Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2010-12-30
20:54:50
| Nuoroda
Sveiki ,turiu klausimą. Ar galima laikyti nelaikyto egzamino... pvz. šiais metais galėjau laikyti anglų egzaminą, bet nenuėjau nei į įskaitą, nei tuo lab į patį egzaminą... Tai klausimas būtų ar galiu kitais metais kreiptis į savo mokyklą ir prašyti leisti laikyti šį egzaminą? Prašau atsakyti, labai reikia atsakymo |
||
Žinutė parašyta:
2010-12-31
15:18:34
| Nuoroda
ačiū už atsakymą. Kitas mano klausimas būtų buvęs ar galiu laikyti egzaminą dalyko kurio nesimokiau nuo 9 klasės... pvz istorija bet į šį klausimą atsakei, dėkui |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-01
18:20:32
| Nuoroda
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:
ačiū už atsakymą. Kitas mano klausimas būtų buvęs ar galiu laikyti egzaminą dalyko kurio nesimokiau nuo 9 klasės... pvz istorija bet į šį klausimą atsakei, dėkui Galite laikyti visus egzaminus (muzikos, dailės, istorijos, fizikos, chemijos ir t.t) , tik negalite laikyti technologijų mokyklinį egzaminą. gerai, kad technologijų egzaminą išlaikiau praeitais mokslo metais |
||
Žinutė parašyta:
2011-01-02
15:56:55
| Nuoroda
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:
ačiū už atsakymą. Kitas mano klausimas būtų buvęs ar galiu laikyti egzaminą dalyko kurio nesimokiau nuo 9 klasės... pvz istorija bet į šį klausimą atsakei, dėkui Galite laikyti visus egzaminus (muzikos, dailės, istorijos, fizikos, chemijos ir t.t) , tik negalite laikyti technologijų mokyklinį egzaminą. gerai, kad technologijų egzaminą išlaikiau praeitais mokslo metais Technologijų, tai ne informacinių technologijų (informatikos), o liaudiškai tariant darbų Taip. Dariau labai paprastą uosinę rūbų pakabą todėl ir gavau tik 7 ;/ |