Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-13
20:22:57
| Nuoroda
Sveikučiai, Na ir aš bandysiu patekti tarp tų laimingųjų žurnalistikos amato naujokų:) tik kaži kaip čia su tuo testu bus:D įdomu, kas tokią nesąmoningą reformą sumąstė... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-13
20:38:19
| Nuoroda
sraigt rašė:
Rožinė anarchistė rašė:
Sveikučiai, Na ir aš bandysiu patekti tarp tų laimingųjų žurnalistikos amato naujokų:) tik kaži kaip čia su tuo testu bus:D įdomu, kas tokią nesąmoningą reformą sumąstė... Man šiaip testas skamba geriau, negu pokalbis. ;D Su tuo tai neabejoju, kad daugiau problemų kiltų.. Nors neaišku, kas ten per testas. : ( man testas irgi atrodo malonesnė procedūra, tačiau ką jis gali parodyti?:) pokalbis atskleidžia komunikabilumą, gebėjimą greitai orientuotis įvairiose situacijose ir etc... o testas? parodo, kad moki sausus faktus ir tiek... |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-13
20:48:46
| Nuoroda
sraigt rašė:
Rožinė anarchistė rašė:
sraigt rašė:
Rožinė anarchistė rašė:
Sveikučiai, Na ir aš bandysiu patekti tarp tų laimingųjų žurnalistikos amato naujokų:) tik kaži kaip čia su tuo testu bus:D įdomu, kas tokią nesąmoningą reformą sumąstė... Man šiaip testas skamba geriau, negu pokalbis. ;D Su tuo tai neabejoju, kad daugiau problemų kiltų.. Nors neaišku, kas ten per testas. : ( man testas irgi atrodo malonesnė procedūra, tačiau ką jis gali parodyti?:) pokalbis atskleidžia komunikabilumą, gebėjimą greitai orientuotis įvairiose situacijose ir etc... o testas? parodo, kad moki sausus faktus ir tiek... Mes nežinom, kas jame bus, negalima teigt, kad ten reikės tik raštelt sausų faktų :> O šiaip tai pritariu, bet negaliu nepasidžiaugt palankesne situacija, net jei ir nieko ji neatskleis ;D Aš irgi, labai giliai širdyje labai labai džiaugiuos, kad nebeliko to pokalbio:D būčiau žlugus 100% |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-24
09:48:48
| Nuoroda
rebel rašė:
Sveiki, tai gal kas bandys stoti 30 dieną? gal kas domėjosi potemėm, nes apie politiką berods praeitais metais irgi buvo;) aš bandysiu 30dieną laikyt...o potemės, kokios bus, tokios bus gerai:) visvien nežadu ruoštis ir mokytis kažką papildomai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:31:22
| Nuoroda
sveikučiai, ir aš patekau į veterinariją:) tikiusi bus smagu mokytis kartu su jumis |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:02:47
| Nuoroda
sanemis rašė:
sun' rašė:
sanemis rašė:
gal žinot, koks mažiausias balas į vf vietą? LSMU 19,32 Surūgęs kefyras! Pritrūko 0,02................ man irgi tiek pat pritrūko:( kažin ar išvis apsimoka į II etapą bandyt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:25:16
| Nuoroda
sanemis rašė:
Rožinė anarchistė rašė:
sanemis rašė:
sun' rašė:
sanemis rašė:
gal žinot, koks mažiausias balas į vf vietą? LSMU 19,32 Surūgęs kefyras! Pritrūko 0,02................ man irgi tiek pat pritrūko:( kažin ar išvis apsimoka į II etapą bandyt Bandyk, jei ką - dar yra III etapas ir po III etapo lieku tuščiom rankom...;D užteks gal man ir veterinarijos:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
18:14:23
| Nuoroda
jei bus konferencija ir mane įjunkit - knopkej |