Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-17
02:33:48
| Nuoroda
Sveiki visi. zadu ir as studijuoti dizaina, taip pat galvoju apie KK, KTU, kaip jus manot, kas geriau: universitetas ar kolegija? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-17
02:46:55
| Nuoroda
Sveiki, as paklausiu pirmoji. Kaip supratau, jei i (tarkim 3) skirtingas vietas pildyciau prasyma del dizaino studiju, man reiketu laikyti ir 3 stojamuosius, taip? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-17
13:05:23
| Nuoroda
Dar neuzpildziau prasymo, siandiena pradejau daugiau viska skaitinet ir pamaciau , kad norintys istoti i menus prasymus turi pateikti iki birzelio 16 dienos, nes stojamasis 17, tai taip iseina praleidau proga studijuoti norima specialybe... ( |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
20:11:26
| Nuoroda
O siaip kompozicijos tema sunki buvo? kaip sekesi ( Muza) tau jura pavaizduoti? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-19
20:14:08
| Nuoroda
Ir as noreciau siuo klausimu padiskutuoti, bet ziuriu nera pasisakanciuju. Galvoji studijuoti viesaja komunikacija? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
01:09:35
| Nuoroda
zadi Twingly5 stoti i komunikacija? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-21
01:11:16
| Nuoroda
Pasitaisau: twiggy5. |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-25
23:27:23
| Nuoroda
O as norejau pasiteirauti, tarkim as laikiau vokieciu kalbos egzamina, o manes netenkina balai, bet as istoju i koki universiteta, o kitais metais noriu perlaikyti vokieciu egzamina. Ar jei studijuosiu galesiu perlaikyti abituros egzamina? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-26
18:05:52
| Nuoroda
Saulute, perlaikei kai kuriuos egzaminus nes netenkino rezultatai? as galvoju taip daryti su vokieciu egzaminu. o pati studijuoji, ar laukei metus? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-28
19:17:49
| Nuoroda
tai nori buti gydytoja? o dabar sakai nori perstoti i nemokama, o tai kaip tau metai bereikalingai nenusibrauks? Ar tiesiog studijuosi ten kur studijuoji, tik nebemokesi uz moksla? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
00:57:33
| Nuoroda
Noriu paklausti, tarkim istoju i mokama, o po to mokausi gerai, ar gali padaryti taip, kad uz moksla moketi nebereiktu? Ir dar, jei rasiau specialybes visas i VF, o tarkim mano balai netenkina VF studiju, ar jie pasiulys man studijuoti VNF, ar toki prasyma is viso atmes? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
19:51:50
| Nuoroda
tai nesuprantu, apeliaciju rezultatai bus iki 12 ar 22? Beja, pirmadieni dar galima rasyti apeliacija? Nes gaunasi 3 darbo diena. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
20:04:48
| Nuoroda
nepavojinga rašė:
Aiwa* rašė:
Noriu paklausti, tarkim istoju i mokama, o po to mokausi gerai, ar gali padaryti taip, kad uz moksla moketi nebereiktu? Ir dar, jei rasiau specialybes visas i VF, o tarkim mano balai netenkina VF studiju, ar jie pasiulys man studijuoti VNF, ar toki prasyma is viso atmes? Jei mokaisi gerai, visad yra tikimybė,kad padarys jog už mokslą mokėt nereiks, nes gali būti ,kad iš VF vietų kas nors atkris, dėl blogo mokymosi. Jei viska rašai į VF jei neatitiks balo, tiesiog atmes Na taip, jei neatitiko VF balo atmes, o ar nesiulys ta pati studijuoti VNF? (Nors as viska rasiau tik i VF) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
20:07:30
| Nuoroda
aurytee rašė:
Viktorijaaaa rašė:
Dark_night rašė:
