Vartotojo QwwwQ pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-12-04 23:54:18 | Nuoroda

Esu 10-tokas, renkuosi ką studijuoti. Sekasi matematika, nieko prieš fiziką ir informatiką (programavimą), neblogai su chemija. Gal patarsit kanors? Gal kokia inžinėriją, nes jų labai daug, tai neišsirenku. :(

Ačiū. 

Žinutė parašyta: 2011-01-10 16:37:07 | Nuoroda

O gal kasnors iš VU tiktų? Nes į VGTU labai lengva įstot, kiek girdėjau, tai jis man lieka kaip šalutinis variantas gal. Geraiu būtų VU.

Žinutė parašyta: 2011-12-10 02:12:58 | Nuoroda

Sveiki, mokausi III gimnazijos klasėję, sekasi neblogai, iki šiol nesu turėjęs mažiau nei 9 metams. Planuoju stoti kažkur su kompiuteriais. Patinka ir gaunasi neblogai programavimas. VU yra keturios mane sudominusios studijų programos, tai:

-Bioinformatika;

-Informatika;

-Programų sistemos;

-Informacinės technologijos. 

Gal galėtumėte trumpai paaiškinti skirtumą tarp jų (ypač tarp IT ir Informatikos).  Kaip supratau, tai Bioinformatika yra susijusi labiau su fizika. O gal aš dar kokios nors studijų programos susijusios su IT ir programavimu nepastebėjau?

Ačiū. :)

Žinutė parašyta: 2013-02-13 17:43:29 | Nuoroda

Sveiki. Vis niekaip negaliu suprasti, nes visi sako skirtingai. Stojant į VU Programų sistemas reikia tryjų egzaminų (lietuvių, matematika, informatika) ir metinio užsienio kalbos (anglų) pažymio. Ar gali užsienio (anglų) kalbos egzamino laikymas įtakoti stojimo balą, jei reikalingas tik metinis pažymis?