Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-02
21:04:15
| Nuoroda
Sveki, norėjau paklausti. Tarkim aš noriu studijuoti teisę Vilniaus universitete, tačiau per pirmąjį etapą neįstoju i vf vietą, tačiau mane pakviečia į vnf vietą. Tokiu atveju ką turėčiau daryti? ar atsisakyti ir toliau tęsti prašymą į vf vietą ar priimti, nes galiu neįstoti nei į vf, nei į vnf vietą? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-02
21:21:46
| Nuoroda
NL(S) - tai nuolatines studijos sesijiniu tvarkarasciu. Jos trunka tiek pat kiek ir NL trukmes, todel nera istestines. Sesijinis studijų tvarkaraštis – tai tokia studijų tvarka, kai akademiniai užsiėmimai vyksta dažniausiai mėnesį laiko trunkančių periodinių sesijų metu, darbą organizuojant paprastai kiekvieną sesijos darbo dieną laiko atkarpoje nuo 8.00 val. iki 20.00 val. ir šeštadieniais nuo 8.00 val. iki 14.00 val.Tiesiog sudaro tvarkarascius. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
15:08:26
| Nuoroda
Tai nejau daugiau jokiu atsiliepimu nera apie teise VU? nejau ten is tiesu toks pragaras kaip parase cia vienas forumietis? ;DD mano balas 20.12 ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
16:28:53
| Nuoroda
as ne moksliuke ;DD jus manes nepazystat, man tiesiog pasiseke ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
00:36:33
| Nuoroda
pozityvi* rašė:
Jungiuosi ir aš į norinčių studijuoti teisę gretas.Kaip manot,pakaks 19,54 į VU TF vf? tikrai manau pakaks, ka jus cia prisigalvojat, kad ils balas ir su 19.3 neistos nikas. kuom stebuklingi sie metai nuo visu kitu buvusiu? gasdinat tik vieni kitus ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:12:44
| Nuoroda
HerpDerp rašė:
Va antra semestra 111 skolininku yra, daugiau nei 50 procentu visu pirmakursiu, dauguma net ne po viena skola turi.
tu skolininku visada visur buna ir bus nenorekit mokytis tokiam universitete ir suda malt tikrai uz dyka gyvenime niekas neduoda nieko, manau suauge gana esate ir turetumete suprasti gyvenimas nera lengvas! |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
22:52:18
| Nuoroda
sutinku, kad ir stirpiausi paluzta, bet atsitiesia na sendien parasiau pazistamam, jis baige pirmaji kursa cia. sake, jog sunkoka, ypac is tu nemokamai studijuojanciu laukia geresniu rezultatu, bet jam patinka, pasake, kad jeigu esi gimes tam, nori, tai ir pasieksi ir visai nearia, laiko turi pasportuoti ir padainuoti ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
23:12:34
| Nuoroda
as tikiuos, kad viskas bus gerai, nesvajoju apie kazka lengvo ir nuostabaus, bet ir kitur net nezinociau kur stot. i mru? bet ar ten garantuojate, jog bus idomiau, naudingiau? gal ir tiesa sako, kad visur gerai kur musu nera |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-16
13:52:43
| Nuoroda
Sveiki gal galetumete man padeti? kur galeciau rasti vu tvm reikiamu egzaminu ir metinio pazymio stojimui lentele? nes nelabai randu.. ;D ir ta balu skaiciuokle kazkokia idomi pas juos, gaunas kazkokie dideli skaiciai, ne taip kaip per baluskaiciuokle.lt. bet ten VU TVM nera, tai net nzn kur man normaliai pasiskaiciuoti.. ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-17
19:34:45
| Nuoroda
Invisible rašė:
saulukas rašė:
Sveiki gal galetumete man padeti? kur galeciau rasti vu tvm reikiamu egzaminu ir metinio pazymio stojimui lentele? nes nelabai randu.. ;D ir ta balu skaiciuokle kazkokia idomi pas juos, gaunas kazkokie dideli skaiciai, ne taip kaip per baluskaiciuokle.lt. bet ten VU TVM nera, tai net nzn kur man normaliai pasiskaiciuoti.. ;D Tai TVM'e pagrindinis yra matematikos egzaminas 0.4, po to lietuviu 0.2, po to istorija arba uzsienio kalba 0.2 ir metinis pazimys istorijos arba uzsienio kalbos 0.2. O skaiciuokle tikrai yra twm'o puslapyje. www.tvm.vu.lt/lt/main/busimiems/bakalauro_2011 pavaziuok i apacia, po desine yra gelona ikona , pamatysi tikrai aciu labai |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
09:07:23
| Nuoroda
Sveiki, mieli likimo draugai ir kolegos! ;D paskacius apie sutarti man iskilo neaiskumas. Pavyzdziui visus dokumentus galima ten nukopijuoti, tiek asmens tapatybes kortele tiek brandos atestata? ir ar viska patvirtina ten vietoj, kad nereiketu vaziuoti papildomai pas notara? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
14:33:22
| Nuoroda
galim galim ;D kad pralauzt ledus ;D |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
17:56:21
| Nuoroda
tai vieni kitus pakvieskim i draugus, kitaip juk nepadarysim konferencijos :) mano kosmonaute_1 jau jus visus itraukiau i savo kontaktus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
13:14:47
| Nuoroda
vichy rašė:
ej,būsimi kolegos,gal kas jau pasirašėt sutartis vu?klausykit,ten tam kabinete tai pasirašinėjom sutartis,o kolidoriuje,kur sedėjo vaikinukas su kompu,kur klausinėjo vardo,pavardės,tel.nr el.pašto,tai kam jiems šita info?per savo išsiblaškymą pamiršau paklausti dėl lsp,kur jį darytis reikėjo? Labas, parasyk situo adresu ir visko issiklausinek, kas neaisku [email protected] :) jis taip pasake ;D kazka dar rugpjuti minejo, bet va as uzsiregistravau lps.lt, tik dar nieko negalim darytis, nes nera apie mus duomenu universitete patvirtintu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
22:46:15
| Nuoroda
Sveiki, jus prijunge prie konferencijos? |