Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-02
14:12:11
| Nuoroda
As ir manau duoti prasyma i sia specialybe. Galbut busite naujieji mano kolegos ;p |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
14:52:14
| Nuoroda
As taip pat itraukiau sia specialybe i sarasa;)) Pirmiausia pasakyk nuosirdziai, ar tikrai stojimas i VGTU, na o konkreciai siuo atveju i transporto inzinerine ekonomika ir vadyba, prilygsta savizudybei?:DDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
21:14:46
| Nuoroda
(whew) aciu Dievui! ;D Kaip gera isgirsti bent viena teigiama nuomone |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
10:33:12
| Nuoroda
Na kaip su tokiais balais as nezinau ar man kazkas gausis. Bet rizikuoti rizikuosiu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
14:26:55
| Nuoroda
Sveiki, irasiau pirmu numeriu Transporto inzinerine ekonomika ir vadyba:) Kaip jau bus taip, bet tikiu kad istosiu ir busime kolegos:) Kitas dalykas priesingai nei dauguma ziauriai nenoriu i baraka, daaaaaamn kad tik jo negauciau Mane purto mintis kad reikes visada ta tikra valanda grizti i baraka, plius neaisku su kuo teks gyventi :s |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
14:41:50
| Nuoroda
malvea rašė:
Ginttte rašė:
Sveiki, irasiau pirmu numeriu Transporto inzinerine ekonomika ir vadyba:) Kaip jau bus taip, bet tikiu kad istosiu ir busime kolegos:) Kitas dalykas priesingai nei dauguma ziauriai nenoriu i baraka, daaaaaamn kad tik jo negauciau Mane purto mintis kad reikes visada ta tikra valanda grizti i baraka, plius neaisku su kuo teks gyventi :s o koks tavo KB gaunas? 16,58 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
14:45:09
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
kaip manot istociau su ~15kb i vnf cia? :) Cia i Transporto inzinerine ekonomika ir vadyba? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
14:48:50
| Nuoroda
malvea rašė:
Ginttte rašė:
malvea rašė:
Ginttte rašė:
Sveiki, irasiau pirmu numeriu Transporto inzinerine ekonomika ir vadyba:) Kaip jau bus taip, bet tikiu kad istosiu ir busime kolegos:) Kitas dalykas priesingai nei dauguma ziauriai nenoriu i baraka, daaaaaamn kad tik jo negauciau Mane purto mintis kad reikes visada ta tikra valanda grizti i baraka, plius neaisku su kuo teks gyventi :s o koks tavo KB gaunas? 16,58 tai į vnf taikai? ne Juk planuoja kazkur nuo ~15kb priimt i nemokama. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
14:50:07
| Nuoroda
malvea rašė:
Boykinsas rašė:
Ginttte rašė:
Boykinsas rašė:
kaip manot istociau su ~15kb i vnf cia? :) Cia i Transporto inzinerine ekonomika ir vadyba? taip nežinau, abejoju, mano ir panašiai, bet bandysiu. Į šią vietą milžiniškas konkursas... Baikit milzinai jus. Kokiu treciu etapu didele tikimybe abiems net i finansuojama pakliuti |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
14:54:18
| Nuoroda
malvea rašė:
Ginttte rašė:
malvea rašė:
Ginttte rašė:
malvea rašė:
Ginttte rašė:
Sveiki, irasiau pirmu numeriu Transporto inzinerine ekonomika ir vadyba:) Kaip jau bus taip, bet tikiu kad istosiu ir busime kolegos:) Kitas dalykas priesingai nei dauguma ziauriai nenoriu i baraka, daaaaaamn kad tik jo negauciau Mane purto mintis kad reikes visada ta tikra valanda grizti i baraka, plius neaisku su kuo teks gyventi :s o koks tavo KB gaunas? 16,58 tai į vnf taikai? ne Juk planuoja kazkur nuo ~15kb priimt i nemokama. pirmą kart girdžiu:o aš girdėjau,kad konkursas milžiniškas ir kad tik nuo 18,5 gali pradėt svajot apie nemokąmą vietą... ir ai tipo surenkapakankamai ir su 19+KB... as nezinau, negaliu garantuoti aisku, bet dede kuris ten desto sake jog didelio pokycio nebuna ir kas met konkursiniai balai gali buti +- 1kb . Tai aisku ten pirmuju kvieciamuju balai visada ten buna 19 + , bet treciame etape praeitais metais daleiskim paskutinio kvieciamojo buvo vos virs 14 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
14:55:10
| Nuoroda
Boykinsas rašė:
su ta matematika taip nepasiseke man kad dabar i savo nori sriti nezinau ar istosiu -_- O tavo sritis? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
15:02:37
| Nuoroda
malvea rašė:
as nezinau, negaliu garantuoti aisku, bet dede kuris ten desto sake jog didelio pokycio nebuna ir kas met konkursiniai balai gali buti +- 1kb . Tai aisku ten pirmuju kvieciamuju balai visada ten buna 19 + , bet treciame etape praeitais metais daleiskim paskutinio kvieciamojo buvo vos virs 14 čia būtent apie šią specialybę kalbi? Na del balu pokyiu tai apie visas bendrai, o pavyzdzius davviau butent sios specialybes:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
15:03:34
| Nuoroda
eii gal pradekite savo skype cia palikineti, hebra?:)) Skype konferencijoje visiems bus lengviau ishsiaiskinti ;p |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
15:10:36
| Nuoroda
Tj bad, very bad ;/ |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:46:50
| Nuoroda
Sveiki, istiesu nezinau ar prasysiu to bendrabucio, bet atsargai noriu susizinoti apie juos. Kaip kainos? Bukle? Yra valandos kada grizti? Kaip tvarka, ne per daug tylu ? O gal labai triuksmingi? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
16:56:58
| Nuoroda
Aciu uz informacija visiems:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
21:02:03
| Nuoroda
Esccada rašė:
Gyventi tikrai galima ) As pati prasysiu barako ir tikiuos gauti kainos iki 190 Lt , bukle normali, du barakai blokiniai, du koridoriniai valamdos kada gryzti tai iki 12 h marods, poto turi pasisakyt kodel veluoji, bet juk visi zmones esam ir manau cia nekils dideles problemos apie triunksminguma nieko negaliu pasakyti bet pagalvojus kad is 12 auksto bendrabucio tik keli aukstai merginu tai manau pasidarys aisku, ar ten gali buti tyla ))) Che che supratau kaip ir ) tai ka koleges busime?:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-06
21:56:02
| Nuoroda
Laukiu likimo draugu skype : " gintullka." . Prisistatykite |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-07
12:40:00
| Nuoroda
I transporto inzinerine ekonomika ir vadyba |