Gal zinot iki kurios dienos turi ateiti atsakymai i kur istojome? Atrodo liepos 26. nu jau nu jau. vėliau. kažkur iki rugpjūčio pradžios. jei prašymus išsiųst galima iki liepos 22 Per pirma stojimu etapa kur istojome suzinosime liepos 26. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
20:12:24
| Nuoroda
Karolinuke rašė:
na mano gimnazijos pavaduotoja sake kad apeliacijas turi istikrint liepos 22 :] Tai tada taip iseina, kad atestato su visais kartu negausiu? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
15:09:44
| Nuoroda
Rytsa rašė:
egluteGreen rašė:
Rytsa rašė:
Sveiki, vis svarstau apie apeliaciją ir aš dėl lietuvių k. VBE. Aš tiesiog negaliu klausytis, kaip visi kalba, kad labai gerai gavo ir nesitikėjo tokio aukšto balo, kai aš, laimėdama filologiniuose konkursuose ir pan nesąmonėse gavau tik 83%. Kaip manot, verta rašyt apeliaciją ar patikėt versija, kad man tiesiog nepasisekė? Blem, esu žiauriai nusivylus, nebežinau, ko griebtis, visą savaitgalį nežinau, kur dėtis ką patartumėt? Laba, 83 nėra taip mažai, aš pati savo 83 esu labai patenkinta, nors puikiai žinau, kad galėjau geriau (tas pats atvejis- konkursai, knygos, straipsniai, kalbų rašymas), tačiau žinau ir kokia iškritusi iš savų vėžių jaučiausi per egzaminą, kaip nepilnai atsakiau į temą rašiny, pirmą kartą gyvenime atradau savo milžiniškus minčių šuolius. Taigi, vertinama čia tikrai ne buvę pasiekimai, bet ta akimirka, kai raitai žodį (kaip jau buvo sakyta daugelį kartų-loterija). Jeigu nestoji į mediciną, ekonomiką ar politiką, manau, turėtum džiaugtis, o ne verkšlenti. Gyvenimas egzaminais nesibaigia. Kad kaip tik ten ir noriu stoti. Na, tiksliau, norėjau... O apie gyvenimo nesibaigimą... Anuliavau jau prašymą LAMA'oj. Nebenoriu niekur stot ir išvis ką veikt. Juolab, kalbėtis su pažįstamais ar mokytojais. Gėda į akis kam pažiūrėt. Egzaminų svarba priklauso nuo požiūrio. Vienam žmogui tikrai dzin kaip jis baigs mokyklą, o kitam tai milžiniškai daug reiškia. Aš per egzaminą jaučiaus labai gerai, pasitikrinau suvokimą pagal vertinimo instrukciją(kiek pati objektyviai tai galėjau padaryt), rašinys man atrodo irgi tikrai geras. Labai baisu yra po apeliacijos gaut sumažintą rezultatą bet taip pat baisu yra nuolat mąstyt, kad galėjau pateikt ir nepateikiau. O džiaugtis tokiais rezultatais, galėtų tik tas, kuris nesitikėjo išlaikyt ar pan. Man tikrai nėra džiugu. Ir noriu pasitart su galbūt jau pateikusiais ar pan, o ne skaityt pasipiktinimus. Lygiai taip pat ir as jauciuosi, todel tave pilnai suprantu. is viso nieko matyt ie girdet apie mokykla nei apie mokytojus nenoriu, o tuo labiau ten kojos kelt. Is klases mokiausi geriausiai, o sit egzaminai viska ir sugadino! Neisivaizduoju kaip taip gali buti kai paskutinis zioplys surenka daugiau uz ta kuris ir naktim mokesi,tiesiog man cia nesuvokiama... O dar vienas minusas, nenoriu gadinti sau sventes ir per isleistuves tik sedet ir ziuret kaip kiti gauna atestata o a nea... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
15:10:47
| Nuoroda
Rytsa rašė:
egluteGreen rašė:
Rytsa rašė:
