Vartotojo Žygulis pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-05 20:39:26 | Nuoroda

Jeigu tau nėra skirtumo ar vf ,ar vnf, tai rinkis vu, nes tai geriausias ir prestižiškiausias Lietuvos universitetas. O jeigu visgi yra skirtumas ar vf, ar vnf, tai tuomet manau būtų geriau vdu, nes teisininkams Lietuvoje nėra didelių perspektyvų ir vargu ar lengvai susirasi darba, tuomet bent jau bus paguoda, kad už studijas veltu nesukišai pinigų. 

Žinutė parašyta: 2011-07-25 16:48:58 | Nuoroda

Teikiant paraišką dėl bendrabučio reikia tik šių dokumentų : gyvenamosios vietos deklaracija, pažyma iš sodros apie tėvų pajamas ir skyrybų liudijimo (jei tėvai išsiskyrę) ? Ar dar kažko nepaminėjau? Taip pat noriu paklausti ar tą anketą reikia atsispausdinti pačiam, ar galima bus ją gauti nuvažiavus į reikiamą vietą?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 20:39:05 | Nuoroda

Aš įstojau į VA, jei pasireikštu daugiau įstojusių, galėtumėm sukurt kokią grupę ir susipažintumėme :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:13:49 | Nuoroda

O anketą dėl bendrabučio reikia atsispausdinti pačiam ar ją ten duoda? Be to dar norėčiau paklaust ar būtina ta pažyma iš SODROS dėl tėvų uždarbio, ar tiesiog užtenka parašyt 3 mėn. pajamų vidurkį?

Žinutė parašyta: 2011-07-26 22:31:42 | Nuoroda
ąčęėįšųūž rašė:
Žygulis rašė:

O anketą dėl bendrabučio reikia atsispausdinti pačiam ar ją ten duoda? Be to dar norėčiau paklaust ar būtina ta pažyma iš SODROS dėl tėvų uždarbio, ar tiesiog užtenka parašyt 3 mėn. pajamų vidurkį?

Aš skaičiau, kad ten duoda, bet aš atsispausdinau, kad būčiau užtikrintas. Mano tėvai paėmė pažymas ne iš Sodros, o iš savo darboviečių apie tas draustas pajamas, tad įdomu, ar rytoj tiks jos. Šiandien skaičiau, kaip vienas žmogus klausėk, ar taip gerai yra, tuomet kitas žmogus atsakė, kad pažymos yra reikalingos iš Sodros, nes taip parodo, kur dirba tiksliai, nes dar gali žmogus dirbti keliose darbovietėse. Tačiau tiksliai visko nežinau, viskas tik pagrįsta skaitymu ir kitų nuomone.

 Mano pažymos taip pat iš tėvų darboviečių, todėl irgi nerimauju, kad gali netikti. Ankčiau buvau rašęs į studentų atstovybę dėl tų pažymų, tai atsakė: ,,Tokias pažymas išduoda Sodros skyriai arba galima per www.epaslaugos.lt patiems atsispauzdinti" . Tikriausiai reikės antrą kartą važiuot į Kauną.  

 

Galbūt kas nors bandė per tą www.epaslaugos.lt susirast reikiamas pažymas? Aš neradau :(

Žinutė parašyta: 2011-07-27 00:16:42 | Nuoroda
ThEaa rašė:

 o is kur gauti pazyma apie seimos sudeti ?

 Miesto seniunijoje.

Žinutė parašyta: 2011-07-28 01:10:39 | Nuoroda

Cia gali rasti anglu testo tvarkarasti www.vdu.lt/naujienos/privalomas-anglu-kalbos-testas-pirmakursiams-bijoti-neverta.html , jei neatvyksi i testa tai turbut teks mokytis anglu kalbos su maziau pazengusiais (cia tik speju), o informatikos testas atrodo bus rugpjucio 31