Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-12-07
16:21:58
| Nuoroda
Sveiki, |
||
Žinutė parašyta:
2010-12-07
17:04:46
| Nuoroda
Labas |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-14
19:25:17
| Nuoroda
Sveikučiai |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-14
19:39:45
| Nuoroda
Na aš irgi domėjausi studijomis Danijos ir girdėjau tiek blogų tiek gerų atsiliepimų ;> Bet man asmeniškai jos domina |
||
Žinutė parašyta:
2011-03-14
20:09:05
| Nuoroda
Na jau dėl fizikos tai tikrai nusigandau :? Nes jos nesimokau jau 2m. 9-10kl ten taip bw vieni juokai, bet tikriausiai ish to kurso nekas ten ir bus ;D Bet ar labai bus sunku taikomojoje matematikoje jei nesimokiau jos dabar? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-07
13:11:10
| Nuoroda
Na asmeniškai man egzaminas irgi buvo lengvas, bet aišku rezultatai parodys kaip padariau.. Kiek čia skaičiau, visi ats sutapo su daugumos :> O egzaminą visą padariau per 2h paskui pusvalandį dar viską pasitikrinau |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
15:05:35
| Nuoroda
Xneox rašė:
Joncee rašė:
XneoX, Šiaip jau pernai metų minimalus buvo 19.58 ir dar karta galiu pasakyti, nė vienas iš įstojųsių į taikomąja matematiką KTU nepajėgtų įstoti į FDM, o jei ir įstotų būtų tarp prasčiausių. Aišku balai išties nieko nelemia, nes universitete reikia viską pradėti iš naujo, todėl visaip gaunasi. Būna lodoriai pradeda mokintis, o tie kas mokėsi mokykloje dėl aplinkos pasikeitimo ar dar ko nusimoko. Visgi niekaip man neįrodysi, kad žmonės nesugebėję iš matematikos egzo gati bent varganų 70-80 proc gali mokintis aukštąją matematiką. Kaip jau krokodilas minėjo panašu, kad reikalaujam iškalimo, o ne suvokimo. Gal ir kvaila dėl tų skaičiukų ginčytis, bet turėtum pripažinti, jog Į fdm stoja gabesni ir labiau motyvuoti(nesakau, kad tokių visai nėra ir KTU), o dėl ko jie renkasi Vilniaus universitetą vietoj KTU ir bandau išsaiškinti. Asmeniškai man, tas pasakymas, kad įstoję į KTU nepajėgtų įstoti į FDM yra absurdiškas.. iš kur jau taip žinai? Mano nuomone, kad ir kaip čia sakai, kad KTU ten lieviau nei FDM, taip tikrai visiškai nėra, kadangi nemažai studijuojančių sako, nors ten ir įstoja su tuo žemu balu, bet beveik puse įstojusiųjų iškrenta studijų metu.. taip gal ir atrenkami patys geriausi šioje srityje, aišku lieka ir žemais balais.. o, kad ir dėl tų egzaminų rezultatų, kaip sakei, kurie negauna 70-80 proc tiem jau nevieta aukštojoje matematikoje.. Bet yra taip, kad egzaminas laimės dalykas.. Kaip mano matematikos mokytoja, pasakojo, kaip KTU gimnazijos abiturientas šiais metais išėjęs iš egzamino pasakė "Šis egzaminas buvo vidutiniokams", bet nors jis pats yra matematikos olimpiadu prizininkas, pasirodo, kad padarė ne vieną žioplą klaidą ir pats.. tai gi, nors tu būsi ir matematikų matematikas, vis tiek gali susimauti Na, o asmeniškai aš šiais metais pirmu numeriu parašiau KTU taikomąją matematiką |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
23:56:44
| Nuoroda
Kadangi užmačiau tokią temą tik apie VGTU tai pamaniau, kad visai gera mintis susipažinti ir būsimiems KTU studentams |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
00:05:49
| Nuoroda
Tai gi, aš esu Akvilė, iš Šakių Tai vat, būtų įdomu pažiūrėti, kas bus būsimieji grupiokai, kiek žmonių gyvens bendrabutyje ir pan Ir žinoma ar bijote tų baisių, kaip pasakoja visi, studijų? ;D :> |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
00:07:52
| Nuoroda
Mano Dell |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
22:47:13
| Nuoroda
Negi nėra norinčių susipažinti, kurie galvoja stoti į KTU? ;DD |