Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-14
21:11:06
| Nuoroda
Kuris universitetas geresnis? Geriau paruošia? Laukiu jūsų nuominių, nes jau begalo ilgą laiką neapsisprendžiu, kurį rinktis :) |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-15
15:14:41
| Nuoroda
Psichologija. Arba matematika, jei nepasiseks. Vos ne kiekvieną dieną keitinėju KU ir VPU vietomis, niekaip nesugebu apsisprest O Vilnius mane labai traukia, bet esu apie tą universitetą girdėjusi nekokių atsiliepimų, o KU tiesiog atsarginis variantas, nes pažįstamam mieste ir netoli |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-18
14:30:37
| Nuoroda
Na, dėl VPU jau apsisprendžiau, vis dėlto rinksiuosi jį Neseniai teko pašnekėti su jame bestudijuojančiu žmogumi, tai maloniai pradžiugino. Tiek ir tereikėjo, kad keli žmonės patvirtintų, jog ten viskas tvarkoj, nes buvau, matyt, prisigaudžiusi nekokios informacijos apie tą universitetą. O ir šiaip sostinė jau seniai mane traukia |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
18:45:03
| Nuoroda
Aš ir į psichologiją. VPU pirmu numeriu rašiau, todėl esu beveik užtikrinta, kad ten ir įstosiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
18:48:05
| Nuoroda
Jei yra noro mokytis, bet kur įstojusi, galėsiu tai daryti |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-23
22:36:41
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
kkristy16 rašė:
Aš ir į psichologiją. VPU pirmu numeriu rašiau, todėl esu beveik užtikrinta, kad ten ir įstosiu Gal grupiokės būsim Matysim |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
19:56:10
| Nuoroda
Aš vakar laikiau, o šiandien jau žiuriu įrašyti tie du balai. Tai va, kiek pačiai atrodė, nusišnekėjau daug, vis dėlto daug jaudinausi, bet kadangi pakankamai motyvuotai pasakiau priežastis, kodėl noriu būti mokytoja, tai suėjo. pasirodo tuos 2 balus gauti lengviau nei tikėjausi. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
20:19:46
| Nuoroda
Miau rašė:
kkristy16 rašė:
Aš vakar laikiau, o šiandien jau žiuriu įrašyti tie du balai. Tai va, kiek pačiai atrodė, nusišnekėjau daug, vis dėlto daug jaudinausi, bet kadangi pakankamai motyvuotai pasakiau priežastis, kodėl noriu būti mokytoja, tai suėjo. pasirodo tuos 2 balus gauti lengviau nei tikėjausi. jo???o ko prisnekejai? ) idomu,nes as irgi nusisnekejau ir jaudinaus ! ;/ parasyk ka ten sakei,gali i privata jei cia nenori Pradžioj paprašė papasakoti apie save. Tai kai pradėjau... Nemoku apie save pasakoti trumpai, tai išsiplėčiau lyg kokia knygą rašyčiau, mane net nutraukė, liepė trumpinti ir pasakoti tik pagrindinius dalykus, tai paminėjau tik dar vieną dalyką, nebenorėjau vėl liežuvio už dantų nebelaikyt. Po to klausė, kodėl pasirinkau pedagogo kelią. Nu ką... Vėl pradėjau belekiek taukšti, mane ir vėl nutraukė, tai gavau tik po pora žodžių tas priežastis įvardinti. Bet man patiko kaip jas pateikiau Ko daugiau klausinėjo ir ką atsakinėjau nelabai pamenu, bet vienu žodžiu, visas pokalbis toks, kad šneku daug ir dažnai ne į temą. Viena kartą man net klausimą iš naujo skaitė, nes išsišnekėjusi nutolau nuo klausimo |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-30
20:21:16
| Nuoroda
Beje, laukiau Klaipėdoj, buvo tikrai nedaug žmonių, tai gal dėl to taip greit tas balas įrašytas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
16:55:16
| Nuoroda
Aš taip pat čia stosiu. Į psichologiją |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
