Vartotojo Yevum pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-03 19:03:23 | Nuoroda

Taip jau gavosi, kad nepasisekė per stojamuosius, surinkau tik 55.
Sumoje, mano KB yra 18,43. Savaime suprantama, kad studijuoti šią specialybę nemokamai (bent jau šiais metais) aš viltį praradau. Kita vertus, laisvai įstočiau į inžinerinę architektūrą nemokamai, tačiau pasiskaičius apie ją apsisprendžiau, kad visgi noriu studijuoti būtent architektūrą.
Kaip manote, ar su tokiu KB realu šiais metais įstoti bent jau į mokamą? Mirštu, kaip noriu.

Žinutė parašyta: 2011-07-03 19:08:30 | Nuoroda
Sapior rašė:

Vadinasi, galiu pasitelkti vaizduotę ir nupiešti Guliverio taburetę! :D

Galėt tai galėjai, bet klausimas, ar tai buvo teigiamas sprendimas, vertintojų požiūriu, ar ne ((:
Deja, manau, kad ne ):
Šiaip juk taburetės aukštis (standartinis) maždaug 40cm... (:

Žinutė parašyta: 2011-07-03 20:49:46 | Nuoroda

Architektūros inžinerijai reikia:
Matematikos egzamino
Lietuvių egzamino
Fizikos egzamino arba pažymio
Anglų k. pažymio

Taigi (:
Parašyk šiuos duomenis ir pabandysiu padėti susigaudyti situacijoje. 

Žinutė parašyta: 2011-07-03 21:48:17 | Nuoroda
pinokio rašė:
iDomus rašė:
Yevum rašė:

Sumoje, mano KB yra 18,43. Savaime suprantama, kad studijuoti šią specialybę nemokamai (bent jau šiais metais) aš viltį praradau. Kita vertus, laisvai įstočiau į inžinerinę architektūrą nemokamai, tačiau pasiskaičius apie ją apsisprendžiau, kad visgi noriu studijuoti būtent architektūrą.
Kaip manote, ar su tokiu KB realu šiais metais įstoti bent jau į mokamą? Mirštu, kaip noriu.

2009m. stojamasis KB į finansuojamą buvo 19,30 (paskutinio),  o į nefinansuojamą 18,54

2010m. Į finansuojamą KB buvo 18,74 (paskutinio), į nefinansuojamą neradau balo, bet aiškus KB kritimas, taip kad - jeigu ir šiais metais išliks panašus KB turi realius šansus patekt į mokamą.

I nefinansujama pateko 2010 m. netgi su 12.64 berods, taigi prisiminus kiek siemet stojanciuju i architektura, manau kad istos beveik visi.

Na, skaičiau, kad praeitais metais buvo mistiškai mažas KB, tad šiais metais turėtų pakilti, dėl to ir nerimauju. Taip norėčiau... (:
Ir dar esu girdėjusi, kad kadangi į architektūros vnf studija priima labai mažai stojančiųjų (šiais metais, paluginus, daug -21) tai dauguma arba visi metų bėgyje pereina į vf. Nieko apie tai negirdėjote?

O dėl to 12.64 KB tai kažkaip nerealu...kur čia taip? Tikrai ne VGTU (:

Žinutė parašyta: 2011-07-03 21:59:44 | Nuoroda
Yevum rašė:
pinokio rašė:
iDomus rašė:
Yevum rašė:

2009m. stojamasis KB į finansuojamą buvo 19,30 (paskutinio),  o į nefinansuojamą 18,54

2010m. Į finansuojamą KB buvo 18,74 (paskutinio), į nefinansuojamą neradau balo, bet aiškus KB kritimas, taip kad - jeigu ir šiais metais išliks panašus KB turi realius šansus patekt į mokamą.

I nefinansujama pateko 2010 m. netgi su 12.64 berods, taigi prisiminus kiek siemet stojanciuju i architektura, manau kad istos beveik visi.

Na, skaičiau, kad praeitais metais buvo mistiškai mažas KB, tad šiais metais turėtų pakilti, dėl to ir nerimauju. Taip norėčiau... (:
Ir dar esu girdėjusi, kad kadangi į architektūros vnf studija priima labai mažai stojančiųjų (šiais metais, paluginus, daug -21) tai dauguma arba visi metų bėgyje pereina į vf. Nieko apie tai negirdėjote?

Atsiprašau, kažkaip daug klaidų pridariau... ((:

Žinutė parašyta: 2011-07-03 22:20:21 | Nuoroda

((((((:
Aš savo suknelę nusipirkau Humanoj už 27Lt.
(:  

Žinutė parašyta: 2011-07-03 22:26:02 | Nuoroda
pinokio rašė:
Yevum rašė:
pinokio rašė:
iDomus rašė:
Yevum rašė:

KTU cia taip.... :D O vf vietu 21 - tai cia vien tik VGTU. Ogi dar yra ir KTU, VDA Kaune ir Vilniuje, bei jei neklystu, Klaipedos universitetas. Stojanciuju apie 400. Taigi belieka tiketis , kad pasiseks :D

P.S as irgi atsiprasau uz klaidas... :D

Taip, žinau, kad tik VGTU, aš ten ir noriu. Labai. Labai labai labai (:
Skaičiau, kad stojančių 350, bet nežinau, ar tai patikima...
Klaipėdoj tai tik kraštovaizdis... (:

