Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-04
16:13:24
| Nuoroda
royalgary rašė:
negaliu susilaikyti nepasigyres.. LMTA kino dramaturgija 100% o kiek taškais surinkai? kaip ten konvertuojama? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
16:25:54
| Nuoroda
royalgary rašė:
LMTA - Lietuvos muzikos ir teatro akademija, apie tokia turbut visi meninykai esam girdeje o kaip ten tuos balus i procentus vercia - nezinau. buvo stojamieji 2 dienas, po to iskabino sarasa, pagal prioritetus ka noretu matyti rugseji (1, 2, 3 ir t.t.) Buvau pirmas tame sarase, dabar matau, kad gavau 100, o kiek gavo antras, nezinau.. gal 95 :? jei ne paslaptis - kiek lietuvių VBE? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-04
16:31:59
| Nuoroda
royalgary rašė:
deja tik 40.. tu gal ten pat istojai ar pazistami kokie istojo? geri pažįstami aš jau arčiau mamų kategorijos, tik dabar supratau, kaip visiems jauniems galima linkėti sėkmės, savo laiku buvo mano svajonė |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
09:31:17
| Nuoroda
Scylla, nerandu informacijos - o jeigu baigi 1 kursa be skolu, ar gali vel registruotis lamoj ir bandyti laime nenutraukdamas VF sutarties? Pavyzdžiui, jeigu pavyksta, tada nutrauki sutarti r pasirasai nauja. ar tai įmanoma? Nes ieškojau, bet įstatymuose kažkaip tokio punkto nerandu. Logiškai galvojant, tai turėtų būti galima, nes baigi be skolų ir nutrauki sutartį iki naujo semestro pradžios? |