Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
12:57:27
| Nuoroda
Sveika. Šitą specialybę parašiau 3 numeriu. Iš pradžių planavau pirmą rašyt, po to kažkaip apsistojau ties lietuvių filologijos ir ispanų kalbos. Gal dėl to, kad baigus suteikiamas filologijos bakalauras, o anglų ir ispanų - lingvistikos. Kažkaip labiau linkstu į filologiją, nes manau, kad tai platesnė sritis. O lingvistikoje turbūt labiau gilinamasi į pačią kalbą, gramatinius dalykus ir t.t. Tai irgi nėra blogai, aišku, kiekvienam pagal interesus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-08
17:40:40
| Nuoroda
Sveiki. Gal yra čia studijuojančių ir norinčių pasidalinti įspūdžiais apie šią studijų programą? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-10
22:33:24
| Nuoroda
Peržiūrėjau pirmo kurso tvarkaraštį ir pamačiau įrašytą rusų kalbą. Kažin, bus privalu ją mokytis, ar mokytis galėsiu pirmą užsienio kalbą (anglų) arba antrą (vokiečių) vietoj rusų? :) Tikrai būtų įdomu, jei kas pasidalintų nuomonėmis apie šią specialybę, nes teko girdėti ir neitin gerų atsiliepimų... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
18:18:36
| Nuoroda
Tu bent mokeisi. Aš išvis nežinau, su kuo ta kalba valgoma. DD Net raidžių nepažįstu, mat mokykloje mokiausi vokiečių. Smagu būtų, kad ir studijų metu galėčiau ją mokytis, nes rusų kalba man ne prie širdies... Gaila, kad neatsiliepia šios programos studentai, būtų ramiau stoti, žinant šį tą... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
12:38:14
| Nuoroda
Žmonės, kokiu būdu jūs savo konkursinį balą skaičiuojat, kad taip gerai išlaikę egzaminus manote į filologiją neįstot? Aš įvedžiau savo rezultatus į lama skaičiuoklę, nors manieji tikrai ne šimtukai, į filologiją laisvai praeičiau, atsižvelgiant į praėjųsiųjų metų rezultatus. O gal ta skaičiuokle negalima pasitikėt? :D Ar čia toks jau beribis maksimalizmas, kad už kiekvieną 98 save pliekiat? :) Ne į Oksfordą stojat... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
12:59:08
| Nuoroda
Kaip supratau, be antros užsienio kalbos pažymio įstoti bus sunkoka, nebent į mokamą vietą... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
13:03:06
| Nuoroda
Na, mano balas pagal LAMA yra 19, 72, o pagal šio tinklalapio skaičiuoklę - 19, 52. Kažin kodėl skiriasi..? ;) Bet tikiuosi, ir su vienu, ir su kitus pavyks įstoti. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-20
17:59:27
| Nuoroda
Labai ačiū už informaciją. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-31
23:05:22
| Nuoroda
Sveiki. Na, aš įstojau su 19,72. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-01
09:31:15
| Nuoroda
Aš taip pat čia įstojau. Na, bent jau man, kai pasirašinėjau sutartį, kuratorė aiškino, kad lietuvių ir ispanų kalbos šioje programoje yra lygiavertės ir joms dėmesio skiriama vienodai. |