Vartotojo aurelijaaa pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-05-01 18:35:49 | Nuoroda

manau, kad geriau egzaminas

Žinutė parašyta: 2011-07-14 23:13:44 | Nuoroda

aš taip pat norėčiau stot į pvu ;D matematika informatika ;DDDD

Žinutė parašyta: 2011-07-19 01:28:05 | Nuoroda

o tai visų fakultetų studentai juk negyvena viename bedrabutyje?

Žinutė parašyta: 2011-07-20 00:16:11 | Nuoroda

16,44 matematika informatika ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-20 01:35:18 | Nuoroda
MrPovilo rašė:
cunama rašė:

Sveiki,

aš irgi noriu būti mokytoja :) dar gerai neapsisprendžiau ką rašyt pirmoj vietoj: VU ar VPU. Šiek tiek labiau linkstu prie VPU ir tikriausiai jį rašysiu pirmu numeriu... Noriu studijuot matematiką ir informatiką :)

Deja, man motyvacija ne taip gerai pasisekė kaip kai kuriems... :D gavau tik +1 (nors jaučiuosi stipriai motyvuota) :) galbūt dėl to, kad nieko nesiruošiau, arba dėl jaudulio... Arba dėl abiejų dalykų :D tačiau labai nepergyvenu... nes dabar stojamasis balas yra 19,64 :) tikiuosi vstk įstoti ten kur jau seniai svajoju - matieką.

Man taip pat nelb patinka naujasis univero pavadinimas... VPU kažkdl daug geriau skamba :D gal čia tas pripratimas kaltas.. :D Beje, teko pabendraut su keletu vpu studentų... Visi pasirodė labai faini ir šilti žmonės. Tad manau čia nebus tokio plėšymosi ir draskymosi, koks būna univeruose, kuriuose susirenka genijai :D kalbėjau ir su VU studentais... viena mergina netgi prasitarė , kad vpu žmonės daug draugiškesni :)

o kas dėl tos minties, kad daug būsimų studentų išvyks į užsienį ir mums liks daug vietų, tai kažin ar labai teisingas... gal tik iš dalies. Nes daugelis pasirinkę užsienio univerus dar stoja vstk ir LT. Ir kaip tik tas vietas užima... Galbūt tos vietos atsilaisvins jiems išvykus, bet bus jau gi per vėlu, nes mes būsim įstoję ten kur pasirinkome antroj ar trečioj vietoj...

Tai tiek :) tikiuosi visus jus pamatyt rugsėjį ir nesvarbu, kad esam pasirinkę skirtingus dalykus :D

Smagu matyti dar daugiau malonių žmonių čia ;))) na kartu tikiuos ir ten VPU :)

reik visiem bendrą party daryt ;DDDD

Žinutė parašyta: 2011-07-20 13:04:02 | Nuoroda
vaidassab rašė:

aloha nauja chikita, bendramieste;] saika, jau nebedaug liko ir galbut visi susimatysim fuxu stovykloj;]] ir bus party until morning;DDD

o jei ir ne fuksu stovykloj tai visvien kažką suorganizuosim ...;DDDD

Žinutė parašyta: 2011-07-20 13:06:36 | Nuoroda
Daina rašė:

vakar nakti besedint lamoj atsirado atestato priedai ir kb ;) na kb tik lenteles,tai jau galima neuzilgo tiketis ir tu paciu kb skaiciuku ;D vel pradedu nervuotis ir atrodo nieko nezinau ir niekur neistosiu:D...sugadinta vasara per tuos egzus ir stojimus ;)

gal kas suprantat tas lenteles? ;D na suprantu tik kad balai paskaičiuori, bet, pvz,kaip suprast tą Konk.
balas
AM programoje? ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-20 23:11:58 | Nuoroda
cunama rašė:

Matematika ir informatika KB 19,64 :)

žiūriu matematikų čia ne perdaugiausiai ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-24 14:56:42 | Nuoroda
cunama rašė:
aurelijaaa rašė:
cunama rašė:

Matematika ir informatika KB 19,64 :)

žiūriu matematikų čia ne perdaugiausiai ;D

na kolkas man pažįstama būsima matematikė, tai tik Tu :D daugiau niekas neapsireiškia... bet labai tikiuos :D

na aš tai jau du draugus turiu ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-24 15:16:36 | Nuoroda
cunama rašė:
3.7.8.17.27 rašė:

Aš irgi ketinu į Matematiką ir informatiką. Tik bijau, kad nesusidarys grupė. Ar dažnai taip būna?

turės susidaryt, nieko nežinau :D

o kdl taip galvoji, kad gali nesusidaryt? :)

ooo...mūsų gretos auga ;D

Žinutė parašyta: 2011-07-25 21:05:18 | Nuoroda
mindaugas21 rašė:
KUNOKULTURA rašė:

Kiek teko girdeti tai ten tik lova ir stalas jo? Daugiau visokie daiktai savo, kaip mikrobange, telikas, saldytuvas ir pan... jo ?:>

Jo yra lovos ir stalai, na gali buti dar is senesniu gyventoju kas palieka koki saldytuva ar panasiai, siaip lovos atnaujintos tik kuno kulturos nevisi turi naujas, as irgi negavau :D

tai lovos normalios? kiek buvau girdėjus, kad barakas baisus ten.

Žinutė parašyta: 2011-07-25 21:07:37 | Nuoroda

beje, gal žinot kokius dokumentus reikia vežtis kai važiuoji sutarties pasirašyti?na ir dėl barako

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:01:56 | Nuoroda
mindaugas21 rašė:

Tavo gandai turbut keleriu metu senumo :)

na kad ne...

Žinutė parašyta: 2011-07-26 01:24:33 | Nuoroda

kaip pasiekti tą grupę?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 01:30:19 | Nuoroda

vpu matematika ir informatika ;DDDD

Žinutė parašyta: 2011-07-26 01:31:51 | Nuoroda

oj kokia aš laiminga ;DDDDD