Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-04-01
20:48:17
| Nuoroda
Sveikos,aš taip pat esu dešimtokas,bet galutinai neapsisprendes dėl savo ateities..nesimokau 9,10..nelabai sekasi kalbos ir tikslieji mokslai(išskyrus chemija)..mano vidurkis tik 9..A lygiu žadu pasiimti biologija,Lt,matematika ir Chemija(is bio ir che iseina 10,kitais metais dar zadu mokintis sustiprintai,lt 9,bet nesijauciu kazkas kieto sioj disciplinoje,o matematika..jos labai nemegstu,bet teks pasiimti:) ..ir jei uzplauks istorija,nes si moksla labai megstu.) Taciau,kad ir kaip bebutu giliai sirdyje svajoju apie medicina..mano gimineje nera mediku,taigi noreciau buti pirmas isbandes si moksla,krastutiniu atveju mastau apie farmacija..butu nuostabu,kad svajone issipildytu bandysiu jos siekti ir zinoma vf,nes kitaip studijas galiu pamirsti sioj sriti. Beje kazin kaip medicinoje reikalai su anglu kalba ir fizika..blemba galetu fizikos nereiket..:D:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-04-02
11:03:37
| Nuoroda
GretaB--tu cia rimtai apie anglu?..reikes skaityti angliskus vadovelius kartais?...nevaryk i nevilti..:? apie fizika pagalvosiu,bet jauciu neapsikrausiu.:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-04-04
22:42:37
| Nuoroda
Blemba sugruzinot su anglu kalba,bet toks tas gyvenimas.. GretaB--imk A |
||
Žinutė parašyta:
2011-04-04
22:43:13
| Nuoroda
Lygiu chemija,bio,matke,lt,anglu ir visu modulius vsio. |
||
Žinutė parašyta:
2011-04-09
23:02:55
| Nuoroda
snekejau su vienu medicinos studentu pazistamu tai sake,kad nebutina a lygio anglu ir,kad vadovelius anglu kalba skaito nebent tie,kuriu lygis labai aukstas,yra ir lietuvisku pakankamai:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-04-20
00:17:39
| Nuoroda
Na nezinau..man anglu sunku,o as turiu skole gerai baigti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-28
21:36:55
| Nuoroda
O gal kas galite papasakoti apie medicinos studijas VU?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-10-11
00:20:49
| Nuoroda
Sveiki visi studentai ir šeip studijomis besidominantys moksleiviai, norėjau paklausti ar turėčiau galimybę įstoti į medicinos ar kitos populiarios biomedicinos mokslų specialybę mokydamasis matematiką b lygiu ir nelaikydamas šios disciplinos egzamino? Prašau padėkit.:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-10-18
12:59:28
| Nuoroda
Įstojai į fv?:) |