Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-04-11
20:20:11
| Nuoroda
Sveiki, gal kas nors žinote kokie balai 2010'aisiais metais buvo į šias specialybes :
nors ir tikriausiai jau daugelį iš Jūsų yra užknisusios tokios temos kaip ši, tačiau prašau man padėti, kiek žiūrėjau internete, tai randu arba tik išplėstinių studijų arba tik vf vietas.... Dėkui ! |
||
Žinutė parašyta:
2011-04-11
20:27:06
| Nuoroda
Sveiki, gal kas nors žinote kokie balai 2010'aisiais metais buvo į šias specialybes :
nors ir tikriausiai jau daugelį iš Jūsų yra užknisusios tokios temos kaip ši, tačiau prašau man padėti, kiek žiūrėjau internete, tai randu arba tik išplėstinių studijų arba tik vf vietas.... Dėkui ! |
||
Žinutė parašyta:
2011-04-14
16:18:09
| Nuoroda
Bet tai tas balas yra ir NL ir I studiju , o mane domintu butent NL . Anyways , dekui bent uz kokia informacija |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-28
14:16:37
| Nuoroda
Sveiki. Noreciau jusu paklaust ar imanoma istot i universiteta su dviem valstybiniais egzaminais? Buvau istikines, kad i universiteta stojant reikia bent triju egzaminu, taciau vakar pazistamas Dievu priesiekdamas bande irodyti , kad i universiteta istot galima ir su dviem egzaminais, taciau su dviem egzaminais zmogus negali gauti vf vietos. Jeigu kas nors patsikslintu siuo klausimu buciau labai dekingas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-05-28
16:14:42
| Nuoroda
bet tikriausiai jusu pazistamas istojo praeitais metaias arba anksciau . berods tik nuo siu metu isigalejo reforma del 3 egzaminu i universitetus ir 2 i kolegijas. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-11
13:28:19
| Nuoroda
Sveiki visi , noreciau paklausti kur ir kaip reikia pasirinkti kalba, kuria noretum , kad tau vyktu studijos. pvz, vgtu verslo vadyba yra siuloma tiek anglu , tiek lietuviu kalbomis, kalba reikia pasirinkti istojus i specialybe ar tik rasant prasyma per lama? jeigu per lama, tai prasau nurodykite kurioje skiltyje, nes nerandu. Dekui. |