Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
06:20:48
| Nuoroda
Aha kazin kelinta h snd paskelbs rezus.. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
06:32:35
| Nuoroda
Eina sau, kaip nervas ima...vakar lt tik atsikeliau puse 7 ir bac yra, o dbr 10kart tikrinu ir ner... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
06:38:20
| Nuoroda
jovitaaa rašė:
O vokieciu, rusu, ir prancuzu 10.30val. Cia nesuprasi, kaip issimiega tada ir skelbia ;DD miegaliai nec'as |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:08:07
| Nuoroda
84... sudeliauskas truputi. tikejaus bent virs 90... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:30:50
| Nuoroda
Kaip manot, su 19,56 balu istosiu i medicina nemokama? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:35:53
| Nuoroda
Kaip manot, ar su 19,56 balu istosiu i nemokama medicina? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:40:13
| Nuoroda
giedreee rašė:
Marciogala rašė:
Kaip manot, ar su 19,56 balu istosiu i nemokama medicina? manau laisvai negi kils tiek daug stojamieji balai... As to ir labai bijau. nu aisku, cia zemiausias galimas balas, nes dar gali chemija pakelt. Bet noriu tiketi kad nuo praeitu metu 19,18 iki 19,58 nepakils... 0,4balo. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:42:15
| Nuoroda
Ziauru! Giedreee, dbr pastebejau, kad tavo bio 92 ir matke 84 o pas mane atvirksciai:D as ryte kai tikrinaus nece, tai iskart i balus pazejau galvojau o gerai. bet kai pamaciau kad bio 84... tai sienas dauzyt norejau:D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:43:05
| Nuoroda
Pritruko 4 tasku iki 91proc. Velnias. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:47:26
| Nuoroda
giedreee rašė:
Marciogala rašė:
Ziauru! Giedreee, dbr pastebejau, kad tavo bio 92 ir matke 84 o pas mane atvirksciai:D as ryte kai tikrinaus nece, tai iskart i balus pazejau galvojau o gerai. bet kai pamaciau kad bio 84... tai sienas dauzyt norejau:D aš tai mačiau ;D ir dar galvojau kodėl tavo balas žemesnis nei mano.. man panašiai su matkę.. tikėjaus daug geriau As matkes zioplu klaidu priveles galvojau kad nors 80 gauciau... o Bio stripriai virs 90 tikejaus, galvojau kad max 8 taskus praradau, o dbr 17...;DDD ziuriu i savo bio uzdaviniu sas ir iki dbr nesuprantu ka negerai parasiau ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
07:57:55
| Nuoroda
giedreee rašė:
Marciogala rašė:
Ziauru! Giedreee, dbr pastebejau, kad tavo bio 92 ir matke 84 o pas mane atvirksciai:D as ryte kai tikrinaus nece, tai iskart i balus pazejau galvojau o gerai. bet kai pamaciau kad bio 84... tai sienas dauzyt norejau:D aš tai mačiau ;D ir dar galvojau kodėl tavo balas žemesnis nei mano.. man panašiai su matkę.. tikėjaus daug geriau Jo, Lt davem garu kai reikalas ;DD 98 ir 97 - same shit ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
11:48:21
| Nuoroda
Laura100 rašė:
85 tashkai- 87 balai.. sudie medicina: ) Jei is chemijos gausi 100 tai gal ir ne sudie bus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
22:45:15
| Nuoroda
Zekit, kas turit Bio egzo vertinimo instrukcija, gal gali atsiust, lbj prasau... Nes taip susivariau, tikejaus tikrai virs 90. Idomu kur tiek tasku praradau. [email protected] Aciu. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
22:47:46
| Nuoroda
Kas netingit, gal galit atsiust bio vertinimo lapus? Buciau lbj dekingas...
