Vartotojo a.k.a.Katė pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-04 18:03:29 | Nuoroda

hey hey : ) 

prisijungiu prie jūsų. Mano sąraše ši studijų kryptis bus pirmiausia ir geidžiamiausia(kas seks toliau dar nei man pačiai neaišku : D), tad tikrai būtų labai labai puiku išgirst nors žodelytį apie ją  : )

Žinutė parašyta: 2011-07-04 19:44:56 | Nuoroda
~Blue_dreamer~ rašė:

Ir aš, ir aš jungiuosi prie norinčių studijuoti anglų ir ispanų!!  Pirmu numeriu šitą programą rašiau. Bet kažkaip neaktyvūs jau studijuojantys, nepadeda vargšams abiturientams, kuriems tiek klausimų kyla

Ėėė, žmonės, o jūs bent kiek ispanų mokat? Nes aš tai visai nieko

Bet tikrai :D pamenu, kaip per parodas ir atvirų durų dienas vis bandžiau pagaut nors vieną studentėlį ir stipriai pakamantinėt ir še tai tau. Sėdžiu dabar tik su tais gražiais UKI vadovybės žodžiais ir šios studijų programos liaupsėmis :D

O ispanų nemoku ir aš :) nebent tik tą vieną gražų ir puikų sakinį ''me gusta la cerveza'' :D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 08:15:59 | Nuoroda

Kolegos! : )

Žinutė parašyta: 2011-07-26 08:40:23 | Nuoroda
javinuke rašė:

Koks tavo balas? :) 

20,40. Tavo? : )

Žinutė parašyta: 2011-07-26 09:09:43 | Nuoroda
javinuke rašė:

20.36 :) siek tiek pralenkei mane :)

Oba, kokie aukšti balai : )

nors jie man dabar jau mažiausiai rūpi - esu žiauriai laimingas vaikis : D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 13:15:48 | Nuoroda

Ūūū, koks mergvakaris : D

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:03:44 | Nuoroda
Dorrr rašė:

Aš irgi pirmu numeriu rašiau, tikrai esu patenkinta. Manau, kad studijos bus įdomios, bet sunkios.... 

Na, mokytis juk visur reikia : ) 

Juolab jei tau patinka kalbos, turi noro, kantrybės ir užsidegimo viskas bus tikrai įveikiama ; ))

Žinutė parašyta: 2011-07-28 17:14:54 | Nuoroda
el-cielo rašė:

Na ką panelės, reik įnešt nors kiek vyriško kvapo į Jūsų moterišką kolektyvą :D tai va, būsiu Jūsų grupiokas :) tikiuosi gerai sutarsim ;) gaydykit rožytę: @>->--

paskaitęs forumą tai labai išsigandau - čia visos tokios protingos ir darbingai nusiteikusios... Ech, teks stipriai dirbt :D

Zigmas? Klystu? : D naršiau akim tą sąrašą, kol mano kontaktus visus suvedinėjo, bet tik skype ir užmačiau : D

Žinutė parašyta: 2011-11-15 22:22:54 | Nuoroda

Nestočiau, nors taip pat įstojau ten, kur norėjau (VU anglų- ispanų).

Žinutė parašyta: 2011-11-29 16:34:12 | Nuoroda
senas_von_krienas rašė:

Kaip čia žinutė nepasirašė :D Norėjau paklaust, ar jus UKI taip pat melžia, akip mus filologyne? :D

Kaip čia pasakius. Darbo būna, mokytis yra ką, bet aš nepersistengiu : D

Žinutė parašyta: 2012-03-15 14:42:36 | Nuoroda
MartynaK rašė:

Sveiki. Norėčiau sužinoti kiek kainuoja anglų filologija Vilniaus universitete? Gal kas žino

www.vu.lt/site_files/SD/Stojantiesiems/Studiju_kainos_I_pakopa_2011_06_06.pdf  

naujos info dėl studijų kainų kol kas nėra. 

O šiaip, jei ką kas nors domina dėl anglų-ispanų VU UKI, klauskit : ) esu pirmakursė, tad tikrai galiu pasidalint savo įspūdžiais : D