Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-10-10
10:37:37
| Nuoroda
Sveiki. Esu dar tik 10-oje klasėje, bet jau mąstau apie ateitį. Anksčiau, tai yra, kokioje 8 klasėje norėjau būti daug kuo ir norai dažnai keisdavosi, dabar jau esu pastovesnė ir žinau, kad tikrai labai norėčiau studijuoti lietuvių filologiją. Lietuvių kalba visuomet gerai sekėsi, per daug jos nesimokiau ir nekaliau niekada, iš diktanto gavau aukščiausią įvertinimą. |
||
Žinutė parašyta:
2010-10-14
18:30:08
| Nuoroda
Na, tai niekas nepasisakys?:) |
||
Žinutė parašyta:
2010-10-17
09:17:52
| Nuoroda
Malonu susipažinti, deicide. Kas žino, gal būsim kolegės. |
||
Žinutė parašyta:
2010-12-07
16:53:24
| Nuoroda
Sveiki. Esu 10-oje klasėje, todėl kaip žinoma pavasarį turėsiu rinktis dalykus, kuriuos mokysiuosi 11 klasėje. Man iškilo klausimas, į kurį norėčiau sulaukti išsamaus atsakymo. Norėčiau stoti į lietuvių filologiją, ten reikia lietuvių k, istorijos ir užsienio kalbos egzaminų bei antros užsienio kalbos metinio pažymio. Tai ką aš turėčiau daryti, ar imti vokiečių kalbą A lygiu, ar nebūtų klaidos jei pasirinkčiau B, nes egzamino nelaikysiu, reikės tik pažymio. |
||
Žinutė parašyta:
2010-12-17
15:56:08
| Nuoroda
Visiems labai ačiū už patarimus. Galvojau keletą dienų ir jau nusprendžiau vokiečių imti B lygiu, tikrai pdėjot. |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-23
16:01:11
| Nuoroda
Kiek taškū surinkau, nežinau, bet šiandien pasakė rezultatus. Gavau 9 ir labai džiaugiuosi, tikrai nemaniau, kad taip gerai parašiau.:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-23
16:02:54
| Nuoroda
Va, su matematika tikrai daug klaidų bus.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
18:54:16
| Nuoroda
Aš A lygiu pasirinkau 4 dalykus - lietuvių, anglų, istoriją ir geografiją. Dėl geografijos egzamino laikymo dar nesu apsisprendus, žiūrėsiu, kaip ji seksis ateinančius dvejus metus. Labai noriu stoti į lietuvių filologiją, todėl 11, 12-oje klasėse turėsiu pasistengti ir stipriai mokytis šią kalbą, nors man ji visada sekėsi tikrai gerai. Sunkiausia bus, manau, su anglų ir istorija. Nors 10-oje klasėje abiejų dalykų metinis pažymys buvo 9, bet vis tiek turėsiu daug darbo įdėt, kol puikiai pasiruošiu egzaminui.. O kadangi esu tinginė ir dažniausiai tingiu mokytis, tai negaliu garantuot, kad pasiseks pasiruošti ypač puikiai.. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-06
16:43:44
| Nuoroda
Labas. Baigiau 11-tą klasę ir jau, galima sakyt, esu dvyliktokė. Nuo aštuntos klasės mano svajonė - lietuvių filologija, o vėliau darbas mokykloje. Karts nuo karto pasidomiu šiomis studijomis, patikrinu, ar nėra kažkokių naujovių. Su nerimu, bet kartu ir labai nekantriai laukiu paskutiniųjų metų mokykloje, nes po jų pradėsiu pildyti savo svajonę. Tačiau man neduoda ramybės egzaminai. Žinau, kad dar metai jiems pasiruošti, bet anglų kalba mane žlugdo ir esu nusiteikusi gauti 1%. Ar įstočiau į VF vietą su tokiu egzamino įvertinimu? Taip pat domina ar studijuojant LF studentai turi pakankamai laisvo laiko, ar nuolat reikia mokytis ir nežinai, kas dedasi aplinkui? Ačiū už atsakymus. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-14
18:57:47
| Nuoroda
Labai smagu rasti bendraminčių, norinčių to paties, kai kam gal tai konkurencija, bet juk be jos nebūtų dėl ko stengtis, vienas su savimi nepakonkuruosi. |
||
Žinutė parašyta:
2013-05-22
17:52:58
| Nuoroda
Laba diena,
noriu stoti į VDU lietuvių filologiją ir įdomu ar reikės laikyti motyvacinį įvertinimą ir pridės taškų prie konkursinio balo, jei čia ne pedagoginis universitetas? Ir ar sunku įstoti į filologiją vf? |
||
Žinutė parašyta:
2013-06-04
16:11:10
| Nuoroda
O kaip manote, ar šiemet gali sumažėti konkursinis balas, ar kaip tik kartelė bus aukščiau užkelta? |
||
Žinutė parašyta:
2013-06-05
16:16:13
| Nuoroda
Jau užpildžiau prašymą, VDU parašiau pirmoje vietoje, nes tai jau kelių metų svajonė. |