Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-16
21:38:37
| Nuoroda
Sveiki, as i sia specelybe istojau praeitais metais, siaip konkurisinis balas nebuvo labai iskeltas, maziausias berods buvo i vf vieta apie 15~ kazkas. Kadangi prieme net 65 is kuriu 9 i mokamas vietas tai ganetinai daug, bent mano balas buvo virs 18+ istojau 65/5 numeriu. Nera cia labai sunku istot Jai kas ka domina galit klaust |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
23:27:45
| Nuoroda
Sveikinu istojus i VDU, tikrai nepasigailesit tai va, busit fuxai, o as manau, kad jusu krikstatevis, kadangi as pats ekologas (2 kursas) tai teks jus krikstint |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
17:43:54
| Nuoroda
Lukshis rašė:
MaC rašė:
Sveikinu istojus i VDU, tikrai nepasigailesit tai va, busit fuxai, o as manau, kad jusu krikstatevis, kadangi as pats ekologas (2 kursas) tai teks jus krikstint Kadangi jau antrakursis gal galetum papasakoti kaip su matematika reikalai? Sunku ar nelabai ? Uztenka vidutiniu ziniu ar reiks neblogai papraikaituot? ooo matematika... blogi prisiminimai.. siaip matieka man buvo beveik vsk nauja, nors ir a lygiu mokiaus mokykloje, bet man ji niekada nesiseke, siaip sunku, bent as dziaugiaus lb, kad teigiama gavau daug ir neislaikusiu buvo. Siaip jai matieka sekas tai nebus gana sunku, bus lengvu temu kaip matricos, isvestines kai kam tikymybes, apie sunkias nekalbu net |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
19:02:13
| Nuoroda
Eimiss rašė:
mac o chemijos begalo daug? pirmais metais jos nebus, tik antram kurse tai dar nzn kas ten per velnias bus.
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-27
19:32:41
| Nuoroda
Lukshis rašė:
MaC rašė:
Lukshis rašė:
MaC rašė:
Sveikinu istojus i VDU, tikrai nepasigailesit tai va, busit fuxai, o as manau, kad jusu krikstatevis, kadangi as pats ekologas (2 kursas) tai teks jus krikstint Kadangi jau antrakursis gal galetum papasakoti kaip su matematika reikalai? Sunku ar nelabai ? Uztenka vidutiniu ziniu ar reiks neblogai papraikaituot? ooo matematika... blogi prisiminimai.. siaip matieka man buvo beveik vsk nauja, nors ir a lygiu mokiaus mokykloje, bet man ji niekada nesiseke, siaip sunku, bent as dziaugiaus lb, kad teigiama gavau daug ir neislaikusiu buvo. Siaip jai matieka sekas tai nebus gana sunku, bus lengvu temu kaip matricos, isvestines kai kam tikymybes, apie sunkias nekalbu net Bet tik pirma pusmeti reiks kankintis prie jos ? Nes kiek domejausi tai tik 1 semestre matematika tiesa? Ir dar treciame kurse pirma pusmeti bus kazkokia ten statistine matematika ar kazkas pan. Siaip visi dalykai surasyti cia: http://gmf.vdu.lt/studijos/bakalauro-studijos/aplinkotyra-ir-ekologija.html |