Vartotojas | Pasisakymas | |
---|---|---|
Žinutė parašyta:
2011-07-21
15:57:59
| Nuoroda
saeure rašė:
vario_rytai rašė:
saeure rašė:
vario_rytai rašė:
Jungiuosi į jūsų gretas Tik, manau, kad reikštis galėsiu tik forume čia, bet bus proga pasveikinti įstojusius Man balas 19.70, vilčių kaip ir nelabai yra papult tarp tų laimingųjų O kur tu taikai, į švedų ar norvegų? Norvegų kalba man patrauklesnė atrodo, rašiau ją 1 nr, bet 2 parašiau ir švedus. Šitos dvi kalbos, mano įsitikinimu, turi perspektyvą ieškant darbo, tad gal ir abi gerai Man regis, kad aš čia vienintelė visam forume pirmoje vietoje parašiau švedų, o norvegų net nerašiau Belieka viltis, kad visi su ypač aukštais balais sustos į norvegų, o man paliks išsvajotąją švedų... labas, aš rašiau švedų 1 numeriu irgi;) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
10:33:49
| Nuoroda
saeure rašė:
Niekonepažįstu rašė:
labas, aš rašiau švedų 1 numeriu irgi;) Jei ne paslaptis, koks tavo konkursinis balas? Tiesiog norisi žinoti ar man dar yra nors kiek šansų ten įstoti Šiaip džiugu kad yra ir rašančių švedų kalbą pirmu numeriu, nes jei sustotų visi, kurie labiau nori į norvegų, tai gautųsi nei šis nei tas pas mane 20,04 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-22
12:36:50
| Nuoroda
saeure rašė:
Niekonepažįstu rašė:
saeure rašė:
Niekonepažįstu rašė:
labas, aš rašiau švedų 1 numeriu irgi;) Jei ne paslaptis, koks tavo konkursinis balas? Tiesiog norisi žinoti ar man dar yra nors kiek šansų ten įstoti Šiaip džiugu kad yra ir rašančių švedų kalbą pirmu numeriu, nes jei sustotų visi, kurie labiau nori į norvegų, tai gautųsi nei šis nei tas pas mane 20,04 Gerai, man jau labai liūdna Anyway, stojimų pabaiga jau greitai, tai sveikinsiu visus įstojusius dar niekas neaišku juk! galbūt tikrai į švedų mažai kas stoja? tada galimybė tikrai turėtų būti:)) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
13:23:58
| Nuoroda
Perspektyvu - neperspektyvu? Lietuva ar užsienis? kiek galima iš tiesų? atvirai sakant, man jau atsibodę tai girdėt. niekas nežino, kas bus po 4 metų. galbūt ta pati skandinavistika niekam nereikalinga bus (pvz, mano auklėtojos buvusi mokinė baigė danų kalbą ir neranda darbo) o gal atvirščiai? girdėjau, kad švedų kompanija ikea kursis lietuvoje po 2-3 metų. žodžiu, tiesiog noriu pasakyti, kad v i s a d a galima išvažiuoti į tą patį užsienį, bet kodėl nepabandžius čia? be to, nieko blogo nematau būti gide, jei to reikėtų:)
|
||
Žinutė parašyta:
2011-07-23
14:18:52
| Nuoroda
royalgary rašė:
saeure - nepykstu, tiesiog visi cia turim savo poziuri ir malonu, kai ji galima issakyti nelaikant akmens uzantyje as pats i kino dramaturgija LMTA..o mano nuomone apie teise lygiai tokia pati, itariu niekonepazistu - gandai ir lieka gandais (kalbant apie ikea), taciau jei sakai, kad nori buti ar butum gide, jei reiktu, tai apie kokias karjeros aukstumas pati svajoji? as labai abejoju, jog zmones, kurie sugebes su savo rezultatais istoti i sita specialybe svajoja buti tik gidais... is kitos puses, pritariu tai nuomonei, jog skandinavistika tik visa ko pradzia.. mokesit kalba, pazinsit kultura, tradicijas, o jei darbui reikes pap. issilavinimo, tam yra vadybos kursai ir pan. dalykai jeigu atvirai, dar negalvoju pirma - įstoti, o tada jau bus matyt |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
16:24:24
| Nuoroda
aš į švedų irgi įstojau:) |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-26
19:07:16
| Nuoroda
Sky eyes rašė:
Niekonepažįstu rašė:
aš į švedų irgi įstojau:) O koks tavo balas buvo, gal zinai koks maziausias buvo ?? Žinok tikrai nežinau nieko apie mažiausią balą.. o mano kb - 20,04 |
||
Žinutė parašyta:
2011-07-29
17:18:25
| Nuoroda
senas_von_krienas rašė:
Judiciux rašė:
Ir koks stojamasis balas buvo??
Į norvegų mažiausias 20,08, į švedų 19,98, jei gerai pamenu o tu siaube koks aukštas į norvegų! tai turbūt ten išlaikyt egzaminus reikėjo visus virš 95 procentų |