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
15:07:34
| Nuoroda
bantukė rašė:
pasirinkite slapyvardi rašė:
bantukė rašė:
Kokia konkurencija dar neistojus,tai kas darysis, kai sustosit... nepykit, bet laaabai jau juokinga verkiat su savo 20'ukais, kad neistosit, cia gal koks demesio nepakankamumo sindromas naujas issivyste ? calm down Yra daugybe prastesnius rezultatus gavusiu zmogeliu,kurie tyliai sedi ir laukia, o cia tai vienas per kita skydalioja baisu Panasu, kad tie tyliai laukiantys zmogeliai sita paranoja ir sukelia. Cia visi puikiai islaike reiskiasi, taip gasdindami kitus Na as tai nieko gasdinti nesiruosiu, o ir pati nebijau Tik tiesiog negaliu pakesti to tokio kvailo demesio siekimo Nezinau, gal cia mane viena tai dirgina...Bet nerviskai veikia, ir visai ne del to, kad mano KB 20 nesieks Su 98 is bio nesieks? Eina sau.. na nebent chemija susivarytum siaip puikus egzu rezai pas tave kol kas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
22:19:36
| Nuoroda
Vienas klausimelis. Tarkim istoji i farmacija, 5 metus pasimokai, baigi. Kokios darbo perspektyvos? Vaistininkas, kas dar? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
11:58:23
| Nuoroda
Reikia patarimo. Nuo 9kl svajojau ir masciau, kad studijuosiu medicina, busiu gydytoju ir t.t. Pastaruoju metu pradejau galvot, kad vis delto 10metu iki normalaus darbo yra didelis pasiaukojimas. Aisku rezidenturoj jau gauni litu, bet vis tiek ne tas. Be to, dar gali neistot i tokia specialybe rezidenturoj kokios noresi. Ir pradejau galvot, gal verta farmacija studijuot.. 5metai. darbas vaistu pramonej. draugiu tableciu visi visada nores kuo toliau tuo daugiau. Gal galit patart kuo medke pranasiau uz farmacija? Arba atvirksciai? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
13:06:52
| Nuoroda
saulutėlė rašė:
Marciogala rašė:
Reikia patarimo. Nuo 9kl svajojau ir masciau, kad studijuosiu medicina, busiu gydytoju ir t.t. Pastaruoju metu pradejau galvot, kad vis delto 10metu iki normalaus darbo yra didelis pasiaukojimas. Aisku rezidenturoj jau gauni litu, bet vis tiek ne tas. Be to, dar gali neistot i tokia specialybe rezidenturoj kokios noresi. Ir pradejau galvot, gal verta farmacija studijuot.. 5metai. darbas vaistu pramonej. draugiu tableciu visi visada nores kuo toliau tuo daugiau. Gal galit patart kuo medke pranasiau uz farmacija? Arba atvirksciai? Tai du skirtingi dalykai. Medicinoj tu gydysi, bendrausi su žmonėmis, atliksi praktiką. O farmacijoj vien chemiją mokysies, turėsi tik trumpučius anatomijos pagrindus ir tiek. Tačiau jeigu nesi pasiryžus (ęs) mokytis daugiau nei 10metų, patarčiau rinktis kažką trumpesnio tarkim odontologija ar kad ir ta pati farmacija, nes nėra nieko blogiau kaip gydytojas nemėgstantis savo darbo ir kenčiantis dėl to, kad reikėjo daug metų mokytis bei gauna mažą atlygį. Aciu uz issakyta nuomone. Vargu ar esu pasiryzes 10metu aukoti medicinai, todel tikriausiai rinksiuos farmacija, nes odontologija man TIKRAI ne prie sirdies;D nu aisku, reik sulaukt chemijos rezu ir pazet ar as vertas chemija dar 5 metelius pasimokinti;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
07:23:21
| Nuoroda
Vikuteee rašė:
Na va ir chemija pakišo koją, kaip ir sakiau...... Taigi geri tie Tavo rezultatai;D be vargo istosi i medke;] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
14:25:05
| Nuoroda
Kazi ar su 19,56 pavyks man ar nlbj... |