Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-27
11:56:54
| Nuoroda
Atsiras dabar toks "pasikėlęs" ir sakys, kad daug silpnų buvo Įvairių pasitaikė manau |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-27
12:58:05
| Nuoroda
Naujas kedės konceptas - reikia sedėti ant kedės šono, taip išeina, kad taviškė paguldyta, o ne pastatyta problema solved |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
17:34:50
| Nuoroda
Mūza rašė:
Puiki dailės reikmenų parduotuvė internete Užsiregistruokit kas netingit Nei pieštukų, nei popieriaus... netinka |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
18:45:01
| Nuoroda
Mūza rašė:
iDomus rašė:
Mūza rašė:
Puiki dailės reikmenų parduotuvė internete Užsiregistruokit kas netingit Nei pieštukų, nei popieriaus... netinka Eik jau, tikrai yra Sorry, popierių radau (nors ir ganėtinai specifinis), bet paprastų pieštukų nors tu ką tik spalvoti ir angliniai, toks jausmas, kad daugiau tapyboje specializuojasi. Nežinau, reiks kada gyvai nueit apžiūrėt gal internete ne viską parodo. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
16:11:08
| Nuoroda
Gal niekas nesupyks jei vėl iškelsiu amžiną klausimą vda ar vgtu? Mane, žinoma, labiausiai domina studijuojančių numonė (bet spėju, kad čia tokių daug nesilanko), todėl būtų įdomu išgirsti ir besiruošiančių studijuot - kur labiau norėtumėt patekt ir kodėl. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
20:49:28
| Nuoroda
Yevum rašė:
Taip jau gavosi, kad nepasisekė per stojamuosius, surinkau tik 55. 2009m. stojamasis KB į finansuojamą buvo 19,30 (paskutinio), o į nefinansuojamą 18,54 2010m. Į finansuojamą KB buvo 18,74 (paskutinio), į nefinansuojamą neradau balo, bet aiškus KB kritimas, taip kad - jeigu ir šiais metais išliks panašus KB turi realius šansus patekt į mokamą. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
12:58:49
| Nuoroda
Žooodžiu, va tokių nesamonių tai žiauriai nemėgstu. Galvoja, kad tik jiem ten sunku sedėt ir panašiai į kitą žmogų kaip į bala žino ką žiūri. Nedalyvavau todėl sunku vertint, bet kad toks požiūris daugumoje institucijų įprastas tai, manau, visiems žinoma. Jeigu blogas darbas tai bent jau žmogiškai ir, dar geriau, argumentuotai paaiškink ir viskas, galima pamanyt liežuvis nukris. Na vienu žodžiu, sekmės kitais metais |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:10:48
| Nuoroda
Mūza rašė:
O žiūrėkit, juk tik vieną kartą galima gaut nemokamą mokslą, tai jei šiemet įstočiau kažkur, tai kitamet vistiek nemokamo nebegaučiau... Kažkur girdėtas šitas dalykas. Man tik atrodo, kad baigus vienas finansuojamas studijas kitų nemokamų jau negausi, bet jeigu tu tarkim po metų kažkur kitur perstoji (tarkim pirma specialybė nepatiko) tai vistiek gali gaut finansuojamą vietą, ar aš klystu? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
13:16:28
| Nuoroda
Regress rašė:
Mūza rašė:
O žiūrėkit, juk tik vieną kartą galima gaut nemokamą mokslą, tai jei šiemet įstočiau kažkur, tai kitamet vistiek nemokamo nebegaučiau... Man atrodo, kad gali gaut ir kitais metais, bent jau nesu girdėjusi, kad tik vieną kart nemokamai gali mokytis. Tik pvz jei įstojai į nemokamą ir nusprendei nebesimokyt ir baigti , tai turi grąžinti pinigus, todėl reikia bent metus ištempti be skolų ten kur įstojai. Va man irgi taip atrodo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
22:39:58
| Nuoroda
pinokio rašė:
Kristupasssss rašė:
Noriu paklausti, o kai buvo kompozicijos užduotis leido liniuote naudotis ar ne? Ir ar reikejo savo viska neštis ar viską davę (lapai,piestukai ir t.t.)? Nu kaip jau sake, liniuociu tai neleido, taciau maciau , kaip vieni vietoj liniuociu naudojo pietukus ar panasiai....
