Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-02
21:11:16
| Nuoroda
Sveiki,kas galit man paaiškint ką reiškia NL(S) ?Cia kaip ištęstinės studijos? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:00:27
| Nuoroda
Sveiki, Įstojau į mokama teisę.Tai dabar tarkim pasirašau tą sutartį ir dar plius VDU reikalauja kad sumoketum jau už semestra atvaziuojant pasirasyt sutarti.O as dar noriu dalyvaut etape del nemokamos vietos tai jei man pasiulys nemokama vieta,tai kas bus su ta sutartimi ja anuliuos o ti kaip su pinigais bus gal kas zinot???nes registracijos mokestis tj negrazinamas |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:03:26
| Nuoroda
akvilegio rašė:
X Pjuklas rašė:
Mielas (-a) stojantysis (-čioji), Studijų programa: viešasis administravimas, NL
Tai ka i VF nepatekau nei i viena?? Mielas (-a) stojantysis (-čioji), Studijų programa: teisė, NL
kiti gavo ir vf ir vnf.vadinasi,mes tik vnf. Aš ir įstojau ten pat ir į vnf,nebandysi etape del vf? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:03:57
| Nuoroda
Iewoollia rašė:
akvilegio rašė:
X Pjuklas rašė:
Mielas (-a) stojantysis (-čioji), Studijų programa: viešasis administravimas, NL
Tai ka i VF nepatekau nei i viena?? Mielas (-a) stojantysis (-čioji), Studijų programa: teisė, NL
kiti gavo ir vf ir vnf.vadinasi,mes tik vnf. Aš ir įstojau ten pat ir į vnf,nebandysi 2 etape del vf?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
10:15:19
| Nuoroda
Kas įstojot į VDU teisę? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
11:56:21
| Nuoroda
Na kas įstojot?kaip darysit su įmokejimu sumokesit uz 1 semestra pries pasirasant sutarti? as nelabai suprantu nes zadu dalyvauti 2 etape del vf tj jei man pasiulys vf tai kaipo bus su ta sutartimi pinigai bus grazinami gal kas zinot? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
20:15:16
| Nuoroda
Na pas mane nepergeriausias 15.06, o pas tave? kodel sakai rizikinga? gi gali bandyt pasirasai sutarti tarkim su VDU , o jei pateksi i vf taigi galima nutraukt sutarti, bandyt gi nieko nekainuoja |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:42:40
| Nuoroda
kaip keista,kad neįstojai i vf, jeigu toks aukštas tavo balas aj tj jeigu tau pasiūlyta vf vieta yra tai tada tikrai rizikinga. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-22
12:20:24
| Nuoroda
Sveiki, Kaip ten su tuo informatikos testu.Ar jis lb sunkus? Gal kas žino iš ko jis susidaro ir galėtų savo žiniomis pasidalyti? |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-24
12:19:47
| Nuoroda
_studente__ rašė:
Iewoollia rašė:
Sveiki, Kaip ten su tuo informatikos testu.Ar jis lb sunkus? Gal kas žino iš ko jis susidaro ir galėtų savo žiniomis pasidalyti? Laikiau praeitais metais, buvo klausimai apie Word, Excel, el. paštą, internetą ir t.t. 11-12 kl. informatikos nesimokiau, bet išlaikiau iš bendro išsilavinimo, tad sakyčiau, kad nesunkus jis. Aisku tada, o jokių praktinių darbų nebuvo? kad ten kokių lentelių su exeliu daryt ar kas nors ? |