Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-12-04
23:54:18
| Nuoroda
Esu 10-tokas, renkuosi ką studijuoti. Sekasi matematika, nieko prieš fiziką ir informatiką (programavimą), neblogai su chemija. Gal patarsit kanors? Gal kokia inžinėriją, nes jų labai daug, tai neišsirenku.
Ačiū. |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-10
16:37:07
| Nuoroda
O gal kasnors iš VU tiktų? Nes į VGTU labai lengva įstot, kiek girdėjau, tai jis man lieka kaip šalutinis variantas gal. Geraiu būtų VU. |
||
Žinutė parašyta:
2011-12-10
02:12:58
| Nuoroda
Sveiki, mokausi III gimnazijos klasėję, sekasi neblogai, iki šiol nesu turėjęs mažiau nei 9 metams. Planuoju stoti kažkur su kompiuteriais. Patinka ir gaunasi neblogai programavimas. VU yra keturios mane sudominusios studijų programos, tai: -Bioinformatika; -Informatika; -Programų sistemos; -Informacinės technologijos. Gal galėtumėte trumpai paaiškinti skirtumą tarp jų (ypač tarp IT ir Informatikos). Kaip supratau, tai Bioinformatika yra susijusi labiau su fizika. O gal aš dar kokios nors studijų programos susijusios su IT ir programavimu nepastebėjau? Ačiū.
|
||
Žinutė parašyta:
2013-02-13
17:43:29
| Nuoroda
Sveiki. Vis niekaip negaliu suprasti, nes visi sako skirtingai. Stojant į VU Programų sistemas reikia tryjų egzaminų (lietuvių, matematika, informatika) ir metinio užsienio kalbos (anglų) pažymio. Ar gali užsienio (anglų) kalbos egzamino laikymas įtakoti stojimo balą, jei reikalingas tik metinis pažymis? |