Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-09
22:24:59
| Nuoroda
O su kokiais egzaminų rezultatais įstojot į vf?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
16:17:00
| Nuoroda
Snowflake rašė:
Sveiki. Pildant prašymą iškilo vienas klausimas, jei galite patarkit, ką blogai padariau Užpildžiau identifikaciją, kontaktinę informaciją, taip pat išsilavinimą. Kai priėjau papildomą informaciją, nieko nepildžiau, todėl nėjo pradėti rašyti prašymą. Kai grįžus prie papildomos informacijos parašiau, kad užsienio kalba, kurią studijuosite būsimų studijų metu yra anglų, ir išsaugojau, prašymą jau ėjo pildyt, bet aš anglų neketinu papildomai mokintis studijų metais, tai ką daryt?... Gal supratot, ką parašiau Man lygiai toks pat klausimas iškilo, bet aš pasirinkau anglų kalbą ir viskas, nes tai vienintelis normalus variantas:)) Bet irgi truputi nesupratau kodėl būtina pasirinki kažkokią konkrečią kalbą, kodėl negalima tiesiog palikti tuščią vietą ir tiek.:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
22:02:28
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
Kristinute92 rašė:
Snowflake rašė:
Sveiki. Pildant prašymą iškilo vienas klausimas, jei galite patarkit, ką blogai padariau Užpildžiau identifikaciją, kontaktinę informaciją, taip pat išsilavinimą. Kai priėjau papildomą informaciją, nieko nepildžiau, todėl nėjo pradėti rašyti prašymą. Kai grįžus prie papildomos informacijos parašiau, kad užsienio kalba, kurią studijuosite būsimų studijų metu yra anglų, ir išsaugojau, prašymą jau ėjo pildyt, bet aš anglų neketinu papildomai mokintis studijų metais, tai ką daryt?... Gal supratot, ką parašiau Man lygiai toks pat klausimas iškilo, bet aš pasirinkau anglų kalbą ir viskas, nes tai vienintelis normalus variantas:)) Bet irgi truputi nesupratau kodėl būtina pasirinki kažkokią konkrečią kalbą, kodėl negalima tiesiog palikti tuščią vietą ir tiek.:) Mano nuomone todėl,kad studiju metu visvien gali būti kokia nors užsienio kalba, jos pagrindai ar kažkas tokio ir tiek... Aš panašiai irgi pagalvojau,kad pasirenki lyg ir antrą kalbą ar kažkas panašaus.:) Bet kaip tada dėl tų, kurie norėtų studijuoti tarkim rusų ir anglų kalbas arba anglų ir vokiečių.:) Žodžiu, kažkas man vistiek neaišku.:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
22:18:30
| Nuoroda
Aš tai svajoju apie lengvo audinio, gražiai krentančią, švelnios spalvos ar raštų suknelę aukščiau kelių.:) Savo 18nioliktam gimtadieniui siuvausi labai puošnią suknelę, kuri dabar tiesiog guli spintoje ir tikriausiai nebeišvys dienos šviesos.:)) Taigi išleistuvėms nusipirksiu paprastą suknelę, tačiau priderinsiu masyvius auskarus ar iššaukiančius aukštakulnius.:) Turėtų gautis graži atsvara.:) Bėja, merginos, kaip žadat plaukučius tvarkytis?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-24
15:53:49
| Nuoroda
Fikcija rašė:
Kristinute92 rašė:
Aš tai svajoju apie lengvo audinio, gražiai krentančią, švelnios spalvos ar raštų suknelę aukščiau kelių.:) Savo 18nioliktam gimtadieniui siuvausi labai puošnią suknelę, kuri dabar tiesiog guli spintoje ir tikriausiai nebeišvys dienos šviesos.:)) Taigi išleistuvėms nusipirksiu paprastą suknelę, tačiau priderinsiu masyvius auskarus ar iššaukiančius aukštakulnius.:) Turėtų gautis graži atsvara.:) Bėja, merginos, kaip žadat plaukučius tvarkytis?:) Planuoju ką nors pati pasidaryti valiūkiško, žaismingai atrodančio. Tikrai nežadu eiti į kirpyklas, darytis tortų ant galvos ir taip numesti ne menką pinigų sumą į balą dėl tų poros valandų atestatų įteikimo ceremonijoje. Pritariu. Pati irgi bandysiu pasidaryti lengvas garbanas namie tiesintuvo pagalba.:) Norėjau eiti apskritai tiesiais plaukais ir galvos dėl jų nesukau, tačiau mano plaukai ir taip yra labai tiesūs, todėl kilo idėja pasibanguoti juos truputi.:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-25
00:59:03
| Nuoroda
Liūtaširdis rašė:
Pirmos dvi vietos pas mane: lietuvių filologija + švedų kalba ir lietuvių filologija + režisūra, ieškau bendraminčių Aš irgi turiu tokį variantą- lietuvių filologija ir režisūra. Tačiau rašiau šią specialybę 4-5 numeriu, dabar tiksliai nepamenu.:)) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
16:25:55
| Nuoroda
Bandysiu ir aš stoti į vizualinę komunikaciją.:) Visai įdomi studijų programa atrodo, tik gąsdina tai,jog ji nauja.:) |