18:27:00
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
kkristy16 rašė:
Aš taip pat čia stosiu. Į psichologiją Rimta konkurentė, geri egzaminų įvertinimai. Bet vis tiek tikiuosi, jog būsim grupiokės Prajuokinai Bet aš ir tikiuosi, draugiška tu tokia, o bijau, kad ten gali tokių trūkti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-09
23:21:20
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
kkristy16 rašė:
Roberta Aurėja rašė:
kkristy16 rašė:
Aš taip pat čia stosiu. Į psichologiją Rimta konkurentė, geri egzaminų įvertinimai. Bet vis tiek tikiuosi, jog būsim grupiokės Prajuokinai Bet aš ir tikiuosi, draugiška tu tokia, o bijau, kad ten gali tokių trūkti Va va, aš irgi to bijau, nes pasiklausius,kad visi ten konkurentai, kiekvienas tik už save, tai baisoka. Vis dėl to, juk dar esame pripratę prie mokyklos aplinkos. Reikia dabar jau draugų ieškotis, kad nebūna taip liūdna įstojus. Kai sužinosiu, ar įstojau, tada tikrai rimtai reiks kibti į grupiokų paieškas, nes nesinori pirmom dienom vienai būt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
15:34:30
| Nuoroda
Roberta Aurėja rašė:
kkristy16 rašė:
Roberta Aurėja rašė:
kkristy16 rašė:
Roberta Aurėja rašė:
kkristy16 rašė:
Aš taip pat čia stosiu. Į psichologiją Rimta konkurentė, geri egzaminų įvertinimai. Bet vis tiek tikiuosi, jog būsim grupiokės Prajuokinai Bet aš ir tikiuosi, draugiška tu tokia, o bijau, kad ten gali tokių trūkti Va va, aš irgi to bijau, nes pasiklausius,kad visi ten konkurentai, kiekvienas tik už save, tai baisoka. Vis dėl to, juk dar esame pripratę prie mokyklos aplinkos. Reikia dabar jau draugų ieškotis, kad nebūna taip liūdna įstojus. Kai sužinosiu, ar įstojau, tada tikrai rimtai reiks kibti į grupiokų paieškas, nes nesinori pirmom dienom vienai būt Tikra tiesa Na bent jau vieną beveik pažįstu(tave) ;DD Tai va, jei reikės, nereiks toli ieškot, kad artimiau susipažintumėm |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-19
14:32:02
| Nuoroda
Jei tave traukia VPU, tai ir rinkis jį, tuo labiau norint tapti mokytoja. Pabaigusi VU iškart mokytoja negalėsi dirbti, tam juk reikia pedagogo diplomo, tad tektų dar kažkur pasimokyt, kad pasikeltum kvalifikaciją. O šiaip draugė mokosi VU MIF'e, nėra nusivylusi, bet negali pasakyt, kad ir labai patiktų jai ten, nes mokymosi krūvis begalo didelis, ji beveik nieko ir neveikia tik mokosi. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-19
19:41:07
| Nuoroda
1. Psichologija VPU vf, 2. Psichologija MRU vf, 3 Matematika VPU vf.
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-19
19:50:49
| Nuoroda
Na, nežinojau, kad ten suteikia ir pedagogo kvalifikaciją. Suprantu tave, aš ir daug svarsčiau tarp dviejų univeristetų, bet dabar tvirtai apsistojau ties VPU. Pvz., VPU bus daugiau praktikos, tiksliai nežinau, kuriuose kursuose, bet bus galima praktiką atlikti su mokiniais, o VU pagrinde vien sausa teorija. Plius, VPU kažkiek lengviau mokintis, lengviau gauti ir stipendiją, nes ten stoja ne tokie rimti konkurentai kaip į VU. Aišku, kadangi pati pasirinkau VPU įžvelgiu tik jo pliusus, reiktų kad dar kažkas objektyvią nuomonę ape VU pareikštų. Bet spręst tik tau |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
16:33:49
| Nuoroda
Dokumentus butina per 27-29d pasirasyt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:02:03
| Nuoroda
Jėėė!!! Įstojau ir aš!!! |