Žinutė parašyta: 2011-07-03 22:32:07 | Nuoroda

Kad tik 350...
Nieko labiau šiuo metu nenoriu 

Žinutė parašyta: 2011-07-03 22:37:57 | Nuoroda
silvia rašė:

Paskaičiau jūsų diskusiją ir pamaniau, kad visgi įsiterpsiu :)

Prieš metus, kada ir pati stojau, paskutinio įstojusio balas į VGTU vf 19.30 buvo kaip rodiklis ( nors rašiau ir vnf ). Rašiau aš ir VDA ir KTU, nes niekur kitur, kaip tik architektūroje savęs neįsivaizdavau. Konkursinį balą pasiekiau šiek tiek didesnį, bet su baime laukiau rezultatų, ar įstojau. Kiekvienais metais juk galvojama, kad balas kils :) Kai konkursas baigės, vf vietos paskutinio balas buvo ~19. Kiek prisimenu, šiek tiek virš 19. Jis nukrito gerokai žemiau tada, kai staiga žmonė perėjo iš vnf į vf vietas ( tai buvo  jau po ~1-2 mėnesiu, jei neklystu). Kodėl? Buvo kalbų, kad gautas finansavimas ir dar atsirado kelios vf vietos. Kaip ten tiksliai, ir pati nežinau. Bet tikiu, kad tiems žmonėms tai prilygo stebuklui. Pasirodo jų būna!

O vnf vietų išties nemažai, todėl manau, kad jei yra galimybė pradėt studijuot mokant už mokslą, kodėl gi ne, gal nepraėjus nė semestrui, nusišypsos laimė :)

Žmonės iš vnf į vf galėjo pereiti ir dėl to, kad kai kurie arba atsisako pasiūlymo, arba gauna pasiūlymus išvažiuoti mokytis svetur...visaip būna (:
Galimybė studijuoti vnf lyg ir yra, bet tektų gyventi pusbadžiu...bah. Dėl savęs tai nepergyvenu, bet visa šeima... (:
Ir šiaip nemėgstu puoselėti tuščių vilčių. Labai noriu žinoti realią situaciją, bet bandau nusiteikti optimistiškai, gal nusišypsos sėkmė ir visgi įstosiu...būtų nuostabu (:

Žinutė parašyta: 2011-07-03 23:27:24 | Nuoroda

Dar vienas dalykas...
Lietuvių VBE gavau 73proc, o esu įsitikinusi, kad turėjau gauti daugiau, tad parašiau apeliaciją.
Dabar bijau, ir galvoju, gal atsiimti, nes ir taip kybau ant plauko su savo 18,43 kb ):
Jei dar ir numažins, tai visai prastai bus, net į mokamą šansų nebebus patekti...
Galvos skausmas (: 

Žinutė parašyta: 2011-07-03 23:34:12 | Nuoroda

Sveiki (:
Bandysiu šiais metais patekti į VGTU architektūrą vnf su varganu 18.43 kb.
Nežinau, ar realu man svajoti, tad pasidalinkite savo kb, kas ketinate čia stoti (:
Ačiū 

Žinutė parašyta: 2011-07-03 23:36:04 | Nuoroda
Mūza rašė:

Mano KB 18,69... Aš maža viltele dar apie nemokama laikau savyje... :) o jei ne, matyt taip lemta, į VDK interjero dizainą stosiu, ten mano KB 20,5.

Na, jeigu, kaip kažkas čia prognozuoja, kartelė kris, tai vilties kibirkštėlė yra (:
Linkiu to, man irgi praverstų

Žinutė parašyta: 2011-07-04 11:05:15 | Nuoroda

Praeitais matais paskutinio įstojusio į inžineriną architektūrą vf kb buvo 14,6 

Žinutė parašyta: 2011-07-04 12:04:10 | Nuoroda

Įstosi, ir dar į vf... (: 

Žinutė parašyta: 2011-07-04 15:23:36 | Nuoroda

Eh...neprarandu, ir rašysiu.
Gal pasiseks...labai tikiuosi.

Žinutė parašyta: 2011-07-04 21:35:06 | Nuoroda
Padre rašė:

Dabar nežinau kokia skaičiuoklę naudoti, nes žiūrint į LAMA BPO skaičiuoklę, mano KB yra 16,57, o VGTU skaičiuoklę 17,47, tai kuri tikra ir kurią naudoti ? :OOOO Tokia didelė paklaida.. ;s

Hm...gal kažką ne taip suvedi?
Šiaip manau, kad VGTU teisinga.
Jei nori, gali parašyti savo balus, aš paskaičiuosiu

Žinutė parašyta: 2011-07-07 13:48:43 | Nuoroda

Turi galimybę įstoti į abu vf  

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:30:24 | Nuoroda

Aš taip pat įstojau, tikras stebuklas (: visai nesitikėjau

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:35:22 | Nuoroda
Mūza rašė:
Yevum rašė:

Aš taip pat įstojau, tikras stebuklas (: visai nesitikėjau

i nemokama?

Taip! Dėl to ir stebuklas (: Sveikinu ir Tave!

Žinutė parašyta: 2011-07-26 00:40:50 | Nuoroda
tricksterr rašė:

Su kokiais balais įstojot? Tikrai maniau kad su 19,04 mažai šansų  

Juokauji, žmogau? Aš jau būčiau atsipūtus su tokiu balu ((: