Vartotojo skystalker pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-01 20:29:47 | Nuoroda

Na va as irgi neturejau, bet ''i menus stojant'' uzsireike... i praktine dali taip pat nezadu eiti ;D

Gal kas zino kiek balu yra islaikyta?

Žinutė parašyta: 2011-06-01 20:46:06 | Nuoroda

hey hey tika pagalvojau, o jei is praktines dalies 0, ar tik kartais nebus taip, kad ''egzaminas neislaikytas''?

Žinutė parašyta: 2011-06-02 11:42:28 | Nuoroda

mhm tada gerai. ^      ^  

Žinutė parašyta: 2011-06-02 18:46:23 | Nuoroda
Aurimas Šimkus (SuperHP) rašė:
skystalker rašė:

Na va as irgi neturejau, bet ''i menus stojant'' uzsireike... i praktine dali taip pat nezadu eiti ;D

Gal kas zino kiek balu yra islaikyta?

Kokioje specialybeje menuose reikia informatikos? Audiovizualineje? Bet kokiu atveju bent jau pabandyk nueiti ir i praktine dali - juk blogiau nebus.

aha. jo reiks bandyt kazka is to ispest..

Žinutė parašyta: 2011-06-03 14:02:41 | Nuoroda
x-boom rašė:
taias rašė:

Nesinori garantuoti, bet manau daug kas antroje programoje Klaidas gavot. Aišku kaltas žioplumas ir aklas žiūrėjimas bei pasitikėjimas užduoties pateiktimi. Esmė tame, kad duomenų pavyzdyje šokėju porų skaičius N parašytas 5, o šokėjų yra 3 poros. Manau tai jau šioks toks klaidinimas ir egzamino sudarinėtojų neatidumas, kuris neturėtų būti paprastai atleistas. Pavyzdžiui aš, darau viską nuosekliai, o kaip su nuskaitymu buvo problemos ieškojau klaidos ir ilgai, beveik tiek ilgai, kiek užtektų programą parašyt . Aišku mano bėdos, kad nedariau kitų procedūrų ir funkcijų. (tik likus 10min sugalvojau pradėt rašyt bent rikiavimo procedūrą). Toks jausmas, kad nelabai jie(vertintojai) ir atsižvelgs į tai. o tas TAI tikrai didelis, nes manau daug mokinių gavus klaidą jos ieško, o ne aklai skuba į priekį daryt, o padarius išvis klaidų labirinte išėjimo ieško neįmanomo.

Taip kad visą laiką buvau nepatenkintas informatikos egzamino sudarinėtojais(tuo, kad testo dalis be programavimo beveik visiškai neparodo informatikos žinių) o šįkart, bum, padarė dar didesnę staigmeną.

Taip, tokia klaida padaryta iš tiesų yra klaidinimas, kad net jei ir gerą kodą parašai. Laimei padarius testą dar turėjau gerą pusvalandį pasirašyti programas ir pastebėjau, kad jie taip negražiai pasielgė...

eina sau, mum tai atejo kazkokia aukstu pareigu bobele ir pasake kad ten klaida ir pasiule galimus variantus + pridejo 20min egzo laiko tipo pataisyti. :P siaip pagalvojus tai labai nesazininga jusu atzvilgiu ;D

bet kadangi i praktine dali ejau vien tam, kad kaipnors ispest pora balu, tai man zinoma nieko neleme, na nebent + 20min bandyt kazka isgimdyt. XD

Uztat testa manau parasiau gerai. Dabar idomu kiek tiksliai balu ''islaikyta'', nors siaip tureciau tilpti. ;)

Žinutė parašyta: 2011-06-03 14:10:55 | Nuoroda
x-boom rašė:

Turėtų būti apie 14 kaip praeitais metais kažkas tokio. Nes pas mus iš 14 į programavimą 5 atėjo :D Aišku nežinau situacijos kituose miestuose ar mokyklose :)

jei tik 14 tai tikrai islaikiau. siaip tureciau gauti  35+

pas mus tai atejo visi, bet vienas pasidave po pirmos minutes, antras po kokiu 10. tai siaip visai daug liko. as tai iki galo sedejau, nagrinejau zinyna, bandziau kazka panaudoti is testo dalyje esanciu programu, atknisau kompe kazkoki uzsilikusi faila dar is jo kazka ispesiau, zodziu sukausi kaip tik imanoma. XD

Žinutė parašyta: 2011-06-03 15:36:00 | Nuoroda

haha as parasiau =IF(B11>=B12);''TAIP'';''NE'';  bent taska tikrai atims.....

Žinutė parašyta: 2011-06-03 15:45:41 | Nuoroda
sin3r rašė:

O jei aš parašiau taip: =IF(B11>B12; "TAIP"; "NE") ?

daugiau balo tikrai nenumus.

Žinutė parašyta: 2011-06-04 16:17:07 | Nuoroda
AdolfHitler rašė:

Gal žinot kada bus skelbemi egzamino rezultatai?

Man irgi labai idomu.

Žinutė parašyta: 2011-07-06 14:47:57 | Nuoroda

39 taskai 32%. kaip dukart prisedus pasimokyti sakyciau neblogai (turint omeny kad mokykloje nedeste ;DD). Tik man idomu kaip cia yra kad tasku daugiau nei %?