Vartotojo Andzeli321 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-08-09 23:41:24 | Nuoroda
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:

kas į fuksus rugpjūčio 15-17d? :D

Aš ;) Tu irgi? :)

aš ir :)

Susitiksim ;)

Manau, kad susitiksim :)

na as istojau i krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau  ar tai ne per daug vyriska specialybe? :)

Žinutė parašyta: 2011-08-10 00:02:28 | Nuoroda

na as istojau i  KK krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau  ar tai ne per daug vyriska specialybe? :)

Žinutė parašyta: 2011-08-10 23:32:23 | Nuoroda
Gintera rašė:
Andzeli321 rašė:

na as istojau i  KK krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau  ar tai ne per daug vyriska specialybe? :)

jei tau tai patinka ir nori mokytis, tai kodėl gi nestot ten :)

aš tik esu girdėjus, kas kraštotvarkos fakultete ir nori bendrabučio, tai gal dažniausiai gauna bendrabutį, esantį Kauno rajone ;D ;o pati ne iš to fakulteto, bet bijauu kad negaučiau kur rajone ir reikėtų važinėt :DD

na as buvau nuvykusi pristatyti dokumentu ir man pasiule ieskotis buto nuomotis nes bendrabucio as negausiu krastotvarkos fakultetas taip pat yra kauno rajone kaip ir 2 bendrabuciai t.y Mastaiciai ;)

Žinutė parašyta: 2011-08-15 23:55:35 | Nuoroda
Brukšt rašė:
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Andzeli321 rašė:

jei tau tai patinka ir nori mokytis, tai kodėl gi nestot ten :)

aš tik esu girdėjus, kas kraštotvarkos fakultete ir nori bendrabučio, tai gal dažniausiai gauna bendrabutį, esantį Kauno rajone ;D ;o pati ne iš to fakulteto, bet bijauu kad negaučiau kur rajone ir reikėtų važinėt :DD

na as buvau nuvykusi pristatyti dokumentu ir man pasiule ieskotis buto nuomotis nes bendrabucio as negausiu krastotvarkos fakultetas taip pat yra kauno rajone kaip ir 2 bendrabuciai t.y Mastaiciai ;)

Na labas,as taip pat i krastotvarkos fakulteta,O tai kodel  negausi nepasake?

pasake, todel, kad per arti gyvenu (60km) nuo Kauno, nesu naslaite, socialiai remtina, ar neigali todel negausiu .

Žinutė parašyta: 2011-08-19 19:26:58 | Nuoroda
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:

Susitiksim ;)

na as istojau i krastotvarkos fakulteta i geodezija, bet nezinau  ar tai ne per daug vyriska specialybe? :)

Gana  vyriska:) Panu buna tik koke 5-10 o vyru 60-70. Pats esu jau trečem kurse:)

na, o ar labai sunku mokytis? :)

Žinutė parašyta: 2011-08-19 20:48:39 | Nuoroda
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:

Susitiksim ;)

Gana  vyriska:) Panu buna tik koke 5-10 o vyru 60-70. Pats esu jau trečem kurse:)

jei ištemsi pirma kursą, tai paskui iškrist beveik neymanoma:D  žinoma jums teks lb daug braižyti ranka.. pats pamenu daug vargau, paskiau matkė gana sunku, pas mus egza buvo karta teigiamui parase 4 iš 56.:D lengva nebus.. bet dėstytojai lb geri:) Na bent ma tai visx ten gerai, vidurkis geriausias:D

na tai labai saunu :) as nezinau kazko baiminuosi ten eiti :)  isivaizduoju, kad teks daug dirbti  is labai sunkiai baisu, kad nepavesiu :D o dar su tuo bendrabuciu prasti reikalai tai is vis :D

Žinutė parašyta: 2011-08-19 21:28:31 | Nuoroda
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Tudas rašė:
Andzeli321 rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:
Gurl rašė:
Gintera rašė:

Susitiksim ;)

jei ištemsi pirma kursą, tai paskui iškrist beveik neymanoma:D  žinoma jums teks lb daug braižyti ranka.. pats pamenu daug vargau, paskiau matkė gana sunku, pas mus egza buvo karta teigiamui parase 4 iš 56.:D lengva nebus.. bet dėstytojai lb geri:) Na bent ma tai visx ten gerai, vidurkis geriausias:D

na tai labai saunu :) as nezinau kazko baiminuosi ten eiti :)  isivaizduoju, kad teks daug dirbti  is labai sunkiai baisu, kad nepavesiu :D o dar su tuo bendrabuciu prasti reikalai tai is vis :D

sakau paskambink bendrabucio valdytojai ir vsio:) Tų vietų ten pilna visada, pastovei zyze kad mazai gyvenančių:D Jei aš pavežiau nelankydamas rytinių paskaitų, na nes tingėdavau kelt, tai manau tu paveši:)

reiks pasiskaminti :) o kaip tan tu bendrabuciu bukle? :) idomu :)