Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-22
17:22:36
| Nuoroda
Linasz rašė:
Aš į fdm bandysiu, kas dar? as ir bandysiu, bet klausimas ar istosiu :S |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
15:32:56
| Nuoroda
JustSmile rašė:
MrPovilo rašė:
JustSmile rašė:
MrPovilo rašė:
Prieš kelias dienas nusipirkau ASUS K52F 3Gb 320Gb. kiek kainuoja jis? su akcija mokėjau 1379Lt (+krepšys, 4gb raktas ir belaidė pelė). Pirkau internetu. duok prasau nuoroda tuos parduotuves aciu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:36:05
| Nuoroda
as istojau |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-18
18:55:49
| Nuoroda
sveiki. as ir planuoju pirkt kompiuteri. issirinkau si: |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-20
19:00:50
| Nuoroda
Aš dabar studijuoju finansų ir draudimo matematiką. Tikrai nesigailiu čia įstojusi, paskaitos visai įdomios, pirmus metus matematika, algebra, geometrija, informatika ir pan. tačiau visa sesija - vien teorijos kalimas. 2 semestre bus artimesnių specialybei paskaitų - prasidės ekonomika, statistika. Beveik visos paskaitos vyksta su ekonometrais, taigi apie statistiką nelabai ką turiu pasakyt bet jei kas domina konkrečiau dėl fdm, klausk |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-20
20:45:20
| Nuoroda
pirmam pusmety informatika tikrai nebuvo sunki. programuojama pascaliu, per semestrą reikėjo atsiskaityti 4 namų darbų užduotis + 4 (analogiškas) per paskaitą. pirmos užduotys pačios paprasčiausios nes ne visi mokykloj mokėsi paskalį. antram pusmety užduotys daug sunkesnės, bet sistema analogiška 1 pusmečiui (8programos) be to, prisidėjo programavimas java. tai šį pusmetį reikėjo truputį pavargt. |
||
Žinutė parašyta:
2012-06-20
21:09:25
| Nuoroda
aš irgi mokykloj b lygiu mokiaus, tai irgi beveik neprogramavom. bet pradžioj programos tikrai nebuvo sunkios, nieks neidavo net į teorijos paskaitas, nes kuo puikiausiai užtekdavo ką per praktiką dėstytojas paaiškindavo, o aiškino jis nuo pačių pradmenų |