Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-05
15:59:19
| Nuoroda
Sveiki, bandysiu į VU PM mokamas studijas. Kaip manot kokie bus KB į mokamas ir nemokamas studijas VU? būt gerai jei su 18.5-18.9 bent į mokamas išeit patekt... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-07
13:24:50
| Nuoroda
kiek viso taškų buvo galima surinkt? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-08
19:07:35
| Nuoroda
x-boom rašė:
Erudite rašė:
x-boom rašė:
Erudite rašė:
x-boom rašė:
ernestas7 rašė:
koks tas praeinamasis balas turetu buti?ziu visi gerai islaike cia tj idomu kiek ten tu tasku siemet bus.anais metais buwo 10, o siemet kaip??? Pagal viską tai turėtų būti 40% taškų nuo visų galimų bendro kurso užduočių taškų... Pagal viską tai min riba tikrai ne tokiu principu skaičiuojama. Sorry jei ką suklydau, tiesiog man atrodo, kad kažką apie tai girdėjau, o gal ir ką maišau. Maišai. Esmė, kad egzamine gali būti iki 40% B lygio užduočių. Maždaug tiek ir buvo šiemet. Na štai, paskutinė pastraipa, paskutinis sakinys: www.veidas.lt/aukstojo-mokslo-sieksianciu-abiturientu-lauks-didesne-konkur |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-17
17:26:15
| Nuoroda
na kaip sekėsi anglų egzas būsimiems politologams?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-20
23:42:21
| Nuoroda
iš kur žmonės būsit?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
13:36:47
| Nuoroda
jei ne į VU, ta yra PM ir Romerį, ir VDŲ, galiausiai Jono Žemaičio karo akademijoj:D taip kad kažkur iš čia manau įstosiu:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-22
15:26:12
| Nuoroda
Reiks-praeisu. Bet tikrai nemanu, kad ten stosiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
11:17:25
| Nuoroda
Achtung Achtung. Gal kas žinot, koks praeitais metais buvo minimalus KB į nemokamas studijas VU? į politikos mokslus aišku |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
18:43:04
| Nuoroda
Guvilė rašė:
Oi, aš tai žiauriai susibalamutinus esu. Kad PM rašysiu pirmu numeriu, tai nežinau jau nuo kada žinojau, gal nuo 8 klasės (kaip ir visi čia susirinkę, ko gero). Mokiausi istorkę iki negalėjimo, domėjausi teise, Konstitucija, ekonomika ir t.t., rašinius visada gerai rašiau, analizuot irgi neblogai sekės. Vėliau supratau, kad kažin ar čia įstosiu, nu utopija, tai persimečiau į matkę, baigiau LJMM, bet galvoju, kad neįsivaizduoju ateities su skaičiukais... Teko grįžti prie minties apie PM. Su keliais mokytojais pabendravau (kai kurie pritarė, kai kurie visiškai ne), su draugais ir t.t. Apie gimines nebekalbu, nes visi sunkiai įsivaizduoja, ką veikt baigus PM, tai taip išeina, kad jie nelabai pritaria, bet kaip kažkas sakė, palaikymo visgi norėtųsi. Atvirai pasakius, aš ir pati perspektyvom esu suabejojusi. Manęs nežavi darbas Seime ar ministerijoj, nebent kokioj ambasadoj. Suvokiu, kad tokios pareigos iš dangaus nenukris, reiks stengtis, bet ar verta? Lietuva gi švogerių kraštas... Žodžiu, paskaičiau čia jūsų atsiliepimus, tai na, tos PM, manau, man patiktų. Bet taip pat manau, kad man patiktų skandinavų kalbos ar studijos ISM. O ir perspektyvų, baigus kalbas, kažkodėl matau daugiau nei PM. Nu ką daryti??? Susapnuoti teisingo sprendimo neina!! Puikiai suprantu tave. Mano padėtis yra panaši. Yra žmonių, kurie pritaria šiam mano pasirinkimui, yra tų, kurie netiki PM perspektyvomis. Aš asmeniškai pasitikiu savimi ir manau, kad ateityje prasimušiu. Patart galėčiau tau rinktis specialybę tą, į kurią linksta širdis(ne vien protas), o baigti skandinavistiką ar ką nors su finansais ateityje visada spėsi. Beje netikiu, kad baigus PM nerastum darbo. Tai yra netiesa, žinoma, tik pabaigus nereikia norėt būti iškarto ambasadoriumi ar užsienio reikalų ministru, nes visko siekiama yra palaipsniui. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
07:48:47
| Nuoroda
ką gi, KB 19.64. Į nemokamą TSPMI gal sunkiai, bet į mokamą tai tikrai:) Šiaip ar taip lūkesčiai pateisinti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
11:34:36
| Nuoroda
manau šiais metais KB turėtų krist. Pirmiausia dėl to, jog daug gerai egzaminus išlaikiusių abiturientų iškeliaus studijuoti užusienin... Antra, atsiranda politikos mokslo studijos ir kitur, pvz Riomerį. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
16:20:34
| Nuoroda
Sveiki ketinantys studijuoti PM Vilniaus Universitete. Pasidalinkime savo mintimis apie šią socialinių mokslų kryptį: kokie lūkesčiai, perspektyvos ateityje? Asmeniškai aš manau atradau savo kelią:) kažkaip neįsivaizduoju savęs studijuojant kažką kita... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
21:15:06
| Nuoroda
nodisco rašė:
Rūkas rašė:
Asmeniškai aš manau atradau savo kelią:) kažkaip neįsivaizduoju savęs studijuojant kažką kita... Tai biologiją tiesiog laikei šiaip sau? (:
Biologiją laikiau, nes mane mokė labai gera mokytoja ir sukaupiau tų žinių nemažai, tai kodėl negavus įvertinimo už savo šiokį tokį darbą? Iš tikro apsisprendžiau stot pirmu numeriu į šią specialybę kažkur 3 mėn. prieš egzaminus. Nuo tada ir pradėjau rimčiau mokytis istoriją. Istorija visad buvo mano hobis, tik kiek vėlokai supratau, kad man ji bus pats svarbiausias dalykas. Nors ir apsisprendžiau stoti į PM galima sakyt paskutinę minutę, tačiau šiuo apsisprendimu visiškai neabejoju ir kuo toliau, tuo labiau juo tikiu. Anksčiau, paprasčiausiai, šios specialybės nelabai ir žinojau... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
21:30:05
| Nuoroda
Alytiškis:) manęs jau laukia vietelė viename bendrabutyje, kur brolis gyveno anksčiau:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
13:43:25
| Nuoroda
Žiūriu TSPMI dominuoja merginos. Sudaro daugumą ) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:02:59
| Nuoroda
Įstojau į VF! su 19.64 |