Sveiki, vis svarstau apie apeliaciją ir aš dėl lietuvių k. VBE. Aš tiesiog negaliu klausytis, kaip visi kalba, kad labai gerai gavo ir nesitikėjo tokio aukšto balo, kai aš, laimėdama filologiniuose konkursuose ir pan nesąmonėse gavau tik 83%. Kaip manot, verta rašyt apeliaciją ar patikėt versija, kad man tiesiog nepasisekė? Blem, esu žiauriai nusivylus, nebežinau, ko griebtis, visą savaitgalį nežinau, kur dėtis ką patartumėt? Laba, 83 nėra taip mažai, aš pati savo 83 esu labai patenkinta, nors puikiai žinau, kad galėjau geriau (tas pats atvejis- konkursai, knygos, straipsniai, kalbų rašymas), tačiau žinau ir kokia iškritusi iš savų vėžių jaučiausi per egzaminą, kaip nepilnai atsakiau į temą rašiny, pirmą kartą gyvenime atradau savo milžiniškus minčių šuolius. Taigi, vertinama čia tikrai ne buvę pasiekimai, bet ta akimirka, kai raitai žodį (kaip jau buvo sakyta daugelį kartų-loterija). Jeigu nestoji į mediciną, ekonomiką ar politiką, manau, turėtum džiaugtis, o ne verkšlenti. Gyvenimas egzaminais nesibaigia. Kad kaip tik ten ir noriu stoti. Na, tiksliau, norėjau... O apie gyvenimo nesibaigimą... Anuliavau jau prašymą LAMA'oj. Nebenoriu niekur stot ir išvis ką veikt. Juolab, kalbėtis su pažįstamais ar mokytojais. Gėda į akis kam pažiūrėt. Egzaminų svarba priklauso nuo požiūrio. Vienam žmogui tikrai dzin kaip jis baigs mokyklą, o kitam tai milžiniškai daug reiškia. Aš per egzaminą jaučiaus labai gerai, pasitikrinau suvokimą pagal vertinimo instrukciją(kiek pati objektyviai tai galėjau padaryt), rašinys man atrodo irgi tikrai geras. Labai baisu yra po apeliacijos gaut sumažintą rezultatą bet taip pat baisu yra nuolat mąstyt, kad galėjau pateikt ir nepateikiau. O džiaugtis tokiais rezultatais, galėtų tik tas, kuris nesitikėjo išlaikyt ar pan. Man tikrai nėra džiugu. Ir noriu pasitart su galbūt jau pateikusiais ar pan, o ne skaityt pasipiktinimus. Lygiai taip pat ir as jauciuosi, todel tave pilnai suprantu. is viso nieko matyt ie girdet apie mokykla nei apie mokytojus nenoriu, o tuo labiau ten kojos kelt. Is klases mokiausi geriausiai, o sit egzaminai viska ir sugadino! Neisivaizduoju kaip taip gali buti kai paskutinis zioplys surenka daugiau uz ta kuris ir naktim mokesi,tiesiog man cia nesuvokiama... O dar vienas minusas, nenoriu gadinti sau sventes ir per isleistuves tik sedet ir ziuret kaip kiti gauna atestata o as nea... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:05:09
| Nuoroda
saulutėlė rašė:
Aiwa* rašė:
tai nori buti gydytoja? o dabar sakai nori perstoti i nemokama, o tai kaip tau metai bereikalingai nenusibrauks? Ar tiesiog studijuosi ten kur studijuoji, tik nebemokesi uz moksla? Čia svajonė būt gydytoja. nee, metai nenusibrauks, stosiu su visais abiturientais ir jei perstosiu gausiu krepšelį, tiesiog jį persinešiu jau į antrą kursą iš karto ir studijuosiu nemokamam. ) dar pasitikslinsiu. dabar studijavai medicina bet uz moksla mokejai, o islaikiusi egzaminus geriau nei pernai, tau is VNF tave perkels i VF? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:06:00
| Nuoroda
saulutėlė rašė:
Aiwa* rašė:
tai nori buti gydytoja? o dabar sakai nori perstoti i nemokama, o tai kaip tau metai bereikalingai nenusibrauks? Ar tiesiog studijuosi ten kur studijuoji, tik nebemokesi uz moksla? Čia svajonė būt gydytoja. nee, metai nenusibrauks, stosiu su visais abiturientais ir jei perstosiu gausiu krepšelį, tiesiog jį persinešiu jau į antrą kursą iš karto ir studijuosiu nemokamam. )
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
22:49:17
| Nuoroda
xrist rašė:
Mokslai sekasi pakankamai gerai stojau su pakankamai žemu balu 14,58 taigi moku už mokslą pilną kainą, bet po 2 metų tikiuosi gauti valstybės finansuojamą vietą. Esu pirmakursė taigi sunkumo dar nespėjau pajaust, bet palyginus su tai kiek mokosi kituose universitetuose tai pas mus reikia tikrai daugiau mokytis. O kur tu mokaisi? KTU ar VDU? (Nepamenu, nerasei ar siaip neistrigo. ) O kas tau sunkiausia? Siaip kaip studijos, ar patinka? |