Vartotojo Tutis20 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2010-12-30 20:54:50 | Nuoroda

Sveiki ,turiu klausimą. Ar galima laikyti nelaikyto egzamino... pvz. šiais metais galėjau laikyti anglų egzaminą, bet nenuėjau nei į įskaitą, nei tuo lab į patį egzaminą... Tai klausimas būtų ar galiu kitais metais kreiptis į savo mokyklą ir prašyti leisti laikyti šį egzaminą? Prašau atsakyti, labai reikia atsakymo

Žinutė parašyta: 2010-12-31 15:18:34 | Nuoroda

ačiū už atsakymą. Kitas mano klausimas būtų buvęs ar galiu laikyti egzaminą dalyko kurio nesimokiau nuo 9 klasės... pvz istorija :D bet į šį klausimą atsakei, dėkui

Žinutė parašyta: 2011-01-01 18:20:32 | Nuoroda
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:

ačiū už atsakymą. Kitas mano klausimas būtų buvęs ar galiu laikyti egzaminą dalyko kurio nesimokiau nuo 9 klasės... pvz istorija :D bet į šį klausimą atsakei, dėkui

Galite laikyti visus egzaminus (muzikos, dailės, istorijos, fizikos, chemijos ir t.t)  , tik negalite laikyti technologijų mokyklinį egzaminą. 

gerai, kad technologijų egzaminą išlaikiau praeitais mokslo metais

Žinutė parašyta: 2011-01-02 15:56:55 | Nuoroda
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:
sanemis rašė:
Tutis20 rašė:

Galite laikyti visus egzaminus (muzikos, dailės, istorijos, fizikos, chemijos ir t.t)  , tik negalite laikyti technologijų mokyklinį egzaminą. 

gerai, kad technologijų egzaminą išlaikiau praeitais mokslo metais

Technologijų, tai ne informacinių technologijų (informatikos), o liaudiškai tariant darbų :D 

Taip. :)  Dariau labai paprastą uosinę rūbų pakabą :)  todėl ir  gavau tik 7 ;/