Vartotojo bantukÄ— pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-02 14:07:32 | Nuoroda

Sveiki būsimi kolegos! :)

Na bent jau tikiuosi,kad galÄ—siu ateinanÄiais mokslo metais kartu su jumis graužti medicinos mokslus :)

ŽiÅ«, Äia visi tokie patenkinti, o kai kurie "ale" nepatenkinti savo šimtukais... :) Baisu net skaitinÄ—ti buvo ir baisu ne dÄ—l to, kad manieji rezultatai prastesni, o dÄ—l to, kad išsigandau jÅ«sų kvailų ir žymiai perdÄ—tų verkšlenimų.. :) AtsipÅ«skit, kol galit, ir nustokit skydalioti :) Visvien jei ne visi, tai dauguma iš jÅ«sų įstosit :)

Žinutė parašyta: 2011-07-02 15:16:25 | Nuoroda
x-az2010 rašÄ—:
saulutÄ—lÄ— rašÄ—:
uoga rašÄ—:

saulutele, tai kiek mazdaug zmoniu priima i LSMU medicinos fakulteta?

mÅ«sų priÄ—mÄ— virš 300, maždaug 330 ar kažkas tokio. :)

Kiek is ju nemokamam?

bÅ«tų įdomu sužinoti, kiek pernai nemokamų buvo...ir koks žemiausias pernai nemokamo KB buvo...

Žinutė parašyta: 2011-07-03 13:51:09 | Nuoroda

Kokia konkurencija dar neistojus,tai kas darysis, kai sustosit... :D nepykit, bet laaabai jau juokinga :) verkiat su savo 20'ukais, kad neistosit, cia gal koks demesio nepakankamumo sindromas naujas issivyste ? :P calm down :) Yra daugybe prastesnius rezultatus gavusiu zmogeliu,kurie tyliai sedi ir laukia, o cia tai vienas per kita skydalioja :D baisu :D

Žinutė parašyta: 2011-07-03 14:04:23 | Nuoroda
pasirinkite slapyvardi rašÄ—:
bantukÄ— rašÄ—:

Kokia konkurencija dar neistojus,tai kas darysis, kai sustosit... :D nepykit, bet laaabai jau juokinga :) verkiat su savo 20'ukais, kad neistosit, cia gal koks demesio nepakankamumo sindromas naujas issivyste ? :P calm down :) Yra daugybe prastesnius rezultatus gavusiu zmogeliu,kurie tyliai sedi ir laukia, o cia tai vienas per kita skydalioja :D baisu :D

Panasu, kad tie tyliai laukiantys zmogeliai sita paranoja ir sukelia. Cia visi puikiai islaike reiskiasi, taip gasdindami kitus :)

Na as tai nieko gasdinti nesiruosiu, o ir pati nebijau :) Tik tiesiog negaliu pakesti to tokio kvailo demesio siekimo :) Nezinau, gal cia mane viena tai dirgina...Bet nerviskai veikia, ir visai ne del to, kad mano KB 20 nesieks :)

Žinutė parašyta: 2011-07-05 10:33:19 | Nuoroda
Marciogala rašÄ—:
bantukÄ— rašÄ—:
pasirinkite slapyvardi rašÄ—:
bantukÄ— rašÄ—:

Panasu, kad tie tyliai laukiantys zmogeliai sita paranoja ir sukelia. Cia visi puikiai islaike reiskiasi, taip gasdindami kitus :)

Na as tai nieko gasdinti nesiruosiu, o ir pati nebijau :) Tik tiesiog negaliu pakesti to tokio kvailo demesio siekimo :) Nezinau, gal cia mane viena tai dirgina...Bet nerviskai veikia, ir visai ne del to, kad mano KB 20 nesieks :)

Su 98 is bio nesieks? Eina sau.. na nebent chemija susivarytum siaip puikus egzu rezai pas tave kol kas

Nesieks 20,nes chemijos egzamine susimoviau,busiu surinkus apie 80 ar siek tiek virs 80tasku ;/ kadangi jau pernai uz 40 tasku buvo tik 10%, tai ir siemet kazko pan ar dar baisesnio tikiuosi :) dar + daugumai chemijos egzaminas buvo lengvas :) na pagyvensim pamatysim :)

Žinutė parašyta: 2011-07-05 10:43:26 | Nuoroda
neringe rašÄ—:

Sveiki ;)

Kaip manot, ar su konkursiniu balu 19,96 jau galiu bÅ«t rami dÄ—l medicinos mokslų srities krepšelio? Ar jau galiu pradÄ—t ramias atostogas? Klausiu visai paprastai, nes buvo gandų, kad šiais metais balai kils, kad žmonÄ—s geriau išlaikys nei pernai ir t.t.

aÄiÅ«

Dievaz-buk rami :) smagiai sau vasarok, as su planuojamu 19,76 esu pakankamai gerai nusiteikus, tad ir tu nesuk galvos :) jei kils balas,tai tikrai ne tiek,kad neistotum

Žinutė parašyta: 2011-07-05 11:06:04 | Nuoroda
neringe rašÄ—:

VisuomenÄ—s sveikata VU jau mano! :D
Geros vasaros ir dar geresnių chemijos rezultatų! 

