11-11 13:12:04 | Nuoroda

 Sveiki! 

Daug bus stojančių šiais metais į indologiją? Beje, gal yra čia gerų ir patyrusių žmogiukų, kurie galėtų apšviesti, kaip ten tos studijos - ar baisiai sunku ten, dėstytojai kaip, kokias perspektyvas matote baigus :)

Visokių klausimų va čia turiu, tik kažkaip VU OC temose kažko tai nepastebėjau nieko, kas būtų sakęs indologiją studijuojantis :/

Žinutė parašyta: 2013-04-08 10:05:12 | Nuoroda

Sveiki!

Yra čia sutudijuojančių ekoturizmą Kolpingo kolegijoje? Labai įdomu, kaip ten viskas vyksta, kuo patenkintiir kas blogai. Galvoju rašyti vos ne pirmu numeriu, nes tol kas tikiuosi neblogų rezultatų ir gal gaučiau vf vietą, nes šiais metais žada skirti.  

Šiaip, pasakokit viską viską :D

Žinutė parašyta: 2013-04-08 10:08:34 | Nuoroda

Sveiki!

Yra čia studijuojančių šią programą? Įdomu, kaip ten viskas iš tikrųjų - patenkinti studijomis ar nelabai? Planuoju stoti šiais metais, jeigu gaučiau vf vietą, tai galvoju reikia pasidomėti, kaip čia kas :) 

Žinutė parašyta: 2013-07-22 22:59:45 | Nuoroda

 Laba laba, 

Aš stosiu čia. Tikiuosi, kad gausis, nes balas šiek tiek žemesnis, nei turėtų būt, bet labai tikiuosi sėkmės :D 

Žinutė parašyta: 2013-12-23 18:05:56 | Nuoroda

 Sveiki,

kaip manote, yra realu per 6 mėn gerai pasiruošti biologijos ir chemijos egzaminams? Baigiau vidurinę praeitais metais, laikiau istoriją, anglų ir lietuvių kalbą. Chemijos nesimokiau, biologiją turėjau B lygiu, buvo labai draugiškas mokytojas ir pamokų praktiškai nelankiau. 

Praėjo truputis laiko ir galvoju, jog visai prie širdies būtų miškininkystės studijos. Tik kaip po velnių dabar atsigriebt už sugaištą laiką!? 

 

 

 

 

 

Žinutė parašyta: 2013-12-23 18:13:38 | Nuoroda

 Sveiki,

jau praėjo nemažai laiko, turėjot susidaryt savo nuomonę apie kolegiją. Tai kaip ji? Lankiausi joje prieš kelis metus, iš pirmo žvilgsnio pasirodė nelabai kokia, bet vis dėl to nebuvau linkusi jos nurašyti, nes žmonės joje pasirodė šilti ir draugiški. Taigi, gal kas papasakosite, kaip iš tiesų ten yra? :) Dėstytojai, bendrabutis, liaudis kolegijoj. Žodžiu, viską viską :D 

Domiuosi konkrečiai miško ūkio studijomis, na, dar svarstau apie floristiką, jeigu vis dėl to nepavyktų su tais biologijos ir chemijos egzaminais.