Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-12
13:01:49
| Nuoroda
Jei kasnors turit atsakymus kokius, ar su mokytoja tikrinotės, būkit geri, pasidalinkit, nes aš jau iš proto einu ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
13:05:38
| Nuoroda
O man kasnors, kas žinot, galit paaiškinti vieną dalyką... Aš pirmu numeriu pasirinkau mediciną, antru - farmaciją. Tarkim, pirmu etapu įstoju į farmaciją. Tačiau nesuprantu, kaip ten yra su antru etapu... Tipo galiu atsisakyti pasiūlymo studijuot farmaciją ir bandyt antru etapu patekt į mediciną, ar kaip? Ir jei tarkim antru etapu nepatenku, viskas - lieku be studijų? :D nieko aš čia nesusigaudau... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
15:14:29
| Nuoroda
Mirtishiukas rašė:
Tequila lady rašė:
O man kasnors, kas žinot, galit paaiškinti vieną dalyką... Aš pirmu numeriu pasirinkau mediciną, antru - farmaciją. Tarkim, pirmu etapu įstoju į farmaciją. Tačiau nesuprantu, kaip ten yra su antru etapu... Tipo galiu atsisakyti pasiūlymo studijuot farmaciją ir bandyt antru etapu patekt į mediciną, ar kaip? Ir jei tarkim antru etapu nepatenku, viskas - lieku be studijų? :D nieko aš čia nesusigaudau... labas tu pirmu stojimu rašai mediciną pirmoj vietoj ir antroj farmaciją. įstoji į farmaciją. o tai jeigu tarkim pasirašau tą sutartį su farmacija, tai viskas, daugiau jau keist nieko nebegalėsiu ar kaip? o tai kas tada išvis dalyvauja antrajame stojime?;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-12
16:13:41
| Nuoroda
Blemba, jau visai nebesusigaudau... Nes žurnale tam KUR STOTI rašo, jog pernai į medkę paskutiniojo įstojusio į vf balas buvo 14,6 o į vnf 16,48.. Nepagaunu... Ir išvis, čia realu, tokie maži balai? |