Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-06-29
15:08:42
| Nuoroda
Aš niekaip neapsisprendžiu, ar VU ekologija ar VDU aplinkotyra ekologija.. Gal kas kokių nuomonių turit? |
||
Žinutė parašyta:
2011-06-29
15:11:54
| Nuoroda
Ar tikrai čia pasikeitė tos sąlygos? kažkaip nemanau.. Beje, padėkit apsispręst: VDU ar VU ekologija. Kaip su studijom VDU? ar ne per lengva? Nes esu girdėjusi kalbų, jog VDU labai laisvas mokymasis.. Ir šiaip, ar nesigailite, kad čia stojot?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
15:51:03
| Nuoroda
SunLit rašė:
dovile.as rašė:
Aš niekaip neapsisprendžiu, ar VU ekologija ar VDU aplinkotyra ekologija.. Gal kas kokių nuomonių turit? Aš labai panašioj situacijoj Bet vis dėl to galvoju, kad pirmu numeriu reikia rašyt VU, kadangi girdėjau, kad ten daug krypčių Bet šiaip, būtų įdomu sužinot, ar įdomios studijos ir ar tie, kurie įstojo, nesigaili ) O aš vis labiau linkstu prie VDU. Aišku, vdu prestižas mažesnis, bet girdėjau, kad ten naujesnis mokymas. Be to, šiek tiek platesnė profesija, nes ekologija-aplinkotyra. Tik gaila, nes Vilnius pats priimtinesnis. Nu nebežinau visai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
15:10:58
| Nuoroda
Sveiki, kiek prie KB prisideda už maksimalų egzamino įvertinimą (100)? Ir kokia tavrka yra, jeigu stojant reikia tam tikro egzamino, kurio koeficientas 0,2, bet aš jo neturiu, o turiu tik metinį pažymį? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
22:52:49
| Nuoroda
Labas, aš čia stosiu. Rašiau 1 nr. Konkursinis balas nežinau koks, nes neturiu chemijos egzamino, o tik metinį pažymį, taigi nežinau, kaip ten skaičiuojas tada viskas. Su matematika KB būtų 20,4 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
13:45:57
| Nuoroda
Pas mane lygiai lygiai tokia pati situacija. Taip pat mėčiausi ką pirmoj vietoj rašyt. Vis dėlto palikau 1.VDU, 2.VU, 3.LŽŪU.. Bet dar yra laiko iki liepos 22d. apsigalvot.. ;/ |