Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-02
23:26:40
| Nuoroda
Sveiki, vis svarstau apie apeliaciją ir aš dėl lietuvių k. VBE. Aš tiesiog negaliu klausytis, kaip visi kalba, kad labai gerai gavo ir nesitikėjo tokio aukšto balo, kai aš, laimėdama filologiniuose konkursuose ir pan nesąmonėse gavau tik 83%. Kaip manot, verta rašyt apeliaciją ar patikėt versija, kad man tiesiog nepasisekė? Blem, esu žiauriai nusivylus, nebežinau, ko griebtis, visą savaitgalį nežinau, kur dėtis ką patartumėt? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
13:30:50
| Nuoroda
egluteGreen rašė:
Rytsa rašė:
Sveiki, vis svarstau apie apeliaciją ir aš dėl lietuvių k. VBE. Aš tiesiog negaliu klausytis, kaip visi kalba, kad labai gerai gavo ir nesitikėjo tokio aukšto balo, kai aš, laimėdama filologiniuose konkursuose ir pan nesąmonėse gavau tik 83%. Kaip manot, verta rašyt apeliaciją ar patikėt versija, kad man tiesiog nepasisekė? Blem, esu žiauriai nusivylus, nebežinau, ko griebtis, visą savaitgalį nežinau, kur dėtis ką patartumėt? Laba, 83 nėra taip mažai, aš pati savo 83 esu labai patenkinta, nors puikiai žinau, kad galėjau geriau (tas pats atvejis- konkursai, knygos, straipsniai, kalbų rašymas), tačiau žinau ir kokia iškritusi iš savų vėžių jaučiausi per egzaminą, kaip nepilnai atsakiau į temą rašiny, pirmą kartą gyvenime atradau savo milžiniškus minčių šuolius. Taigi, vertinama čia tikrai ne buvę pasiekimai, bet ta akimirka, kai raitai žodį (kaip jau buvo sakyta daugelį kartų-loterija). Jeigu nestoji į mediciną, ekonomiką ar politiką, manau, turėtum džiaugtis, o ne verkšlenti. Gyvenimas egzaminais nesibaigia. Kad kaip tik ten ir noriu stoti. Na, tiksliau, norėjau... O apie gyvenimo nesibaigimą... Anuliavau jau prašymą LAMA'oj. Nebenoriu niekur stot ir išvis ką veikt. Juolab, kalbėtis su pažįstamais ar mokytojais. Gėda į akis kam pažiūrėt. Egzaminų svarba priklauso nuo požiūrio. Vienam žmogui tikrai dzin kaip jis baigs mokyklą, o kitam tai milžiniškai daug reiškia. Aš per egzaminą jaučiaus labai gerai, pasitikrinau suvokimą pagal vertinimo instrukciją(kiek pati objektyviai tai galėjau padaryt), rašinys man atrodo irgi tikrai geras. Labai baisu yra po apeliacijos gaut sumažintą rezultatą bet taip pat baisu yra nuolat mąstyt, kad galėjau pateikt ir nepateikiau. O džiaugtis tokiais rezultatais, galėtų tik tas, kuris nesitikėjo išlaikyt ar pan. Man tikrai nėra džiugu. Ir noriu pasitart su galbūt jau pateikusiais ar pan, o ne skaityt pasipiktinimus. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
15:28:30
| Nuoroda
egluteGreen rašė:
Rytsa rašė:
egluteGreen rašė:
Rytsa rašė:
Sveiki, vis svarstau apie apeliaciją ir aš dėl lietuvių k. VBE. Aš tiesiog negaliu klausytis, kaip visi kalba, kad labai gerai gavo ir nesitikėjo tokio aukšto balo, kai aš, laimėdama filologiniuose konkursuose ir pan nesąmonėse gavau tik 83%. Kaip manot, verta rašyt apeliaciją ar patikėt versija, kad man tiesiog nepasisekė? Blem, esu žiauriai nusivylus, nebežinau, ko griebtis, visą savaitgalį nežinau, kur dėtis ką patartumėt? Laba, 83 nėra taip mažai, aš pati savo 83 esu labai patenkinta, nors puikiai žinau, kad galėjau geriau (tas pats atvejis- konkursai, knygos, straipsniai, kalbų rašymas), tačiau žinau ir kokia iškritusi iš savų vėžių jaučiausi per egzaminą, kaip nepilnai atsakiau į temą rašiny, pirmą kartą gyvenime atradau savo milžiniškus minčių šuolius. Taigi, vertinama čia tikrai ne buvę pasiekimai, bet ta akimirka, kai raitai žodį (kaip jau buvo sakyta daugelį kartų-loterija). Jeigu nestoji į mediciną, ekonomiką ar politiką, manau, turėtum džiaugtis, o ne verkšlenti. Gyvenimas egzaminais nesibaigia. Kad kaip tik ten ir noriu stoti. Na, tiksliau, norėjau... O apie gyvenimo nesibaigimą... Anuliavau jau prašymą LAMA'oj. Nebenoriu niekur stot ir išvis ką veikt. Juolab, kalbėtis su pažįstamais ar mokytojais. Gėda į akis kam pažiūrėt. Egzaminų svarba priklauso nuo požiūrio. Vienam žmogui tikrai dzin kaip jis baigs mokyklą, o kitam tai milžiniškai daug reiškia. Aš per egzaminą jaučiaus labai gerai, pasitikrinau suvokimą pagal vertinimo instrukciją(kiek pati objektyviai tai galėjau padaryt), rašinys man atrodo