Vartotojo ginciukas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-05-15 19:35:46 | Nuoroda

Sveiki. Esu dešimtokė. Apie architekturą rimtai galvoti pradėjau tik šiais metais, bet pradėjau galvoti labai rimtai. Pasirinkau lietuvių (A), matematiką (A), anglų (A), istoriją (A), dailę (A) ir braižybą. Ar siūlytumėt rinktis fiziką, jeigu aš ir taip daug labiau noriu į VDA negu į VGTU. Gal yra žmonių iš VDA? Ar apsimoka lankyti VDA atvirąją architektūros mokyklą ir piešimą kur nors papildomai arba JAM? Be to šiais metais buvau VDA atvirų durų dienose ir sužinojau, kad į VDA per metus į architektūrą priema apie 30 žmonių ( su mokamais) ir apskritai rodė praeitų ir užpraeitų metų kompozicijos ir piešimo darbus,zinoma man tik plaukt ir plaukt. Tai man susidarė nuomonė, kad į VDA įstot yra neįmanoma:). Bet vistiek bandysiu.

Žinutė parašyta: 2011-05-24 21:25:50 | Nuoroda

Istorija pasirinkau, kaip plana B, taciau tikriausiai jos atsisakysiu, nes man ir taip per didelis kruvis nusimato.As suprantu, kad fizikos reikia,bet fizikos neimsiu, nes as jos visiskai nesuprantu, taip pat as planuoju stoti i VDA, kur jos reikes maziau. Be to, gal yra zmoniu is VDA? Kaip ten viskas?

Žinutė parašyta: 2011-06-20 11:20:30 | Nuoroda
dingo.elektra rašė:

Labai susierzinau,nes žinau , kad gerokai susimoviau per matematikos egzą, tai dabar reik susiimt su stojamuoju.;//

Gal žinot kiek +- VF vietų VGTU ir VDA(Vilnius) bus šiemet?

O prie to pačio,mačiau kažkas į interjerą bando, niekur nerandu interjeo dizaino užduočių egzo, bandysiu fuxu stot į VDA,nors kažkaip nelabai norisi...;D

Per VDA atvirų durų dieną sakė, kad apytiksliai per metus su mokamais priima  nuo 25 iki 30 .

Jeigu kam įdomu, praeitais metais į VGTU NL architektūrą vf pirmojo kviečiamo balas buvo 21,74, o paskutinio 18,74. Vnf pirmojo buvo 21,74, p paskutinio 17, 95.

VDA NL architektūrą (Vilniuje) vf pirmojo pakviestojo balas buvo 21,12, o paskutinio 19,22. Vnf pirmojo buvo 21,12, o paskutinio 13,81.

KTU NL architektūrą vf pirmojo pakviestojo balas buvo 21,07, o paskutinio 19,66. Vnf pirmojo balas buvo 21,60, o paskutinio 9,45. IS vnf pirmojo pakviestojo balas buvo 17, 78, o paskutinio 10,85.

Žinutė parašyta: 2011-06-23 23:49:39 | Nuoroda

Statistika iš žurnalo ,, Kur stoti 2011".