Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-23
11:56:51
| Nuoroda
Na, sveiki sveiki : ) Ar yra stojančiųjų į šią specialybę ? : ))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
12:36:00
| Nuoroda
aš parašiau antru numeriu.. ir kažkodėl manau, kad turėčiau įstoti... žiūrėjausi pagal praeitų metų duomenis, tai būčiau įstojusi, nežinia žinoma kaip šiais metais bus aš parašiau ir į mokamą gale... o koks tavasis balas, jei ne paslaptis ?: ) gal aš čia per gerai save vertinu, gal ir man neverta galvoti , kad įstosiu ... :DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
12:43:30
| Nuoroda
Na manau jei i vf neįstosi, (nors dar galimas manau variantas), tai į vnf tikrai įstosi : ) tai galbūt kartu teks mokytis : ) aš jau čia žiūriu, kaip visi draugų ieškosi, galvojau ir aš pamėginsiu, vis drąsiau bus.. :DDDD bet kažkaip labai jau niekas nesireiškia, arba čia mažai stoja.. nors abejoju kažkaip |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
12:47:12
| Nuoroda
Tai tikėkimes, jog pavyks įstoti, ir viskas bus gerai : ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
12:51:13
| Nuoroda
Aš tikiu, kad viskas bus gerai! :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
12:56:06
| Nuoroda
mano KB yra 14.96.. pagal praeitų metų duomenis, aš būčiau įstojusi.. tikiuosi ir šiais metais taip bus : ) manyčiau, kad turi šansų : ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
12:57:50
| Nuoroda
aš man regis beveik visas specialybes rašiau Viko, kažkodėl noriu ten.. net nežinau kodėl, bet net nenorėjau į univerą.... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:39:27
| Nuoroda
kakava2 rašė:
Vilniaus kolegija, įstaigų administravimas... nežinau džiaugtis ar verkt... aš taip pat... ir kažkodėl labai prastai jaučiuos čia įstojusi.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:42:47
| Nuoroda
Na, kas įstojot? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:44:21
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
kakava2 rašė:
Vilniaus kolegija, įstaigų administravimas... nežinau džiaugtis ar verkt... aš taip pat... ir kažkodėl labai prastai jaučiuos čia įstojusi.. kokie jūsų kb? 14.96 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:00:26
| Nuoroda
VK - įstaigų administravimas ;// |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:04:26
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
Jeigu negavau dar jokio kvietimo? tai neįstojau jau? ;o tau tūrėtų būti prie tavo užpildyto prašymo lama svetainėj. šone ten parašyta "kvietimas" |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:06:46
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:09:47
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o tikrai nėra, gal nematai? ten kur užpuldytas prašymas yra.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:12:33
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o tikrai nėra, gal nematai? ten kur užpuldytas prašymas yra.. nu nėra tikrai. 14,32 kb mano, neugi niekur neįmanoma pakliut kaip manai? tu nepanikuok taip stipriai : ) galima : ) o tu rasei tik i nemokama, ar ir i mokama? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:14:50
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o tikrai nėra, gal nematai? ten kur užpuldytas prašymas yra.. nu nėra tikrai. 14,32 kb mano, neugi niekur neįmanoma pakliut kaip manai? tu nepanikuok taip stipriai : ) galima : ) o tu rasei tik i nemokama, ar ir i mokama? tik į nemokamą. bijau labai ;o na bliamba... tavo balas ne tiek daug mazesnis uz mano,... as va tik dabar gavau i pasta laiska... palauk, ir tu gausi manau!!!!! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:18:27
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
Acme. rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o tikrai nėra, gal nematai? ten kur užpuldytas prašymas yra.. nu nėra tikrai. 14,32 kb mano, neugi niekur neįmanoma pakliut kaip manai? tu nepanikuok taip stipriai : ) galima : ) o tu rasei tik i nemokama, ar ir i mokama? tik į nemokamą. bijau labai ;o juk jei ka yra antras etapas, per ji istosi jei cia neistojai o kur Tu įstojai? ir su kokiu kb? viko - įstaigų administravimą. mano kb buvo 14,96 ... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:22:13
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Acme. rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o tikrai nėra, gal nematai? ten kur užpuldytas prašymas yra.. nu nėra tikrai. 14,32 kb mano, neugi niekur neįmanoma pakliut kaip manai? tu nepanikuok taip stipriai : ) galima : ) o tu rasei tik i nemokama, ar ir i mokama? tik į nemokamą. bijau labai ;o juk jei ka yra antras etapas, per ji istosi jei cia neistojai o kur Tu įstojai? ir su kokiu kb? viko - įstaigų administravimą. mano kb buvo 14,96 ... blem, negali būt kad jau niekur nepakliusiu. nelabai skiriasi mūsų balai ;o tikrai turi istot.. tikrink vis pasta. :DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:24:25
| Nuoroda
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Acme. rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
chmok rašė:
Ligituulis rašė:
Bet nerodo man dar nieko. Tai kaip suprast? palauk, gal dar pasirodys.. nepergyvenk anksčiau laiko .. : ))) kad aš labai bijau. jau čia visi rašo kad įstojo, o pas mane dar nieko ;o tikrai nėra, gal nematai? ten kur užpuldytas prašymas yra.. nu nėra tikrai. 14,32 kb mano, neugi niekur neįmanoma pakliut kaip manai? tu nepanikuok taip stipriai : ) galima : ) o tu rasei tik i nemokama, ar ir i mokama? tik į nemokamą. bijau labai ;o juk jei ka yra antras etapas, per ji istosi jei cia neistojai o kur Tu įstojai? ir su kokiu kb? viko - įstaigų administravimą. mano kb buvo 14,96 ... blem, negali būt kad jau niekur nepakliusiu. nelabai skiriasi mūsų balai ;o tikrai turi istot.. tikrink vis pasta. :DDD tikrinu ir nieko ;o o visi jau žino kur įstojo? tikrai nemanau kad visi : ) negali juk visiem vienu metu parasyt... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:26:29
| Nuoroda
aš įstojau čia :) nežinau, juoktis ar verkt.. :DDD |