Vartotojo 'Lukas pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-07 22:27:54 | Nuoroda

Jei už tvarką atims porą taškų tai bus apie 62-63, tai manau visai neblogai :) beje, dėl tų medžių, tai negi manot, jog į medžio sąvoką neįeina pušys? per sudėtingai mąstot ;) 315 :)

Žinutė parašyta: 2011-06-29 21:47:06 | Nuoroda

Šiandien buvau nujėęs į mokyklą atiduot knygų ir sužinojau, jog iš mūsų mokyklos matematikos 3 100 tik dar jie nemato kokie žmonės juos gavo), bet esmė ta, kad mes numanom kas galėjo juos gaut ir tikrai ne visi buvo tobuli darbai, tad už 63 taškus tikrai 100 dar! :)

Žinutė parašyta: 2011-06-29 22:31:37 | Nuoroda

Mokyklose nebent :) nu čia mes tiesiog "nugirdom" taip sakant :D

Žinutė parašyta: 2011-06-30 10:34:42 | Nuoroda

Kiekvienas taškas žiauriai svarbus :D gavau 99 su 97tšk, 96tšk jau 98 :o

Žinutė parašyta: 2011-06-30 11:06:05 | Nuoroda
Tommis rašė:

99% balai, 97taskai :/

Įdomu ar už 98tšk jau 100? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 11:20:38 | Nuoroda
JustinasK rašė:
dianjank rašė:
ZerOn1 rašė:
dianjank rašė:

oho 9,11% zmoniu neislaike, jei 19665 kandidatai, iš jų 90,89 procentai jį išlaikė, tai iseina apie 1791neislaike. net nezinau kaip cia reaguoti, ar cia taip kad visi taip puikiai parase, ar kaip suprast.... pati kazkur surinkau apie 56 galvojau virs 80 tai tikrai, bet pasakaicius, kad 100 tik 64. tai nzn... o i sunkuma uzdavinio atsizvelgia ar ne? pvz. ar 1balas a ir 1 balas b tas pats?

tas pats a ar b, o is kur istraukei, kad tik 64- 100%? manau 63-64 turetu but 100.

kazkas rase , perversk keleta puslapiu atgal, ten kur kazkas sake kad nece pazistamu turi. tai vat net neramu del matiekos pasidare.

Mažiau tikėk tais pažįstamais, šitam forume taip atrodo, kad visi turi bent po vieną giminę ar pažįstamą iš nec'o. Arba mamos draugę, kuri dirba šalia lt kalbos mokytojos kabineto ;D Pvz mano manymu, tai tikrai už 63 dar bus 100 proc ;D

Po galais, gi rašiau, jog pas mus mokykloj trys 100 ir esam mes tryse kas taiko į tuos 100 ir tikrai ne visi turi tuos 64tšk, draugai padarė tikrai žinau, kad bent po vieną klaidą, tad atsipalaiduokit 63tšk - 100% garantas (nu nebent vertino labai atmestinai ir už blogo mastelio grafiką nenuėmė taško) :D

Žinutė parašyta: 2011-06-30 11:29:50 | Nuoroda
dianjank rašė:

o is kur mokytojai zino? kai net direktorius nezino;DD keista, kai rezultatai dar niekur nera skelbti... 

Čia iš direktoriaus žinios ir yra :P jau jiems vakar buvo atsiųsti rezultatai, bet be pavardžių, ta prasme žinojo kiek 100 ir kiek neišlaikė :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 11:43:16 | Nuoroda
dianjank rašė:
'Lukas rašė:
dianjank rašė:

o is kur mokytojai zino? kai net direktorius nezino;DD keista, kai rezultatai dar niekur nera skelbti... 

Čia iš direktoriaus žinios ir yra :P jau jiems vakar buvo atsiųsti rezultatai, bet be pavardžių, ta prasme žinojo kiek 100 ir kiek neišlaikė :)

idomu kas per mokykla;D apie toki dalyka pirma karta girdziu... pvz. mano mokykloje tai jau tikrai zinau, kad tokio dalyko nera ir nebuvo. direktore nieko nezino;p tai gal cia tik spejimai o tu supratai apie tai is konteksto:) 

Norit tikėkit, norit ne. Bent jau dėl lietuvių ir IT tiesą sakė :P

Žinutė parašyta: 2011-06-30 15:48:55 | Nuoroda

Turiu aš vertinimo instrukciją, bet kažkaip nerandu kur greitai patalpint :D

Žinutė parašyta: 2011-06-30 15:59:53 | Nuoroda
Mūza rašė:
'Lukas rašė:

Turiu aš vertinimo instrukciją, bet kažkaip nerandu kur greitai patalpint :D

Įmesk, plz :(

Tuoj ;)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 16:32:05 | Nuoroda

Galit siųstis iš bet kurio: pirmas arba antras

Žinutė parašyta: 2011-06-30 16:46:22 | Nuoroda
JustinasK rašė:
'Lukas rašė:

Galit siųstis iš bet kurio: pirmas arba antras

Tokią jau seniai daug kas turi. Bent jau tie, kurie iš kart po matiekos egzo buvo atėję į šitą forumą. Ir tai nėra nieko panašaus su vertinimo instrukcija.;)

