Vartotojo Žemyna pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-05-16 16:23:23 | Nuoroda

Na pagaliau baigėsi tas pragaras. Žiauriai bijojau šito patikrinimo. Na sunkiausia buvo užduotis su kableliais, žiauriai ten suktai patiekta buvo. O rašiau tai laišką. Nusprendžiau nevargti ir pasirinkau lengviausią temą. prirašiau žodžių daugiau nei reikėjo. O dėl teksto suvokimo, tai ir aš pažymėjau, kad abu tekstai yra drama. O ar supratot tą  pirmąją gramatikos užduotį kur reikėjo rasti išpl. dalyv. salygos... ir pakeisti jį reikejo. Neiveikiau tos užduoties. 

Žinutė parašyta: 2011-05-16 16:53:57 | Nuoroda

Esu 10- okė ir jau greitai teks pasirinkti kokias pamokas atsisakyt ir kokius lygius pasirinkt. Na jau ko norėčiau žinau, bet vis dar svarstau kokį lygį iš chemijos pasirnkti. laibai norėčiau studijuoti kažką su biologija ir chemija, bet nežinau ar verta pasirinkti chemijos A lygį, jei sunkiai ją išmanau. Nenoriu B lygio, nes mane vėl mokytų mokytoja, per korios pamokas galima sedėti kojas susidėjus ant stalo ir visai nieko neišmoko. Noriu mokytis chemijos A lygi, bet bijau kad nedatemsiu. Ar imanoma jei visai nieko neišmanai, išmokt tą chemiją ir bent tūrėti 7 iš A lygio? Gal kas nors tūrėjo panašią situaciją ir per keliatą metų nieko neišmokus pasistengė ir išmoko A lygyje? Žinau, kad ten susirinks gerai besimokantys, bet ir aš norėčiau išmokt.... Ar verta rizikuot? Žinau jog antrame pusmety galima lygi pasikeist jei nesiseka, bet jei norėčiau pereit iš B lygio į A reikia laikyti agzaminą, o aš taip nenorėčiau. Kaip jums sekasi su lygiais? Ar nekyla jokių problemų?