Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-11
02:25:29
| Nuoroda
ej rimtai gal zinot su kokiu maziausu KB istojo paskutinis?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
02:25:35
| Nuoroda
ej rimtai gal zinot su kokiu maziausu KB istojo paskutinis?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-11
15:00:53
| Nuoroda
Invisible rašė:
TVM'e pagal praeitų metų balus, tai į verslo finansų valdymą su 17,14 įstojo į nemokamą, na o į tarptautinį verslą su 17,32 , o i tarptautini versla anglu kalba tai su 17,36, ir galiausiai i tarptautini turizmi versla balas aukstesnis truputeli tai 17,70. Na is tiesu jums kas cia rasete, manau tikrai nebus problemu, vat mano asmeniskai rezultatai kiek mazesni tai turbut nepateksiu bet bus matyti, nes istikinau , jog tie egzai tai loterija, vat ir galiu nepatekti cia rimtai tokie mazi balai reikalingi? taip iseitu, kad as su savo 17.82 nesunkiai belenkur istoju tvm'e?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
20:09:27
| Nuoroda
Invisible rašė:
Andriukas22 rašė:
Invisible rašė:
TVM'e pagal praeitų metų balus, tai į verslo finansų valdymą su 17,14 įstojo į nemokamą, na o į tarptautinį verslą su 17,32 , o i tarptautini versla anglu kalba tai su 17,36, ir galiausiai i tarptautini turizmi versla balas aukstesnis truputeli tai 17,70. Na is tiesu jums kas cia rasete, manau tikrai nebus problemu, vat mano asmeniskai rezultatai kiek mazesni tai turbut nepateksiu bet bus matyti, nes istikinau , jog tie egzai tai loterija, vat ir galiu nepatekti cia rimtai tokie mazi balai reikalingi? taip iseitu, kad as su savo 17.82 nesunkiai belenkur istoju tvm'e?
Na taip iseina kazkiek balas keisis, bet manau tavasis tikrai butu tarp tu nemokamu. ) nu super tada ) o gal zinai dar ar jaunimo rinktines nariai gauna papildomu balu stojant cia? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
22:56:06
| Nuoroda
1. VU TVM verslo finansu valdymas vf 2. MRU finansu ekonomika vf 3. VU ekonomika vf 4.VU TVM tarptautinis verslas vf 5. KTU finansai vf 6. VU statistika vf |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-14
00:49:21
| Nuoroda
Melpomenė rašė:
Andriukas22 rašė:
Invisible rašė:
Andriukas22 rašė:
Invisible rašė:
Na taip iseina kazkiek balas keisis, bet manau tavasis tikrai butu tarp tu nemokamu. ) nu super tada ) o gal zinai dar ar jaunimo rinktines nariai gauna papildomu balu stojant cia? Įsiterpsiu :] VU TVM puslapyje yra konkursinio balo skaičiuoklė ir ten parašyta: "*Prie konkursinio balo papildomai pridedami: :} bet kaip suprantu cia tik olimpiadininkams? negi nieko nereiskia jeigu as uz jauniu rinktine losiu ir pvz dar turiu prizines vietas jauniu cempuos? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-15
23:07:20
| Nuoroda
Invisible rašė:
Melpomenė rašė:
Andriukas22 rašė:
Melpomenė rašė:
Andriukas22 rašė:
Invisible rašė:
Andriukas22 rašė:
Invisible rašė:
Na taip iseina kazkiek balas keisis, bet manau tavasis tikrai butu tarp tu nemokamu. ) nu super tada ) o gal zinai dar ar jaunimo rinktines nariai gauna papildomu balu stojant cia? Įsiterpsiu :] VU TVM puslapyje yra konkursinio balo skaičiuoklė ir ten parašyta: "*Prie konkursinio balo papildomai pridedami: :} bet kaip suprantu cia tik olimpiadininkams? negi nieko nereiskia jeigu as uz jauniu rinktine losiu ir pvz dar turiu prizines vietas jauniu cempuos? Nesu tikra, bet manau, kad nieko neduos čia :]
Neprides manau, nes as buvau studiju mugeje, ir pati domejausi, kadangi turejau galimybe i rinktine papulti, bet sake, kad neprideda..;/ sorry, bet man atrase is tvm ir sake jog rinktines nariai gauna papildomus balus |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-21
04:31:12
| Nuoroda
kaip manot kils balas siais metais ar ne stojant i verslo finansu valdyma? mano balas 17.82 kaip sakot istosiu ar ne? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
01:19:29
| Nuoroda
saulytee rašė:
Andriukas22 rašė:
kaip manot kils balas siais metais ar ne stojant i verslo finansu valdyma? mano balas 17.82 kaip sakot istosiu ar ne? sunku pasakyti kiek stojanciu bus..bet nepabandes nesuzinosi:)...o pirma vieta rasai?bėja gal zinai kiek nemokamu vietu yra siai specialybei? as pirmu numeriu rasau sita specialybe o del vietu tai net neisivaizduoju o tu pirmu numeriu rasei? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-25
17:42:37
| Nuoroda
jei cia neistoju - nusisaunu ant vietos su duru rankena
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
00:56:42
| Nuoroda
as cia istojau blem... vos neverkiu dbr
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
01:01:38
| Nuoroda
Studijų programa: statistika, NL kaip jaustis ka? vos neverkiu... kas nors dar cia istojot? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
03:36:29
| Nuoroda
kas i vu statistika istojot? parasykit - susipazinsim |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
03:42:45
| Nuoroda
kas cia istojot gal palikit kontaktus - susipazinsim =) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:27:31
| Nuoroda
su kokiu balu istojot i vu tvm verslo finansu valdyma?
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
13:49:15
| Nuoroda
o galima mokesti paciam univere sumoket? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
02:34:59
| Nuoroda
nu va pasirasiau sutarti vu statistika! kas kartu su manim - rasykit i privata - susibendrausim =) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
02:37:18
| Nuoroda
dziaugiates istoje ka? =D |