Vartotojo Burbuliuke pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-12 10:19:01 | Nuoroda

ko čia taip visada visi stumia ant slaugos :) tai o ką geriau kinezeterapija ergoterapija ar vs ? stokit į slaugą, bet perspėju būkit nusiteikę pamiršt savo asmeninį reikalus bent dviem metam :) sunku, bet verta - darbų pilną užsienyje tik noro reik ir pastangų :) 

Žinutė parašyta: 2011-06-12 10:20:57 | Nuoroda
Burbuliuke rašė:

ko čia taip visada visi stumia ant slaugos :) tai o ką geriau kinezeterapija ergoterapija ar vs ? stokit į slaugą, bet perspėju būkit nusiteikę pamiršt savo asmeninius reikalus bent dviem metam :) sunku, bet verta - darbų pilną užsienyje tik noro reik ir pastangų :)

sry babes

 

Žinutė parašyta: 2011-06-16 12:50:11 | Nuoroda

o tai ar aš sakiau, kad kine ar ergo blogai? tik nesuprantu, kodėl dažnai kine ar ergo ar visuomenes sv statoma aukščiau slaugos, nes šios spec panašiam lygy :)  tiesiog nereik taip  nusiteikt ir nuteikinėt kitų prieš slaugą, jei jau žmonės nori tegu stoja :) aišku, kas myli lietuvą ir žada čia likt tai nesiųlyčiau slaugos studijuot ir po to dirbt už minimumą(nors yra privačių ligoninių kur slaugės gauna ir po 3000lt), bet esmė, kad darbas visada bus, kad ir koks :) o užsienį keliai visad atviri tik būkit entuziastingi :). Sakydama, kad sunku, nenorėjau nuvertinti kitų programų, tiesiog nuteikiu žmones, kurie planuoja čia stoti :) tad nereikia čia taip užsipulti arne? :)

Žinutė parašyta: 2011-06-17 18:09:20 | Nuoroda

Nu va kokia puiki mada - varyti ant slaugų. :) Nemaniau, kad medikai tokie lėkšti, kad varo ant slaugučių, jug mes jūsų dešnioji ranka kažkada būsim kai baigsim:)  Man asmeniškai tai tikrai nėra lengva mokytis. Beja kelintam kurse esi?

Žinutė parašyta: 2011-06-27 17:53:20 | Nuoroda

Sutinku su sanemis :)

Bet va, kurie rašo prie pasirinkimų vu slaugą turi būt tvirtai apsisprendę, kad TIKRAI nori čia studijuot, nes dažnai būna tokiu variantų: va neįstojo į odontologiją, neįstojo į medicina, į kineze nu ką liko slauga ir po to blaškosi, kad va nepatinka čia, aišku ir mokslai neperlengviausi, tad nekažką nuveikia tam univere ir nieko nepeša. Tokiu atveju gaunas nei 5 nei 9. Nemokamų slaugų vargu ar bus vėl, nes aišku su tokiais aukštais balais niekas į slaugą nestoja :) Na sėkmės stojantiems, bet galiu pasakyt, kad verta dėmėsio specialybė :)

Žinutė parašyta: 2011-07-23 21:51:55 | Nuoroda

Warliau bandyk rašyt, kad pateksi į nemokamą šansų nedaug, bet į mokamą 100% ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-23 22:04:47 | Nuoroda

pati studijuoju slaugą vu tad nelabai ką žinau kaip yra kitose universitetuose/koledžose tik va pažįstama studijavo slaugą ku ir ji man prieš stojant papasakojo kad ten tikrai nesunku o va vu kur kas sunkiau :) aišku daugiausia mokoma teorijos,  labai mažai praktikos.  Teko girdėt iš 3kursių 4kursių nemažai nusiskundimų dėl studijų programos :)  na nežinau aš pokolkas patenkinta :)