Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-12
12:52:52
| Nuoroda
Sveiki. Na, kur būsimos PS merginos? |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-12
13:00:43
| Nuoroda
Sveiki, esu būsima VU Programų Sistemų antrakursė, kadangi bute (žirmūnuose) dar yra vienas laisvas kambarys, tad nepiktybiškai panelei galėčiau jį išnuomuoti. jei ką į PM. |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-13
17:42:42
| Nuoroda
na Tu jau žinai, o kad kiti nesusimaišytų aš antrakursė ;]] tad jei turite klausimų galite ir mane užkalbinti
thespark rašė:
Amfaa rašė:
Sveiki. Na, kur būsimos PS merginos? Mes jau dviese!!
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
16:34:14
| Nuoroda
Griekas, FPS mokėjau daugiau nei šiek tiek( vis dėlto papildomai eidavau po 4h per savaitę) , bet tada tuo mano žinios ir apsiribojo )) Universitete viską moko nuo pradžių, tad jei lb norėsi viską išmoksi ) tad nebijokit, nedvejokit ir stokit )) nes TIKRAI verta oo dar, dėl parkavimosi... naugarduke su nemokamu lyg ir sunkesne situacija, nors žinau jog yra bandančių laimę ir neapsimokėję palieka ir vis dar su laiminga pabaiga )) o šiaip kas žino, kas ne... visus "informatikus" žada perkelti į Baltupius (ir čia jau visai greitai), tad nepatariu per daug orientuotis į Naugarduko g. na o Baltupiuose parkavimasis vis dar for free |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
02:16:04
| Nuoroda
Kiek girdėjau viskas priklauso nuo to kokį kambarį gausi, na ir žinoma kambariokus ;D šituo klausimu asmeniškai aš pati mažai ką galiu pakomentuoti ;]
beeee toooo..... Jei atsirastų pirmakursė(ar nebūtinai) PSė išnuomuočiau bute kambarį ;DDD dviem "PSichėm" juk smagiau gyvent (bendradarbiavimas ir visa kita) ;DDDD |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-24
23:34:37
| Nuoroda
Deja viskas labai aišku ;]]] nuo ateinančių metų antro semestro tai planuojama jau įgyvendinti ;pppp na bent toki planai buvo pavasarį, kai dalyvavau seniūnų tarybos susirinkime oo šiaip asmeniškai man labiau patinka centras B per daug atskirta nuo gyvenimo jaučiuos ;D nooors.... db ten viska atnaujina..... tai gal bus bent kažkiek geriau ;]]]] |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
15:57:35
| Nuoroda
sveikinu Jus lb lb ;DD |
||
Žinutė parašyta:
2011-08-07
21:39:07
| Nuoroda
Nepiktybiškai panelei išnuomuočiau laisvą kambarį dviejų kamb bute ;]]] pati esu būsima VU MIF Programų sistemų antrakursė )) susidomėjusios į PM ;]] |
||
Žinutė parašyta:
2013-07-31
22:39:21
| Nuoroda
Sveiki VISI!! Kadangi žinau jog dauguma iš įstojusių keisite miestą, o su tuo keisis ir draugai (man pačiai taip buvo) Negaliu Jums neparekomenduoti VIEŠŲ SUSITIKIMŲ BENDRUOMENĖS - eveBUZZ! Mūsų į susitikimus susirenka labai įvairiai (pagrindiniuose buvo ir 45, neseniai 31, o miniMEETuose būna ir žymiai mažiau.) Susitikimų metu žaidėme boulingą, poolą, picnicavom, į barą ėjom ir t.t.. O čia renkasi visi kurie nori smagiai praleisti laiką !! Beje, visada galima suorganizuoti ir savo susitikimą! Yra šio projekto web svetainė: www.eveBUZZ.com , kurioje galima kažkiek su tuo susipažinti, o vienaip ar kitaip visas veiksmas vyksta fb'uke: www.facebook.com/evebuzzapp !! Manau daugumai iš jūsų eveBUZZ'as taip pat patiks !!! |