Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-30
10:18:47
| Nuoroda
Zuvedra rašė:
Ok, nesiginciju Tiesa, kur nori stoti? Nelietuvoje Jungtinese karalystese. Biochemija ir genetika. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
10:30:24
| Nuoroda
yellow rašė:
Pride, ko reikalauja? ir kokie uni? neiko ipatingo. Sheffield - pazymiu vidurkis 9, egzu vidurkis 90% |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
10:36:32
| Nuoroda
yellow rašė:
Pride rašė:
yellow rašė:
Pride, ko reikalauja? ir kokie uni? neiko ipatingo. Sheffield - pazymiu vidurkis 9, egzu vidurkis 90% tai good luck in the UK IELTS prašo? IELTS dar 11 klasej issilaikiau |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
10:43:55
| Nuoroda
ZYWIEC rašė:
Yellow gal nori pas prezidente su 4 simtukais;D Ir ka ta prezidente? Senmergiu nematet? O gal koki pinigini priza duoda uz tuos simtukus? tada ir as neatsisakyciau pasvaistyti keliu valandu vardan keliu simtu mokesciu moketoju litu mano kisenej |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
10:47:09
| Nuoroda
yellow rašė:
Pride rašė:
ZYWIEC rašė:
Yellow gal nori pas prezidente su 4 simtukais;D Ir ka ta prezidente? Senmergiu nematet? O gal koki pinigini priza duoda uz tuos simtukus? tada ir as neatsisakyciau pasvaistyti keliu valandu vardan keliu simtu mokesciu moketoju litu mano kisenej Tavo charakteris ir požiūris nuostabūs spaudžiu dešinę Keturios raides ----> INTJ :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
11:01:57
| Nuoroda
yellow rašė:
Pride rašė:
yellow rašė:
Pride rašė:
ZYWIEC rašė:
Yellow gal nori pas prezidente su 4 simtukais;D Ir ka ta prezidente? Senmergiu nematet? O gal koki pinigini priza duoda uz tuos simtukus? tada ir as neatsisakyciau pasvaistyti keliu valandu vardan keliu simtu mokesciu moketoju litu mano kisenej Tavo charakteris ir požiūris nuostabūs spaudžiu dešinę Keturios raides ----> INTJ :D kažkiek bendro: ENTP nah... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
12:09:05
| Nuoroda
Ace Of Spades rašė:
xuinia cia, o ne poziuris sorry, bet tikrai tai paglostyt savimeile turetu, kodel jum turi kazkas litus moket kad gerai islaiket? del saves stengetes As nesakau, kad kazkas man turetu moketi, as sakau, kad NEATSISAKYCIAU paimti, jeigu man duotu MOKESCIU MOKETUJU pinigus :) Kas liecia toki mokejima, tai kiek girdejau jau pora metu kazkokioje savivaldybeje (neatsimenu kokioje) geriausi moksleiviai kasmet apdovanojami |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
13:02:20
| Nuoroda
Light Arus rašė:
Pride rašė:
Ace Of Spades rašė:
xuinia cia, o ne poziuris sorry, bet tikrai tai paglostyt savimeile turetu, kodel jum turi kazkas litus moket kad gerai islaiket? del saves stengetes As nesakau, kad kazkas man turetu moketi, as sakau, kad NEATSISAKYCIAU paimti, jeigu man duotu MOKESCIU MOKETUJU pinigus :) Kas liecia toki mokejima, tai kiek girdejau jau pora metu kazkokioje savivaldybeje (neatsimenu kokioje) geriausi moksleiviai kasmet apdovanojami Už olimpiadas Uz olimpiadas mokslieviai apdovanojami turbut kiekvienoje savivaldybeje, bet as kalbejau apie egzaminus. Ta prasme, apdovanoja simtukinikus |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
13:32:44
| Nuoroda
yellow rašė:
praeitais metais gi pas mus (Vilniuje) buvo kažkokie apdovanojimai šimtukams (3 ir daugiau), bet nežinau ar litų gavo. gal kokių knygučių apie miestą Tai man atrodo, kad ten buvo geriausiems respublikoje, ar ne? Siaip delfyje raso, kad liepos 14d. Vilniuje vel bus apdovanojimai |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
17:43:17
| Nuoroda
Manau, kad stojantiems i VU atkrito bent 2 Nes viena pazistama is lietuviu gavo vos 70, o is bio ir chemijos negaus labai daug |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
18:41:38
| Nuoroda