Oi blm... Ne tą įkėliau :/// sorry, tuoj įkelsiu tikrąjį :D

Žinutė parašyta: 2011-06-30 16:50:37 | Nuoroda

Nu va tikrieji (siųskitės abejus failus): 1 dalis ir 2 dalis Sorry, kad susimaišiau ;)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 17:10:19 | Nuoroda

Beje, tikriausiai teks atsiimt žodžius, jog už 63tšk irgi 100% :/ jaučiu, jog vis dėlto tik 64 tšk gaus šimtuką

Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:27:20 | Nuoroda
asima rašė:
'Lukas rašė:

Nu va tikrieji (siųskitės abejus failus): 1 dalis ir 2 dalis Sorry, kad susimaišiau ;)

man neatsidaro persiųsk į   ačiū

Nusiunčiau ;)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:32:25 | Nuoroda
erikabzz rašė:
Monstras rašė:
Justt rašė:

Pagal ka tu cia garantuoji? 11 tasku prarasta ir 10% prarasta? kazkaip Neitikanamai skamba seni ;D

Rytoj galėsi vikikita'os ir erikabzz'o paklausti kiek gavo. :-) Duodu garantą, kad bus 85 minimum, bet manau apie 90 turės būt.

Tikiuosi, kad taip ir bus, nes tik per žioplas klaidas praradau tiek taškų.

O kiek surinkai taškų mždg? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 21:40:46 | Nuoroda
andriusk92 rašė:
erikabzz rašė:
'Lukas rašė:
erikabzz rašė:
Monstras rašė:
Justt rašė:

Pagal ka tu cia garantuoji? 11 tasku prarasta ir 10% prarasta? kazkaip Neitikanamai skamba seni ;D

Rytoj galėsi vikikita'os ir erikabzz'o paklausti kiek gavo. :-) Duodu garantą, kad bus 85 minimum, bet manau apie 90 turės būt.

53

as irgi 53 arba 54 ,ir ramiai tikiuosi gauti 85-90 ,gal net kokius 92 ;))

Nu nežinau nežinau :) aš galvočiau kokia 80% :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:05:36 | Nuoroda
modzodzo rašė:
666666 rašė:
andriusk92 rašė:
erikabzz rašė:
'Lukas rašė:
erikabzz rašė:
Monstras rašė:
Justt rašė:

53

as irgi 53 arba 54 ,ir ramiai tikiuosi gauti 85-90 ,gal net kokius 92 ;))

92 ;DD.Nu ir optimistas,bet deja mission impossible.Maximum uz tiek tasku 85 ir tai labai abejoju,greiciausiai bus ~82

o galit man paaiskint,kaip 64 taskus paskirsto per 100 balu? :D taip gaunasi,kad kazkoks vaikas gaves ta pati tasku skaiciu gaus maziau uz kita? tiesiog sekmes reikalas kaip paskirstys? 

Ne, tiesiog kai kurių balų išvis nebus, prašoks juos. Beje, nepamiršk, kad dar neišliakymo riba kiek numinusuoja taškų :P tai beliks kokia 50

Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:12:12 | Nuoroda
Justt rašė:

tai vat su 50 tasku abejoju ar  viena klaida padarius 100 gaus kas.. Nebent 99 ir 98 nebus :D
bet keistoka butu :P
Siaip logiskai ziurint jei 50 tasku ir 100% tai 1taskas=2% :P

Bet deja ne tokią logiką čia reikia taikyt :P balai pasiskirstyt pagal tai kaip išlaikys, kiek taškų gaus, visi kas laikė egzaminą, nu žodžiu procentaliai :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 22:39:10 | Nuoroda
Gabrielele rašė:

noriu issipasakot.. matematika visad buvo pats megstamiausias man dalykas mokykloje, uzdavinius spresdavau su malonumu, nes viskas buvo aisku, ir buvau tikra, kad matematika islaikysiu geriausiai, bet kai atejo egzamino diena taip susimoviau, kad mn baisu net pagalvot.. tai labai labai bijau suzinot rezultataus, parasiau tik normaliai, bet zinau, kad galejau daug geriau.

Jeigu tau matematika yra malonumas, o spręst uždavinius labai patinka, tad manau, kad tas egzaminas nieko nevertas, juk tu pati žinai kad tai yra tavo mėgstamiausias dalykas ir manau tai yra svarbiausia. Kas tie balai? Svarbu kuo domiesi, juolabiau, kad egzaminas parengtas pagal kažkokius rėmus, o galbūt tu matematikoj žinai daug daugiau ir įdomesnių dalykų. Kodėl taip šneku? Nes man pačiam matematika yra pats įdomiausias dalykas. Neslėpsiu: eidamas į egzaminą bijojau nesusimaut ir norėjau sunkaus egzo, deja gavom lengvą, kas mane šiek tiek išmušė iš vėžių. Bet esmė ta, jog nesvarbu kiek gausiu, matematika visuomet išliks kaip įdomiausias dalykas kuriuo verta domėtis :) Na žinoma, jei tau tas rezultatas neleis įtsot ten kur tu nori, tada žinoma kita kalba, bet jei reiktų rinktis su kokiu žmogum bendraut: šimtukininku ar tiesiog mėgstančiu tai ką daro, pasirinkčiau antrąjį variantą :)