Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-01
17:38:01
| Nuoroda
Labas, Mantai. Egzus išlaikiau siaaaaubingai ir tokia pasimetus esu. Noriu paklausti, ar įmanoma įstoti (kad ir į VNF) su tokiais balais : matematika 47, lietuvių 62, anglų 55, istorija bus apie 40-60 manau? Skaitinėju, ieškau internete ir nerandu su kokiais balais įstoja į VNF vietas. Be to, gal žinai, ar verta mąstyt apie leidybą ar nėra šansų?? Dėkui. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
21:08:48
| Nuoroda
Sveiki, Egzaminus išlaikiau labai prastai, nusivyliau savim, bet vis tiek dar noriu stot į psichologiją. Mano balai: matematika 47, lietuvių 62, anglų 55, istorija gal bus 40-60. Kaip manot įmanoma įstot, kad ir į VNF, ar čia tik drambliuko svajonės??
Ačiū. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-01
21:34:29
| Nuoroda
Lithuanian LOTTO rašė:
*Miau rašė:
Sveiki, Egzaminus išlaikiau labai prastai, nusivyliau savim, bet vis tiek dar noriu stot į psichologiją. Mano balai: matematika 47, lietuvių 62, anglų 55, istorija gal bus 40-60. Kaip manot įmanoma įstot, kad ir į VNF, ar čia tik drambliuko svajonės??
Ačiū. O būtinai VU? MRU žemesnis konkursas šitoj programoj Jo, bet su MRU psichologijos diplomu nelabai ką nuveikčiau, tuo labiau, kad mąstau apie darbą užsieny... |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
10:57:02
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
*Miau rašė:
Labas, Mantai. Egzus išlaikiau siaaaaubingai ir tokia pasimetus esu. Noriu paklausti, ar įmanoma įstoti (kad ir į VNF) su tokiais balais : matematika 47, lietuvių 62, anglų 55, istorija bus apie 40-60 manau? Skaitinėju, ieškau internete ir nerandu su kokiais balais įstoja į VNF vietas. Be to, gal žinai, ar verta mąstyt apie leidybą ar nėra šansų?? Dėkui. Labas. Paskaičiavau tavo balą maždaug apie 17,14 (skaičiavau su istorijos 60;D ). Tai dabar yra taip, kad teoriškai mūsų balas anų metų VNF paskutinis buvo 17,5, tai reikštų, kad tu nepatektum, BET yra toks dalykas, kaip papildomas priėmimas į mokamas vietas. Aišku, tu dar galėtum taikyt į mokamą ir per trečią etapą, manau, kad būtų šansų, bet per papildomą priėmimą praktiškai visad lieka laisvų mokamų vietų. Tai čia anais metais taip ir įstojo vienas mūsiškis, aišku, rizikinga. Jei čia nori, tai patarčiau bandyti ir rašyti per antrą etapą, per pirmą manau gali nepavykti, nors bandyk ir per jį. O leidybos balas aukštesnis nei mūsų, tai ten jau, žinok, vargiai išeitų. O įmanomas toks dalykas, kad aš po pirmo semestro pereičiau į leidybą? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
11:18:38
| Nuoroda
Gal kas žinot ar iš šios specialybės įmanoma pereiti į leidybą po pirmo semestro? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
13:05:18
| Nuoroda
Mantukas. rašė:
*Miau rašė:
Mantukas. rašė:
*Miau rašė:
Labas, Mantai. Egzus išlaikiau siaaaaubingai ir tokia pasimetus esu. Noriu paklausti, ar įmanoma įstoti (kad ir į VNF) su tokiais balais : matematika 47, lietuvių 62, anglų 55, istorija bus apie 40-60 manau? Skaitinėju, ieškau internete ir nerandu su kokiais balais įstoja į VNF vietas. Be to, gal žinai, ar verta mąstyt apie leidybą ar nėra šansų?? Dėkui. Labas. Paskaičiavau tavo balą maždaug apie 17,14 (skaičiavau su istorijos 60;D ). Tai dabar yra taip, kad teoriškai mūsų balas anų metų VNF paskutinis buvo 17,5, tai reikštų, kad tu nepatektum, BET yra toks dalykas, kaip papildomas priėmimas į mokamas vietas. Aišku, tu dar galėtum taikyt į mokamą ir per trečią etapą, manau, kad būtų šansų, bet per papildomą priėmimą praktiškai visad lieka laisvų mokamų vietų. Tai čia anais metais taip ir įstojo vienas mūsiškis, aišku, rizikinga. Jei čia nori, tai patarčiau bandyti ir rašyti per antrą etapą, per pirmą manau gali nepavykti, nors bandyk ir per jį. O leidybos balas aukštesnis nei mūsų, tai ten jau, žinok, vargiai išeitų. O įmanomas toks dalykas, kad aš po pirmo semestro pereičiau į leidybą? hmm. Matai, čia jau daugiau reikia žinot sistemą ir tuos teorinius dalykus. Praktiškai visad būna kitaip, tai manau galima bandyt tartis, bet šiaip manau, kad sunkoka, aišku persilaikius egzaminus, tai manau įmanoma turėtų būt. Man atrodo, kad sutampantys dalykai turėtų užsiskaityt, o tie, kurie yra tik leidyboj tai turėtų būti perlaikyti pas tave ir tada, jei viskas gerai, tai tokia rokiruotė turėtų būti įmanoma. Bet tiksliai negaliu pasakyti ar į tai pretenduoja mokami. Reiktų dar pasiskaityt ir man. Bet pirma reikia įstoti ir pas mus ;D Bet į INFORMOLOGIJĄ turėčiau įstot su tokiais balais? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
09:38:49
| Nuoroda
Nu nežinau, žiūrėjau pagal 2010metus tai tikrai įstot turėčiau į mokamą vietą. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
18:00:40
| Nuoroda
Mantai, toks klausimukas... mano konkursinis balas yra 17, 34 aš neįstojau į INFORMOLOGIJĄ(kalbu apie VNF studijas). Gal Tu žinai ir gali pagelbėti, patarti, ką daryti: ar rizikuoti ir bandyti ten patekti per 2 etapą, ar užsiimti vietą, kur jau įstojau...? Bijau rizikuoti, bet ir nenorėčiau prašauti..... Dėkui. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
22:01:09
| Nuoroda
Malyva rašė:
kur tos diagramos? :O Aha, kur jas galima rast???? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
12:26:57
| Nuoroda