Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-05
11:16:59
| Nuoroda
Sveiki. Noreciau paklausti ar imanoma man butu mokintis Finansus , beveik nemokant isvis matematikos , ar nebutu per sunku? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
11:51:19
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Fabis rašė:
Sveiki. Noreciau paklausti ar imanoma man butu mokintis Finansus , beveik nemokant isvis matematikos , ar nebutu per sunku? Na žiūrint kas tau yra visiškas nemokėjimas. Vienas matkę išlaiko 50 proc jam jau nemokėjimas, kitas savo 5 džiaugiasi. O kaip pačiam/pačiai su egzaminu matematikos? Nelaikiau matematikos isvis. B lygiu 4 issivedziau tai va toks nemokejimas. Pats manau kad beviltiska man ten bandyt eit mokintis su tokiom ziniom. Siaip gal zinot kas ar verslo vadyboj labai ten daug matematikos buna? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-05
11:51:19
| Nuoroda
Viktorijaaaa rašė:
Fabis rašė:
Sveiki. Noreciau paklausti ar imanoma man butu mokintis Finansus , beveik nemokant isvis matematikos , ar nebutu per sunku? Na žiūrint kas tau yra visiškas nemokėjimas. Vienas matkę išlaiko 50 proc jam jau nemokėjimas, kitas savo 5 džiaugiasi. O kaip pačiam/pačiai su egzaminu matematikos? Nelaikiau matematikos isvis. B lygiu 4 issivedziau tai va toks nemokejimas. Pats manau kad beviltiska man ten bandyt eit mokintis su tokiom ziniom. Siaip gal zinot kas ar verslo vadyboj labai ten daug matematikos buna? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
17:39:21
| Nuoroda
Ar yra galimybe kur nors pasiziuret su kokiais balais per nai zmones istojo i vnf vietas? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
17:44:53
| Nuoroda
Jolanta L. rašė:
gabrikas1 rašė:
Ar yra stojanciu i istagu administravima ? Idomu istosiu jai laikiau tik Lietuviu , istorija ir informatika? Čia rasi praietų metų konkursinius balus į VF vietas: www.viko.lt/uploads/files/2010/11/Konkursas_i_VK_2010_m.pdf O čia rasi skaičiuoklę kaip apsiskaičiuoti savo konkursinį balą:
Sėkmės!
O ten lentele kur raso priimta. tai ten kiek i vf priemet ar vf+vnf? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
20:02:39
| Nuoroda
Jolanta L. rašė:
Ten parašyta tik į nemokamas (VF) vietas Dabar biski susimaisiau nes mano abu klausimai buvo gana panasus ir panasus atsakymai turejo buti. Tad noreciau paklausti i ku ri cia buvo atsakymas Aciu |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
13:50:43
| Nuoroda
Tai turbut net neverta tiketis isvis istoti i VNF sioje kolegijoje |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:26:50
| Nuoroda
Istojau i Prekybos Vadyba VNF. yra dar ten istojusiu? |