Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-10
13:42:45
| Nuoroda
Sveiki, kaip nuotaikytes po rezultatu? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-10
13:46:31
| Nuoroda
ditesaltyte rašė:
Igne rašė:
ditesaltyte rašė:
97 gavau! Ką tik gavau žinutę! Valioooooo! Didžiausi sveikinimai!!!!! Čia tai vauuuu!!!! )) ačiūūūū!!! ryte gavau žinutę, tai kai šokau iš lovos, bėgau mamos ieškot, klykt iš laimės:D labai bijojau, kad bus prastai, dabar galvoju, ar mokytoja nenusivylė, kad ne 100, nes ji labai tikėjos Aš jai sakiau, kad haliucinacijos jai SVEIKINU IR AŠ VISUS, ŠAUNUOLIAI!! Sveikinimai. As taip pat 97% gavau net rankos drebejo suzinojus |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-10
13:53:37
| Nuoroda
ditesaltyte rašė:
sveikinuuu:))) Svarbiausia, daugiausia is mokyklos, o dar ir sese apdejau verruckt! |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-17
00:19:43
| Nuoroda
halo, |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-17
17:16:43
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
zydre483 rašė:
halo, galima 12, niekas neverčia tavęs pildyti visas oki doki, dekui |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
21:54:01
| Nuoroda
sveiki, |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
22:00:54
| Nuoroda
Sraigt rašė:
zydre483 rašė:
sveiki, O kodėl ne? Jei tavo prašyme liko vietų ir turėtum galimybę mokėti už studijas, rašyk. Neįstosi į vf, galbūt gausi pakvietimą į vnf (o jei į vf įstosi kur nors kitur, juk galėsi pasirinkti). na iseitu susimoket, bet siek tiek gaila tu pinigeliu oi kaip sunku siom dienom |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
01:05:49
| Nuoroda
18.48 KB bent teoriskai kaip nors gal i vf pavyktu, ar tik i vnf jau? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:12:43
| Nuoroda
VU vokiečių filologija ir norvegų kalba, vf 19.02 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
01:04:27
| Nuoroda
:) istojau ir as cia... dziaugiuosi... DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:26:40
| Nuoroda
gal kas žinote, kur galima sužinoti, kiek iš viso buvo laisvų vietų į tam tikras studijas? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:30:25
| Nuoroda
Domantė;] rašė:
čia abi merginos į vokiečių ir norvegų?:) kiek į jusų grupę priemė? kiek supratau vokiečių kalbą mokysimės bendrai, tik vokiečių norvegų atskirai:)) na as tai vokieciu ir norvegu, o kiek priime tai nezinau net kur suzinot |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:38:30
| Nuoroda
Domantė;] rašė:
žiūrėjau lamoj, kad tik po 7 į nemokamas, o univiere buvo parašyta, kad vokiečių/ švedų tai 17 lyg grupej bus:)) beje tu jau sutarti pasirašei?:) kaip dėl bendrabučio reikaliukai?:) ooo, tai man pasiseke, kad as tarp tu 7 buvau siandien sutarties sudaryt, buvau maloniai nustebinta kad neteko ten kankintis, buvau trumpai informuota apie tolimesnius planus, o del barako tai parasiau prasyma tik, ten iki rugpjucio 17d, turi atsiusti i el.pasta ar gavau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:52:27
| Nuoroda
Domantė;] rašė:
zydre483 rašė:
Domantė;] rašė:
žiūrėjau lamoj, kad tik po 7 į nemokamas, o univiere buvo parašyta, kad vokiečių/ švedų tai 17 lyg grupej bus:)) beje tu jau sutarti pasirašei?:) kaip dėl bendrabučio reikaliukai?:) ooo, tai man pasiseke, kad as tarp tu 7 buvau siandien sutarties sudaryt, buvau maloniai nustebinta kad neteko ten kankintis, buvau trumpai informuota apie tolimesnius planus, o del barako tai parasiau prasyma tik, ten iki rugpjucio 17d, turi atsiusti i el.pasta ar gavau as irgi buvau snd, tikrai labai saunu, viskas taip organizuota koratoriai taip maloniai priima, jei kas padeda:) as irig taip pat tai tikiuos gaut baraka..;D as mokysiuos vokieciu filologija ir svedu kalba, norvegu kalbai truputi pritruko man:) na nieko tokio, sako svedu lengvesne malonu susipazint |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-28
23:57:36
| Nuoroda
Domantė;] rašė:
zydre483 rašė:
Domantė;] rašė:
zydre483 rašė:
Domantė;] rašė:
žiūrėjau lamoj, kad tik po 7 į nemokamas, o univiere buvo parašyta, kad vokiečių/ švedų tai 17 lyg grupej bus:)) beje tu jau sutarti pasirašei?:) kaip dėl bendrabučio reikaliukai?:) ooo, tai man pasiseke, kad as tarp tu 7 buvau siandien sutarties sudaryt, buvau maloniai nustebinta kad neteko ten kankintis, buvau trumpai informuota apie tolimesnius planus, o del barako tai parasiau prasyma tik, ten iki rugpjucio 17d, turi atsiusti i el.pasta ar gavau as irgi buvau snd, tikrai labai saunu, viskas taip organizuota koratoriai taip maloniai priima, jei kas padeda:) as irig taip pat tai tikiuos gaut baraka..;D as mokysiuos vokieciu filologija ir svedu kalba, norvegu kalbai truputi pritruko man:) na nieko tokio, sako svedu lengvesne malonu susipazint dziaugiuos ir i vokieciu/ svedu istojus:)) man taip pat;) kad daugiau cia musu atsirastu galetume labiau susipazint, kad rugsejo 1 butu drasiau;D Tai susirask mane facebook'e, palaikysim kontakta Žydrūnė Juodvalkytė |