Vartotojo asnaen pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-15 10:44:16 | Nuoroda
pripris rašė:

Studijuoti medicina vu yra pati didziausia nesamone. Jei kas netikit ir norit paaiskinimu, kreipkites ir jums papaskaosiu kokia ten tvarkele.

Labas, aš noriu studijuoti VU mediciną, gal gali pasakyti, kodėl ten studijuoti yra nesąmonė ?

Žinutė parašyta: 2011-06-18 14:16:47 | Nuoroda
Sviatosa rašė:
Burbuliuke rašė:

o tai ar aš sakiau, kad kine ar ergo blogai? tik nesuprantu, kodėl dažnai kine ar ergo ar visuomenes sv statoma aukščiau slaugos, nes šios spec panašiam lygy :)  tiesiog nereik taip  nusiteikt ir nuteikinėt kitų prieš slaugą, jei jau žmonės nori tegu stoja :) aišku, kas myli lietuvą ir žada čia likt tai nesiųlyčiau slaugos studijuot ir po to dirbt už minimumą(nors yra privačių ligoninių kur slaugės gauna ir po 3000lt), bet esmė, kad darbas visada bus, kad ir koks :) o užsienį keliai visad atviri tik būkit entuziastingi :). Sakydama, kad sunku, nenorėjau nuvertinti kitų programų, tiesiog nuteikiu žmones, kurie planuoja čia stoti :) tad nereikia čia taip užsipulti arne? :)

Atsiprašau jei mano atsakymas nuskambėjo grubiai ;)

nieko blogo slaugoj nėra. O tai kad kinezi/ergo varo ant slaugos - taip pat medikai varo ant jų, čia jau iš seniau tokia mada, nikeo asmeniško :)

pažįstama ir VU universiteto vaikų ligoninėj dirbdama slaugytoja gauna 2500. Todėl darbas perspektyvus, ir tai vienintelė specialybė is VU MF, kurios absolventai tikrai neliks be darbo.

P.S. nėra MF taip sunku kaip daugelis galvoja, aš ir dauguma mano kursiokų, bei pažįstamų medikų, visai neblogai susiranda laiko ir asmeniniam gyvenimui, plius sugeba neblogai mokytis :)

Sviatose, o ką tu mf'e studijuoji?