Vartotojo Amfaa pasisakymai
  Vartotojas Pasisakymas
Žinutė parašyta: 2011-07-12 12:52:52 | Nuoroda

Sveiki. Na, kur būsimos PS merginos?

Žinutė parašyta: 2011-07-12 13:00:43 | Nuoroda

Sveiki, esu būsima VU Programų Sistemų antrakursė, kadangi bute (žirmūnuose) dar yra vienas laisvas kambarys, tad nepiktybiškai panelei galėčiau jį išnuomuoti. jei ką į PM.

Žinutė parašyta: 2011-07-13 17:42:42 | Nuoroda
na Tu jau žinai, o kad kiti nesusimaišytų aš antrakursė ;]] tad jei turite klausimų galite ir mane užkalbinti :D

thespark rašė:
Amfaa rašė:

Sveiki. Na, kur būsimos PS merginos?

Mes jau dviese!! :D

Žinutė parašyta: 2011-07-22 16:34:14 | Nuoroda

Griekas, FPS mokėjau daugiau nei šiek tiek( vis dėlto papildomai eidavau po 4h per savaitę) , bet  tada tuo mano žinios ir apsiribojo ;)))

Universitete viską moko nuo pradžių, tad jei lb norėsi viską išmoksi ;)) tad nebijokit, nedvejokit ir stokit :))) nes TIKRAI verta :D

oo dar, dėl parkavimosi... naugarduke su nemokamu lyg ir sunkesne situacija, nors žinau jog yra bandančių laimę ir neapsimokėję palieka ir vis dar su laiminga pabaiga ;)))

o šiaip kas žino, kas ne... visus "informatikus" žada perkelti į Baltupius (ir čia jau visai greitai), tad nepatariu per daug orientuotis į Naugarduko g.  na o Baltupiuose parkavimasis vis dar for free ;)

Žinutė parašyta: 2011-07-23 02:16:04 | Nuoroda

Kiek girdėjau viskas priklauso nuo to kokį kambarį gausi, na ir žinoma kambariokus ;D  šituo klausimu asmeniškai aš pati mažai ką galiu pakomentuoti ;]

beeee toooo..... Jei atsirastų pirmakursė(ar nebūtinai) PSė išnuomuočiau bute kambarį ;DDD dviem "PSichėm" juk smagiau gyvent  (bendradarbiavimas ir visa kita) ;DDDD

Žinutė parašyta: 2011-07-24 23:34:37 | Nuoroda

Deja viskas labai aišku ;]]] nuo ateinančių metų antro semestro tai  planuojama jau įgyvendinti ;pppp   na bent toki planai buvo pavasarį, kai dalyvavau seniūnų tarybos susirinkime  oo šiaip asmeniškai man labiau patinka centras :D B per daug atskirta nuo gyvenimo jaučiuos ;D nooors.... db ten viska atnaujina..... tai gal bus bent kažkiek geriau ;]]]]

Žinutė parašyta: 2011-07-26 15:57:35 | Nuoroda

sveikinu Jus lb lb ;DD

Žinutė parašyta: 2011-08-07 21:39:07 | Nuoroda

Nepiktybiškai panelei išnuomuočiau laisvą kambarį dviejų kamb bute ;]]]  pati esu būsima VU MIF Programų sistemų antrakursė ;))) susidomėjusios į  PM ;]]

Žinutė parašyta: 2013-07-31 22:39:21 | Nuoroda

Sveiki VISI!! :)

Kadangi žinau jog dauguma iš įstojusių keisite miestą, o su tuo keisis ir draugai (man pačiai taip buvo) :) Negaliu Jums neparekomenduoti VIEŠŲ SUSITIKIMŲ BENDRUOMENĖS - eveBUZZ! Mūsų į susitikimus susirenka labai įvairiai (pagrindiniuose buvo ir 45, neseniai 31, o miniMEETuose būna ir žymiai mažiau.) Susitikimų metu žaidėme boulingą, poolą, picnicavom, į barą ėjom ir t.t..  O čia renkasi visi kurie nori smagiai praleisti laiką !! Beje, visada  galima suorganizuoti ir savo susitikimą!  Yra šio projekto web svetainė: www.eveBUZZ.com , kurioje galima kažkiek su tuo susipažinti, o vienaip ar kitaip visas veiksmas vyksta fb'uke: www.facebook.com/evebuzzapp !! Manau daugumai iš jūsų eveBUZZ'as taip pat patiks !!!