irgi tikrai geras. Labai baisu yra po apeliacijos gaut sumažintą rezultatą bet taip pat baisu yra nuolat mąstyt, kad galėjau pateikt ir nepateikiau. O džiaugtis tokiais rezultatais, galėtų tik tas, kuris nesitikėjo išlaikyt ar pan. Man tikrai nėra džiugu. Ir noriu pasitart su galbūt jau pateikusiais ar pan, o ne skaityt pasipiktinimus. Aš stoju į Nottingham'o universitetą, kurio sąlygos man 80 balų vidurkis iš visų egzaminų. Galbūt todėl aš ir esu tokia patenkinta. O pasakymas, kad negali džiaugtis 83 čia jau visiškas išpindėjimas. Džiaukis kad negavai 60,50 ar 40. O ką tada darytumei? Pasikartum? nu gaut 70-60 irgi nėra blogai, bet jei būtum tiek gavęs/gavusi, nebūtų įgyvendintas reikiamas vidurkis. Kažin, koks jausmas būtų tuomet. Aišku, džiugu, kad taip neatsitiko tau, todėl, kitų bėdos ar nesėkmės visada atrodo menkesnės. Aš neįgyvendinau sau keltų reikalavimų, neįstoju, kur noriu, nes galiu pretenduoti tik į VF. Gaila. Bet, aišku, tai nėra taip baisu, kaip kitų problemos ar mirtis - nererikiia dramatizuoti. Karjerą daryt galima ir Maximoj, kylant iki pamainos vadovo tik gaila, kad mano siekiai ne tokie |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
17:01:12
| Nuoroda
čiungačianga rašė:
Rytsa rašė:
bla bla bla pyrst
Tu rimtai kalbi ar čia kokia provokacija? Aš suprantu, kad galima ir normalu nusivilti, pasipiktinti, bet čia jau panašu į išlepintos mergaitės verkšlenimus. Kaip tu žadi universitete studijuoti, kur bus dėstytojų-kirvių, neobjektyviai vertinančių ir t.t.? O kai įsidarbinsi ir tą patį darbą dirbanti šefo dukterėčia gaus dvigubai didesnį atlyginimą? Pasiruošk truputį gyvenimui, ne viskas yra taip, kaip vadovėliuose. bla bla pirst - smagu, bet Rytsa taip nerašė
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
18:30:47
| Nuoroda
čiungačianga rašė:
Rytsa rašė:
Nebenoriu niekur stot ir išvis ką veikt. Juolab, kalbėtis su pažįstamais ar mokytojais. Gėda į akis kam pažiūrėt.
Panašu, kad augi šiltnamio sąlygom ir tai yra pirmas didesnis stresas tavo gyvenime. Ech, atvirkščiai. Atrodo, kad tai yra dar vienas didelis fail'as, kurio, blem, gal net nenusipelniau. Kadangi su ankstesnėm nesėkmėm ir neteisybėm susitaikiau ir išmokau džiaugtis laimėjimais, dabar noris paknist giliau, nes noriu išsiaiškint, ar tikrai susimoviau. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
18:38:34
| Nuoroda
spros rašė:
Buciau dekingas jei atarsytumet. Po apeliacijos , darbas istaisomas iki liepos 22. Tai jei po apeliacijos paaiskes , kad neislaikiau? Mokykliniam nebera laiko . Tai ,gausis , kad nebaigiau mokyklinio kurso? Tai ar verta rizikuoti siuo atveju ? Labai noreciau patarimu. Kadangi , jei gausiu is fizikos gerus taskus ir lietuviu bus bent 20+ , tai turesiu daug pasirinkimu. Siuo atveju su lietuviu 7 procentais, as galiu istoti irgi ,taciau ant paskutiniu pasirinkimu (nekalbu apie vgtu , tik apie vu / ktu). Ar verta rizikuoti ? Aciu. Nesėkmingu apeliacijos rezultato atveju, mokyklinį kursą vis tiek būsi baigęs, jei turi išlaikytus bent du egzaminus - tiek reikia, kad tau būtų įteiktas atestatas. šiaip, kaip čia jau kažkas rašė, dažniausiai balas būna kilsteliamas ar numažinamas keliais taškais ar procentais(t.y. vos vos). Todėl, jei dabar išlaikei, neturėtum po apeliacijos neišlaikyt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-03
22:44:09
| Nuoroda
gingy rašė:
jovitaaa rašė:
Sveiki, nelabai supratau cia su tuo antru turu.. Mums kaip aiskino tai antru turu negalima nieko keisti, tik vietom, o treciu turu jau galima viska keisti. Tai dabar pvz pirmu etapu as surasau vf :1. Teise, 2.Sociologija, 3.Ekologija ir aplinkotyra. Tarkim istoju i 3spec, bet labiau norejau i teise ir atsisakau sitos spec,tai negaliu ja antru turu vel bandyt istot i teise rasydama 1nr? nebegali. išties, jai atsisakai VF vietos, antram ture nebedalyvauji. O trečio turo (papildomo priėmimo) laukt, mano galva, nereikėtų. Rašiau LAMA'ai, kurie sako, jog retai kada atsiranda vietų į norimą ar normalią specialybę, todėl papildomo piėmimo laukimas - tikra rizika. |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-16
00:19:08
| Nuoroda
Hm, kažin, kokie ir kiek baldų būna kambary? |