be_coco rašė:
Gal žinot koks mažiausias į mokamą odontologiją vu?:) 19.52 |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
20:21:10
| Nuoroda
KasTu rašė:
Mažiausias ? nu kad žiūrėjau VU odontologija mažiausias išvis 20,12 ,o tik Kaune 19,2 Ir dar primetu,kad šiais metais kils kartelė:) Oi, as kaltas Nepasiziurejau ko klause xD i VF maziausias 19.98 |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
22:16:20
| Nuoroda
kamara rašė:
kamara rašė:
ar ar nezinia koks balas buvo siu metu biologijos egzamino? hey? koks dar balas? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:20:00
| Nuoroda
be_coco rašė:
_Rikule_ rašė:
yellow rašė:
Pride rašė:
yellow rašė:
praeitais metais gi pas mus (Vilniuje) buvo kažkokie apdovanojimai šimtukams (3 ir daugiau), bet nežinau ar litų gavo. gal kokių knygučių apie miestą Tai man atrodo, kad ten buvo geriausiems respublikoje, ar ne? Siaip delfyje raso, kad liepos 14d. Vilniuje vel bus apdovanojimai man atrodo vilniaus FB profilyje yra kažkokios nuotraukos. prieš išleistuves daro tokį balių? žmonės atsigaut nespės ... kAZKaip nebetaip jaudinuos kaip pries lt..:D Man tai jau panika bet kokia...Kai pagalvoju, kad jau yra įvesta sistemoj kažkoks skaičiukas, tai šiurpas eina ;D O man neima nes zinau, kad gerai islaikiau. Nemiegosit? :) Nesenai i kompa gavau mader human biology, nors mader "biology" ir "inquiry into life" man nelabai patiko, bet "Human biology" kazkodel patinka |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:32:33
| Nuoroda
be_coco rašė:
Pride rašė:
be_coco rašė:
_Rikule_ rašė:
yellow rašė:
Pride rašė:
yellow rašė:
praeitais metais gi pas mus (Vilniuje) buvo kažkokie apdovanojimai šimtukams (3 ir daugiau), bet nežinau ar litų gavo. gal kokių knygučių apie miestą Tai man atrodo, kad ten buvo geriausiems respublikoje, ar ne? Siaip delfyje raso, kad liepos 14d. Vilniuje vel bus apdovanojimai man atrodo vilniaus FB profilyje yra kažkokios nuotraukos. prieš išleistuves daro tokį balių? žmonės atsigaut nespės ... kAZKaip nebetaip jaudinuos kaip pries lt..:D Man tai jau panika bet kokia...Kai pagalvoju, kad jau yra įvesta sistemoj kažkoks skaičiukas, tai šiurpas eina ;D O man neima nes zinau, kad gerai islaikiau. Nemiegosit? :) Nesenai i kompa gavau mader human biology, nors mader "biology" ir "inquiry into life" man nelabai patiko, bet "Human biology" kazkodel patinka Tau gerai, kai žinai, o aš tai nutuokiu, kad bus 75, bet viliuos gal iki 80 pritemps kaip nors. Tiksliau gal pritempė..tai jaudulys ir ima )) o turi instrukcija? Pasitikrinai, kiek tasku surinkai?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:53:15
| Nuoroda
be_coco rašė:
Ne visai. Tas pradinis tikrinimasis buvo, kai tik iš po egzo visi čia diskutavo. Tai plius minus toks rezultatas. Nuliūdau, bet ką padarysi ) Gal atsiusti? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:54:37
| Nuoroda
Nemiegosit, biologai ir matematikai? :D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:56:03
| Nuoroda
be_coco rašė:
Pride rašė:
be_coco rašė:
Ne visai. Tas pradinis tikrinimasis buvo, kai tik iš po egzo visi čia diskutavo. Tai plius minus toks rezultatas. Nuliūdau, bet ką padarysi ) Gal atsiusti? Hm, gal ir atsiųsk, arba verksiu visą naktį arba ne ;D koks emailas? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:57:11
| Nuoroda
viksva rašė:
Jau pradedu kast duobę medicinai su lietuvių 86...:( Zmones su lietuviu ~70 istoja i VU VF, o tu su 86 neistosi? :D Turetum TIKRAI sufailinti bio ir chemija |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
23:58:43
| Nuoroda
x-az2010 rašė:
Pride rašė:
Nemiegosit, biologai ir matematikai? :D Vidurius suka, neimanoma pamiegoti. ;DDD O man kavos ir pieno misinukas kazkaip paveike peristaltika. nei kava nei pienas atskirai neveikia, bet kartu... |