Vartotojo Linutja pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-06-29 17:34:56 | Nuoroda

sveiki, kiek domejaus, sioms studijoms reikia 4 egzaminu..  vienas is ju matematika, tai jai as jos nelaikiau, vadinas neturiu sansu cia istoti? Ir man keista, kad norint stoti i kolegija reikia net 4 egzaminu..

Žinutė parašyta: 2011-06-30 16:43:40 | Nuoroda

Sveiki, kogero teise kk rasysiu pirmoje vietoje :)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 17:13:16 | Nuoroda
isterike rašė:
Linutja rašė:

sveiki, kiek domejaus, sioms studijoms reikia 4 egzaminu..  vienas is ju matematika, tai jai as jos nelaikiau, vadinas neturiu sansu cia istoti? Ir man keista, kad norint stoti i kolegija reikia net 4 egzaminu..

Sveika...na egzaminų reikia tai 3,tikrai ne 4 :) Reikalingi Matematika(jos didžiausias svertinis koficientas, reiškia,kad ji čia daugiausia lemia), lietuvių k, ir istorijaarba anglų kalba, čia apsirinktinai...vieno iš jų egzamino o kito metinio pažymio... Na manau,jog yra šiokių tokių šancų įstot ir nelaikant vieno kažkurio egzamino...tačiau kb automatiškai krenta ir šancai tikria mažesni :)

Ačiū ;)

Žinutė parašyta: 2011-06-30 17:42:43 | Nuoroda

Ar yra čia studijuojančių MRU kaune?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 11:09:32 | Nuoroda

Sveiki, istojau i teise, ar yra kas dar istojo? ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 12:46:43 | Nuoroda
Gurl rašė:
Linutja rašė:

Pagaliau radau bendraminte! :D Jau galvojau, kad viena mokysiuos :DD

Ir as jau buvau issigandus :D kur patekai i VF ar i VNF?

Žinutė parašyta: 2011-07-27 17:48:57 | Nuoroda
Gurl rašė:
Linutja rašė:
Gurl rašė:
Linutja rašė:

Pagaliau radau bendraminte! :D Jau galvojau, kad viena mokysiuos :DD

Ir as jau buvau issigandus :D kur patekai i VF ar i VNF?

Kažkaip negausiai mūsų :D Patekau į vf, ryt važiuosiu su drauge pildyt dokumentų :) O tu bendrike gyvensi?

Ir as ryt vaziuosiu, nu noreciau bendrike, jei priims, bet turetu, nes pirmenybe gauna ir tie, kurie nuo kauno 30km gyvena :)) O kaip tu? ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-27 18:08:44 | Nuoroda

Sveiki, kas žada gyventi bendrabutyje? Kuris iš tų bendrikų yra renovuotas? Gal žinot kokios kainos?

Žinutė parašyta: 2011-08-12 16:05:19 | Nuoroda

Kas į KK teisę? Laukiu jūsų žinučių :)

Žinutė parašyta: 2011-08-25 20:07:20 | Nuoroda

Ar yra daug tokių, kurie pildė prašymą dėl bendrabučio, bet negavo? Aš viena iš tokių, nors tikrai tikėjaus, kad gausiu, nes gyvenu 50km nuo Kauno..