Girdėjau, kad tie, kurie vgtu laikė turėjo tam tikrų privilegijų Realiai tai čia ir pasireiškia žmonių išmonė ir kūrybiškumas - kas pieštuku, kas popieriaus lapu Mano nuomone geriau piešk "iš" rankos, vis tiek matosi kas pagalbinėmis priemonėmis naudojosi |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
20:37:00
| Nuoroda
Regress rašė:
Aš būdamas labai optimistiškas žmogus parašiau irgi tik į VGTU architektūrą (po to- kitų specialybių kratinys) ir tik vf. Taigi, su savo 19,33 labai tikiuosi įstoti DDD kažkaip nerealiai būtų jei KB pakiltų daugiau nei praeitais ir užpraeitais metais. Visokios dėdės ir tetos dar siūlė rašyt ir VDA, bet aš kažkaip galvoju, kad ten reikia ypatingesnių meninių sugebėjimų, nei VGTU, tai atsisakiau šios minties Na, o jei nepasiseks manęs laukia architektūros inžinerija ;D O dėl visų gąsdinimų, kad tenka per naktis dirbti ir labai sunku mokytis, tai nepatariu įsibauginti, visur sunku mokytis 4 metus galima pakentėti Jei labai patiks, tai ir ta kančia malonumu gali pavirst |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
20:42:31
| Nuoroda
dingo.elektra rašė:
Interjero. Tiesa,gal kas stojot dar ir į interjero dizainą? Aš savo įdomumui pabandžiau į vda nueit |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
13:23:10
| Nuoroda
dingo.elektra rašė:
iDomus rašė:
dingo.elektra rašė:
Interjero. Tiesa,gal kas stojot dar ir į interjero dizainą? Aš savo įdomumui pabandžiau į vda nueit aš ir. krč paprikolinau per egzą, bet nesitikėjau tiek kiek surinkau, KB visai aukštas FUXAS. Kiek surinkai? Tai va va Norėjau kuo daugiau stojamųjų išbandyt, bet pasirodo dviejų su trupučiu užteko O rezultatas (95) šiek tiek nustebino, nes tapybai kaip ir nesiruošiau, bet dėl to tik dar linksmiau buvo |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
15:41:23
| Nuoroda
P.S. Įdomus ir aktualus straipsnis (gal kas nematė) menoduobe.com/2011/07/17/vieneri-metai-vgtu-arba-kaip-as-neismokau-architekturos/ |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
12:39:41
| Nuoroda
Studijų programa: architektūra, NL Vo tep va |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:22:17
| Nuoroda
tricksterr rašė:
Viskas, aš oficialiai architektūros fakulteto studentas ;D Klausykit, o pas visus mokslo metai nuo spalio prasideda? Sveikinimai Kad VGTU, kiek girdėjau, nuo rugsėjo studijos prasideda, čia tik vda nuo spalio (nes praktikos prisideda ir pan). Žinoma reiks tiksliau pasidomėt P.S. kai nešei atestato kopiją, tai ji turėjo būti notaro patvirtinta ar, tiesiog, paprasta kopija ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:29:50
| Nuoroda
P.P.S. važiavai į saulėtekį ar į vgtu fakultetą ? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
11:52:40
| Nuoroda
tricksterr rašė:
Tai, kad aš į VDA įstojau : ) Nusivyliau, kad nuo spalio, ką aš tiek laiko veiksiu, noriu mokytis O kiek žinau, kopijas daro ir vietoj VGTU(parašyta jų svetainej), bet ten tokia sumaištis, kad laukt reikės ne mažiau kelių valandų manau. Į VDA atnešiau visų dokumentų originalus, jie atšvietė, davė pasirašyt sutartį, priklijavau nuotrauką savo prie bylos, atėjo dekanas, pasirašė mano sutartį ir viskas Ačiū už info Registracija baigta |