Vartotojo supnigga pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-01 09:14:47 | Nuoroda

sveiki, gavau 86%. Siaip tai gerai suprantu matematika, tik kazkas atsitiko per pati egza, tai jeigu bus galimybe eisiu perlaikyt kitais metais. Gal kas zino Kirk max tasku buvo galima surinkt?

Žinutė parašyta: 2011-07-01 09:17:54 | Nuoroda

Aciu

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:44:17 | Nuoroda
Ramunytee rašė:
svous rašė:
Ramunytee rašė:

Mielieji, padekit apsisprest.. Gavau kvietimus i VDU TEISE VNF ir VDU VIESAJI ADMINISTRAVIMA VF, ka rinktis? lb prasau padekit man, nes jau nebezinau, kas geriau. Aciu:(

Aš jau geriau imčiau viešąjį administravimą.

Na, o dabar paaiskink kodel ne teise?:/

Teisininkai Lietuvoje sudaro bedarbiu armijos didziaja dali jau dabar, o kai baigsi bus is viso ne pyragai. Tas pats ir su verslo vadyba. Stok jeigu tevai teisininkai, nes ten tik su pazintintim dabar dar ka nors padarysi.

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:00:09 | Nuoroda

Chebra, gal kas gali paaiskint kas cia per nesamone, jog rasai I 6 vietas visi VF, gauni tik viena pasiulyma(VF vu ekonomika), kuris buvo sarase pirmas ir jokio pasiulymo I vnf? Tai koks tolkas rasyt daugiau specialybiu? Zinojau, kad istosiu I vu, bet tai norejau paziuret ka ir kiti man pasiulys. Atsiustu visi pasiulymus, tai ir rinktumeis kaip zmogus, o dabar absurdas..

Žinutė parašyta: 2011-07-26 16:29:04 | Nuoroda
roberrtta rašė:
supnigga rašė:

Chebra, gal kas gali paaiskint kas cia per nesamone, jog rasai I 6 vietas visi VF, gauni tik viena pasiulyma(VF vu ekonomika), kuris buvo sarase pirmas ir jokio pasiulymo I vnf? Tai koks tolkas rasyt daugiau specialybiu? Zinojau, kad istosiu I vu, bet tai norejau paziuret ka ir kiti man pasiulys. Atsiustu visi pasiulymus, tai ir rinktumeis kaip zmogus, o dabar absurdas..

Tai gal tu nešnekėk nesamonių.Tau jau atsiūs visus pasiulymus o kitiem ne vieno? tu ir rinkaisi, galejai pasirinkt 12 vietų pagal savo norus mazejancia tvarka.jei rasei 1nr tai ko labiausiai norejai ir istojai tai dziaukis.NEs visi normalus žmonės rašo 1nr tai, ko labiausiai nori.uzsinorejo i visur gaut pasiulymus ir dar karta rinktis.Dievaži kaip iš medžio iškritę

o ka, blogai pamasciau? As juk turiu omeny, kad jeigu tarkim I visus savo pasirinkimus pagal bala istoji, tai tegu ir pasiulo tau tas vietas. Tarkim as is savo 6 patekciau I 2 tada jie man abu po offeri ir as renkuosi viena.vieta, kuria atmeciau liktu kitam. Kazkaip kitu saliu SM taip gali padaryt bet ne musu. Ir be to, as dziaugiuosi tik siaip norejau, kad apaviestumet.

Žinutė parašyta: 2011-08-19 12:01:15 | Nuoroda

chebra, kaip ten su ta nuotrauka daryt? Nueit fotkintis ir paprasyt, kad tau ne ant popieriaus nuotrauka isryskintu, o i koki usb imestu ar emaila nusiustu ir tada namie ikelsi? Butu normaliai koks ofisas, nunestum fotke, susimoketum ir lauki sau, o dabar tai...