Vartotojo egle19 pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-15 02:18:35 | Nuoroda

Norėjau paklausti ar galiu tikėtis įstoti į teisę vf jei mano KB 19,06 ?

Žinutė parašyta: 2011-07-21 23:31:18 | Nuoroda

Sveiki.Ar realu įstoti į teisę vf, jei KB 19,26? Kiek truktų gretutinės viešojo administravimo arba ekonomikos, arba verslo administravimo studijos ?  Pvz, pabaigus V. Administravimą gretutines, kiek truktų įstojus vėliau į V. administravimą įgyti magistrą ?(o gal iš kart neina įgyti magistro po gretutinių?) ir ar galima tą magistrą įgyti dar tebestudijuojant pvz teisę? Ir jei jau buvo studijuota vf ar begalima pretenduoti į vf vietą ? Dėkui už atsakymus :)

Žinutė parašyta: 2011-07-22 20:59:16 | Nuoroda

Kaip manot, kur didesnis šansas įstoti su 19,26 , į teisę vf VDU (pirmoj vietoj) ar į Kūrybines industrijas vf  VGTU ? ;DDD

Žinutė parašyta: 2011-07-25 02:12:57 | Nuoroda

Sveiki :), Norėjau pasiteirauti kiek užsienio kalbų galima mokytis VDU ? PVz, mokyčiaus anglų, ir galima dar dvi ? Ar eitų  tai suderinti su kitais dėstomais dalykais ?:)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 11:27:17 | Nuoroda
Vytauto Didžiojo universitetas rašė:
egle19 rašė:

Sveiki :), Norėjau pasiteirauti kiek užsienio kalbų galima mokytis VDU ? PVz, mokyčiaus anglų, ir galima dar dvi ? Ar eitų  tai suderinti su kitais dėstomais dalykais ?:)

Sveiki, galima vienu metu mokytis tris kalbas :) Jei tik yra noro :D Ir kas pusmeti rinktis vis kitas arba gilinti vis zinias :D

Turbūt knygas  studentas turi pats įsigyti, ar galima rasti mokomosios medž. įvairiom kalbom  ir universitete ar kur  ?:)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:21:29 | Nuoroda
zaara rašė:
Laylaa rašė:

Zaara, pagrindinis kriterijus butent specialybe, nes Vilnius tokios siemet nepatvirtino, deja. Ir siaip kaunas manes negasdina, VDU gan patrauklus atrodo. :) O is kur pati busi?

Tiesa ; } Aš pati tai iš žemaitijos, Rietavo Ir jau laukiu nesulaukiu rytojaus ;D

Aš taip pat galbūt įstosiu į VDU :) beje, aš iš Laukuvos, nuo Rietavo visai netoli :))

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:37:33 | Nuoroda
zaara rašė:
egle19 rašė:
zaara rašė:
Laylaa rašė:

Zaara, pagrindinis kriterijus butent specialybe, nes Vilnius tokios siemet nepatvirtino, deja. Ir siaip kaunas manes negasdina, VDU gan patrauklus atrodo. :) O is kur pati busi?

Tiesa ; } Aš pati tai iš žemaitijos, Rietavo Ir jau laukiu nesulaukiu rytojaus ;D

Aš taip pat galbūt įstosiu į VDU :) beje, aš iš Laukuvos, nuo Rietavo visai netoli :))

O,smagu vis daugiau kraštiečių sutikti čia ;D O į kokią specialybę stoji? ;>

pirmu nr esu įrašiusi visų išpeiktąją teisę;D o 3,4, VA ir ekonomiką, tad manau , kad labai  didelė galimybė , kad įstosiu  būtent čia :Do tu į kokią ? ;]

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:46:18 | Nuoroda
zaara rašė:
egle19 rašė:
zaara rašė:
egle19 rašė:
zaara rašė:
Laylaa rašė:

pirmu nr esu įrašiusi visų išpeiktąją teisę;D o 3,4, VA ir ekonomiką, tad manau , kad labai  didelė galimybė , kad įstosiu  būtent čia :Do tu į kokią ? ;]

O tai koks kb gaunasi į teisę?:> Aš tai į viešąją komunikaciją

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:47:06 | Nuoroda
zaara rašė:
egle19 rašė:
zaara rašė:
egle19 rašė:
zaara rašė:
Laylaa rašė:

19,26 tai nelabai aišku, ar užteks tokio :)

Žinutė parašyta: 2011-07-25 13:48:00 | Nuoroda
egle19 rašė:
zaara rašė:
egle19 rašė:
zaara rašė:
egle19 rašė:
zaara rašė:
Laylaa rašė:

19,26 tai nelabai aišku, ar užteks tokio :)

į VF turiu omeny ..:)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 01:21:16 | Nuoroda

Mielas (-a) stojantysis (-čioji),
pranešame, kad Jūs esate kviečiamas(-a) studijuoti:

Studijų programa: teisė, NL
Aukštoji mokykla: Vytauto Didžiojo universitetas
Finansavimo pobūdis: VF
Pageidavimo numeris: 1

;DDD

Žinutė parašyta: 2011-07-26 01:26:12 | Nuoroda
Acme. rašė:
egle19 rašė:

Mielas (-a) stojantysis (-čioji),
pranešame, kad Jūs esate kviečiamas(-a) studijuoti:

Studijų programa: teisė, NL
Aukštoji mokykla: Vytauto Didžiojo universitetas
Finansavimo pobūdis: VF
Pageidavimo numeris: 1

;DDD

busimos kursiokes

wuhu :D smagu :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 12:40:47 | Nuoroda
plumbum rašė:
misė rašė:

VDU Teisė VF !

me too! :)

Aš taip pat :)

Žinutė parašyta: 2011-07-26 14:22:18 | Nuoroda
Acme. rašė:
gabriitia rašė:
giradan rašė:
akvilegio rašė:
plumbum rašė:
akvilegio rašė:

sveiki.kas i teise?

aš, aš! Kas dar į teisę? :)

as

me too

ir assss:)

as taip pat

Ir ašš :)

Žinutė parašyta: 2011-11-21 20:57:27 | Nuoroda

Norėjau paklausti ar galima per metus VDU turėti daugiau nei 60 kreditų? Jei taip, ar nereiks papildomai susimokėti?