Vartotojo oikosnomos pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-08 20:55:34 | Nuoroda

Sveiki.
Į nemokamą ISM šiais metais balas 20.0 ir daugiau. Internetinėje svetainėje galite apie tai pasiskaityti. 

Į ISM šiais metais ir aš planuoju, kad ir kokie egzaminų rezultatai, nes Vilnius man arčiau, o lyginant VU ir ISM tai užtenka vien tik į studijų programas pasižiūrėti ir....vienareikšmiškai ISM. Kaina gal ir kandžiojasi, jei neklystu 39 200LT keturiems kursams (160kreditų). Bet manau verta.

O kaip ten dėl nuolaidų yra? Jos dar išlikusios? Kokios apimties? Ir "kaip mokytis reikia?".

Žinutė parašyta: 2011-06-08 22:09:45 | Nuoroda

MMM jooo.... gaila kad nuolaidų nelieka....tada suma tikrai apvali...

Dar geras variantas yra VDU ekonomika. Balas kaip ir visur, panašus kaip į ekonomika, moka stipendijas (jei gerai girdėjau tai vienos didžiausių Lietuvoje). Barakas - buvęs 3žvaigždučių viešbutis, kaina 130 lt į mėn ir pan. O studijų programa taip pat turtiinga, į ISM panaši...

Žinutė parašyta: 2011-06-09 08:25:41 | Nuoroda

Imkit ekonomiką, juk vėliau renkatės konkrečią specialybę, op tada jau prasidės ir bankininkystė ir finansai man atrodo ir pan. pasiskaitykit studijų programas.

Kas bijot prapult dar pastatų energetika VGTU perspektyvu. Ramus gyvenimas laukia baigusių šią specialybę..

Žinutė parašyta: 2011-06-29 00:46:20 | Nuoroda

O kaip dėl gyvenimo sąlygų ekonomikams? Kiek žinau jie gyvena saulėtekyj ten...ar patvarkyt bent? vietos daugiau nei degtukų dėžutėj? kaip pati vieta - niekas per galvą iš bytos neduos? ar ir savo atsivešt reikia? :) papasakokit kiek :) 

Žinutė parašyta: 2011-07-01 00:14:39 | Nuoroda

Tai labai gerai sakyčiau :) liko tik įstot :D 
Paragaut barako gyvenimo sako reikia :)

Žinutė parašyta: 2011-07-01 23:05:33 | Nuoroda
****** rašė:

O kaip medikų barakai? :) klausimas, kai rašai prašymą dėl bendriko ir jei nenurodai su kuo nori gyvent tai su bet kuo sumes? :)

O tai dar ir pasirinkt duoda? :O :D