Smagiu atostogu :)

odel chemijos...hm :) bus matyt

Žinutė parašyta: 2011-07-07 00:03:46 | Nuoroda

Graziu,apvaliu skaiciu,mielieji ! ;P

Keliu stikline sokoladinio pieno uz visu sveikata ;DD

Žinutė parašyta: 2011-07-07 00:07:11 | Nuoroda
AdasLv rašÄ—:
bantukÄ— rašÄ—:

Graziu,apvaliu skaiciu,mielieji ! ;P

Keliu stikline sokoladinio pieno uz visu sveikata ;DD

:( dar pasakyk, kad MixFix... Reiks mamos paprašyt, kad ir man nupirktų, nors, jei iš che 90+, gaunu butelį viskio :D

Butent,atspejai ;P

as 90+ nesitikiu, o ir viski nelabai geriu,tai nesuparinai :D

Žinutė parašyta: 2011-07-07 00:08:57 | Nuoroda
x-az2010 rašÄ—:

Baisu cia su jumis kalbeti, visi tikisi 90+, o as 50+. Apsraminkit chebra ir prastuomene nori pasidziaugti. ;DD

Ipaisyk ir mane i prastuomene :D

Žinutė parašyta: 2011-07-07 00:11:23 | Nuoroda
x-az2010 rašÄ—:

Kaip manot ar siemet nebus rekordiniu balu kilimo?

Nieko nemanau ;X ;D kaip bus taip bus ;P

Žinutė parašyta: 2011-07-07 00:31:28 | Nuoroda
AdasLv rašÄ—:

Lažybos: Jei įstoju į LSMU vf  - LT Talentų atranka Tckt God **biŠkI** DiEvUkAS + šventÄ™ draugam iškeliu :) MF buvo gyvenimo tikslas iki rezultatų, po rezultatų atsirado dvejonÄ—s dÄ—l OF :( O viskio namuos niekas negeria iš vyresnÄ—s publikos :)

Jokios ironijos apie MixFix... Tikrai skanu... YpaÄ karštom vasaros dienom, nors paskutiniu metu tokių nebuvo :)

Norejau pasisaldinti gyvenima po sunkios darbo dienos :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 00:38:30 | Nuoroda
AdasLv rašÄ—:
saulutÄ—lÄ— rašÄ—:
AdasLv rašÄ—:

Ä®stot įstosiu, tik OF ar MF :S NebÅ«tų galimybių rinktis, bÅ«tų lengviau :|

Visada svajojai apie medicinÄ…, kas privertÄ— sudvejoti?

Noriu šeimos, hobio, atostogų, o su medicina tokie dalykai ateis po kiek metų, aišku, jei kada ateis? ;|

kai nori,viska imanoma suderinti :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 00:39:19 | Nuoroda
AdasLv rašÄ—:
bantukÄ— rašÄ—:
AdasLv rašÄ—:

Lažybos: Jei įstoju į LSMU vf  - LT Talentų atranka Tckt God **biŠkI** DiEvUkAS + šventÄ™ draugam iškeliu :) MF buvo gyvenimo tikslas iki rezultatų, po rezultatų atsirado dvejonÄ—s dÄ—l OF :( O viskio namuos niekas negeria iš vyresnÄ—s publikos :)

Jokios ironijos apie MixFix... Tikrai skanu... YpaÄ karštom vasaros dienom, nors paskutiniu metu tokių nebuvo :)

Norejau pasisaldinti gyvenima po sunkios darbo dienos :)

KÄ… taip dirbat, jei ne paslaptis? ;)

Draugui ir jo broliui parduotuveje ju padejau tvarkytis :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 00:41:35 | Nuoroda
saulutÄ—lÄ— rašÄ—:

kai nori,viska imanoma suderinti :)

Mano auklÄ—toja lygiai tÄ… patį pasakÄ—, kai pamatÄ— mane po anatomijos.. sako nieko, tu tai spÄ—si. ir patikÄ—kit visi spÄ—ja, ir šeimas susikuria, tu vyras, tau vaikų gimdyt nereikÄ—s, tai pagalvok ir metų praleist nereiks, ir šeimÄ… turÄ—si, ir hobiai su laiku ir pasikeis ir laiko jiems atrasi. :)

pritariu :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 00:45:00 | Nuoroda

labai dziaugiuos,kad as ne trupucio neabejoju savo apsirinkimu :) kitaip prazuciau :)

Žinutė parašyta: 2011-07-07 00:45:21 | Nuoroda

saldziu :)

Žinutė parašyta: 2011-07-31 21:45:31 | Nuoroda

Sveiki,kaip seniai cia buvau... :)

as taip pat aciu dievui istojau i LSMU MF vf :)

Anglu testo gavau 20/30 tai kaip man tai gana neblogai :D  o klausykit ta 19 diena i kur reikia lekt?

Žinutė parašyta: 2011-08-01 11:23:27 | Nuoroda
bright_night rašÄ—:

i veterinarijos akademija :)

aciu, 11val, taip ? :)